Куточок покупця

Технолексикон Спеціаліст рекомендує Публікації

Тільки в Технополісі




































Спеціальні пропозиції

КЛУБ "ТЕХНОПОЛІС" ЗАПРОШУЄ УСІХ!
Мережа магазинів Технополіс запрошує усіх стати учасниками КЛУБУ "Технополіс". Його створено для того, щоб покупки в магазинах Технополіс стали ще приємнішими та вигіднішими для наших постійних покупців.

Як стати учасником КЛУБУ "Технополіс"?
Стати учасником КЛУБУ може кожен бажаючий. Для цього потрібно лише придбати будь-який товар в магазині Технополіс, заповнити анкету учасника та отримати свою КЛУБНУ КАРТКУ - перепустку до КЛУБУ. Після цього  для вас стають доступними спеціальні пропозиції в магазихах Технополіс, які діють тільки для учасників КЛУБУ. Це товари за спеціальними цінами,  система знижок, подарунки та спеціальні призи, безкоштовна доставка та установка техніки, а також інші переваги КЛУБУ "Технополіс". Слідкуйе за нашими акціями, щоб скористатися перевагами КЛУБУ і не забувайте брати з собою КЛУБНУ КАРТКУ, коли збираєтеся за покупками до Технополісу.

 

Переваги для учасників КЛУБУ "Технополіс" вже сьогодні!
Учасникам КЛУБУ "Технополіс" надається безкоштовна доставка техніки, знижки на послуги та додаткові знижки на техніку від 3% до 10% залежно від групи техніки:

 - Фото та комп’ютерна техніка - 3%*

 - Аудіо та відео техніка - 5%*

 - Велика побутова техніка - 5%*

 - Дрібна побутова та кухонна техніка - 7%*

 - Мобільні телефони - 2%*

 - Супутні товари та аксесуари - 10%.*

*Крім товарів, цінники яких позначені зірочкою (*).


 

 ПОДАРУНКОВИЙ СЕРТИФІКАТ
Подарунковий Сертифікат (ПС) – це можливість зробити особливий подарунок Вашим рідним, друзям, колегам чи партнерам. Придбайте в Технополісі Подарунковий Сертифікат на 100, 250, 500 грн або будь-ягого заздалегідь узгодженого номіналу, який можна використати для придбання техніки в магазинах Технополіс.

При цьому, заощаджуючи час та сили на пошуки подарунку, Ви можете бути впевнені, що з Подарунковим Сертифікатом уникнете ситуації недоречного чи непотрібного презенту, адже людина, яку Ви привітаєте, придбає у Технополісі саме те, що потрібно їй.

Подарунковий Сертифікат має вигляд пластикової картки зі штрих-кодом у спеціальному іменному конверті. Номінал Подарункового Сертифікату, зазначений на картці, відповідає сумі у гривнях, яку можна використати для оплати покупок у Технополісі.

Як придбати Подарунковий Сертифікат?
Подарунковий Сертифікат номіналом 100, 250, 500 грн можна придбати на касі будь-якого магазину Технополіс. Юридичні особи можуть замовити придбання Подарункових Сертифікатів як фіксованого, так і індивідуально узгодженого номіналу, зателефонувавши 0674007080.

Правила використання Подарункового Сертифікату
1. Подарунковий Сертифікат можна використати для придбання товарів у будь-якому магазині Технополіс. Для цього потрібно надати його касиру під час оплати товарів.

2. Вартість товару може не відповідати номіналу Подарункового Сертифікату. Якщо вона більша за його номінал, різниця оплачується готівкою. Якщо вартість товару менша за номінал Подарункового Сертифікату, різниця не відшкодовується.

3. Можлива оплата однієї покупки з використанням кількох Подарункових Сертифікатів. При цьому їх номінал сумується.

4. Після використання Подарункового Сертифікату (сканування штрих-коду картки при оплаті) він деактивується та залишається у касира.

5. Подарунковий Сертифікат може бути використаний лише один раз.

6. Подарунковий Сертифікат не можна обміняти на готівку, він не підлагає поверненню.

7. Після закінчення терміну дії Подарункового Сертифікату, він не може бути використаний, номінал не відшкодовується.


 

 

ГРОШОВА КАРТКА
Грошова картка – це подарунок від мережі Технополіс своїм покупцям.
Грошова картка має вигляд пластикової банківської картки зі штрих-кодом та видається при купівлі акційного товару. Сума грошового депозиту залежить від вартості товару.
Грошова картка - це Ваші заощадження. Коли Ви наступного разу будете планувати придбання побутової техніки чи електроніки, у Вас вже буде певна сума на цю покупку – у вигляді депозиту Грошової картки. Отже, витратити доведеться менше.

  Як отримати?
Щоб отримати Грошову картку, слідкуйте за акціями мережі Технополіс. Під час акції з Грошовою картою при купівлі акційного товару покупцю видається Грошова картка з депозитом у гривнях, який найчастіше залежить від вартості акційного товару.

Як використати?
Якщо у Вас уже є Грошова картка, використати її можна в магазинах Технополіс у будь-який час. В усіх магазинах Технополіс діють стандартні Правила використання Грошової картки для споживачів:
1. Грошова картка дає можливість розрахуватись за товар у магазинах торговельної мережі Технополіс протягом терміну її дії, який зазначається на картці та починається з дня її отримання покупцем.
2. Сума коштів, яка відповідає номіналу Грошової картки, зараховується в рахунок оплати товарів у випадку здійснення покупки в магазинах торговельної мережі Технополіс:
- У разі перевищення сумою покупки номіналу картки решта суми вноситься готівкою.
- Якщо сума покупки є меншою або дорівнює номіналу картки, за придбаний товар до каси вноситься 1 гривня за кожну одиницю товару.
- Залишок картки не відшкодовується, якщо сума покупки є меншою за номінал картки.
3. При розрахунку за покупку із допомогою Грошової картки пред’явіть її на касі перед скануванням товару. При здійсненні оплати Грошова картка повертається магазину.

Додаткові умови
4. У випадку повернення товару, до якого була отримана Грошова картка, вона підлягає поверненню разом із товаром.
5. У випадку повернення товару, який було придбано із допомогою Грошової картки, покупцю повертається Грошова картка відповідного номіналу та сума доплачених за товар коштів.

Гаряча лінія

0-800-50-50-35

Телефонуйте негайно
© 2009 All right reserved www.technopolis.com.ua
Закрыть окно

Реєстрація

Прозвище, Имя *
Отчество
E-mail *
Повтор E-mail *
Логин *
Пароль *
Повторите пароль *
Дата рождения
*
Ваш пол
*
Ваш город
*
Телефон
Вид деятельности
Сфера деятельности

Подписаться на новинки и акции
* - обязательно для заполнения назад