This version of the page http://landrover.winnerauto.ua/ua/news/news2159 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-20. The original page over time could change.
ЕКСКЛЮЗИВНА ЕКСПЕДИЦІЯ З LAND ROVER ПОВЕРНУЛАСЬ В КИЇВ / Віннер Автомотів - Land Rover
www.winnerauto.ua
Defender Discovery 4 Freelander 2 Range Rover Range Rover Sport
Сервіс та послуги Контакти Новини Акції Гарячі пропозиції Замовити тест-драйв


Новини

ЕКСКЛЮЗИВНА ЕКСПЕДИЦІЯ З LAND ROVER ПОВЕРНУЛАСЬ В КИЇВ

24 січня 2008 року у автоцентрі «Віннер Автомотів» відбулася прес-конференція з приводу закінчення першої в Україні ексклюзивної експедиції з Land Rover, яка 18 січня повернулась до м. Києва. В рамках експедиції автомобілі Land Rover та їх екіпажі подолали більше 7000 км. менш ніж за два тижні,  проїхали 5 країн та дістались найпівнічнішої  точки Європи, - мису Нордкап (Норвегія).
В експедиції взяли участь десятеро відважних та витривалих мандрівників, у яких за плечима сотні кілометрів трас та бездоріжжя. Серед них: провідні українські журналісти, представники компанії «Віннер» та технічна підтримка, яку забезпечила  компанія «Автолайф».
Вся дружня команда розмістилась у трьох автомобілях Land Rover: Defender 110, Freelander 2  та Range Rover Supercharged. Основною метою поїздки було ще раз підтвердити світове визнання та авторитет аристократичних англійців Land Rover, як надійних та безкомпромісних позашляховиків.
Окрім цього, саме у такий оригінальний спосіб вирішила відзначити своє 15-річчя компанія «Віннер», офіційний імпортер автомобілів Land Rover в Україні.
Більш того, в 2008 році Land Rover святкує своє 60 річчя, і експедиція «Nordcapp 2008» – перший та досить вагомий внесок українського представництва у святкування ювілею в усьому світі.
На шляху до кінцевої мети учасники експедиції «Nordcapp 2008» проїхали усю Фінляндію з півночі на південь, а по дорозі  завітали до центру навчання позашляховому керуванню Land Rover Experience, що у Хамеенлінне (Фінляндія) та  відвідали резиденцію Санта Клауса у місті Рованіемі. До цього  потрібно було подолати довгий та важкий шлях з багатьма перепонами та досить складними погодними умовами, але з цим  усі автомобілі Land Rover  легко впорались.

повернутись до списку
Запис до
сервiс-центру Замовити
тест-драйв Ціни
Контакти
Як нас знайти
м.Київ
пр-т Московський, 24д