Найкоротший шлях до ЄС - підвищення власної конкурентоспроможності України, переконаний В.Семиноженко


КИЇВ, 23 квітня. /УКРІНФОРМ/. Найкоротший шлях до ЄС - підвищення власної конкурентоспроможності України. На цьому наголосив віце-прем'єр-міністр Володимир Семиноженко, повідомляє УКРІНФОРМ із посиланням на прес-службу віце-прем'єра.

За словами В.Семиноженка, саме таке розуміння неодноразово озвучували європейські чиновники, в тому числі - глава Представництва ЄС в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшейра, з яким зустрівся віце-прем'єр-міністр.

"ЄС потрібна сучасна, високотехнологічна Україна, яка точно знає, куди й навіщо вона рухається. Проте така сама Україна потрібна насамперед нам! Отже, маємо підтвердити свою "європейськість" системними соціально-економічними реформами - тільки тоді європейський курс України стане дійсно стратегічним", - переконаний В.Семиноженко.

Він також зазначив, що євроінтеграційні перспективи України дуже мало залежать від частоти їхнього згадування нашими політиками та гучності заяв з цього приводу. "Це велика робота, а не просто іміджевий проект", - сказав віце-прем'єр-міністр.


Публікації:
Усі новини 2010.04.23 18:12:00,
УКРІНФОРМ: новини 2010.04.23 18:12:00,
Політика 2010.04.23 18:12:00
   
© 2004 Ukrinform, Всі права застережені.
Використання матеріалів тільки з дозволу Укрінформу.
info@ukrinform.com

Loading ...