This version of the page http://www.ukrinform.ua/ukr/static/archive/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-17. The original page over time could change.
Новини України та світу: Українське національне інформаційне агентство УКРІНФОРМ
17 жовтня 2010
Клієнтам
Логін 
Пароль 
 Рус  /  Eng     RSS 
  • ВИБОРИ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ-2010

    За період з листопада 2009 року по лютий 2010 року веб-сайт "Вибори Президента України-2010" зібрав понад 3,5 тисячі найактуальніших інформаційних та фотоматеріалів Укрінформу, а також інших провідних українських ЗМІ, опублікованих у розділах "Новини", "Фотоновини", "Інтерв'ю", "Коментарі", "Експертна оцінка", "ЗМІ та вибори", "Календар подій", "ЦВК повідомляє", "Прес-центр", "Законодавство", "Історичний ракурс", "Корисні посилання". Сайт містить вичерпну інформацію про всіх кандидатів виборчих перегонів (біографія, програма, декларація, результати голосування), повні результати екзит-полів, офіційні дані ЦВК за підсумками голосування.

  • УКРАЇНА - ЄВРОІНТЕГРАЦІЯ

    На веб-сайті розміщено близько 2070 матеріалів УКРІНФОРМу за період з грудня 2006 року по травень 2009 року, у яких висвітлюються аспекти консолідації зусиль країн Європи по поглибленню політичного діалогу, зміцненню євроатлантичного простору безпеки, прогнозуванню політичних та економічних ризиків, розширенню ЄС, реалізації Україною заходів, спрямованих на поглиблення взаємодії з Євросоюзом.

  • УКРІНФОРМ-АУДІО-ВІДЕО

    У березні 2005 року наше агентство, відповідаючи на виклики часу, започаткувало власну Інтернет-радіослужбу та тематичний веб-сайт "УКРІНФОРМ-АУДІО-ВІДЕО". Майже два роки на ній з'являлися аудіодайджести "Новини з України та про Україну", підготовлені на основі власних аудіоматеріалів агентства, передач Національної радіокомпанії України, Всесвітньої служби радіо України, провідних україномовних радіостанцій Києва, близького й далекого зарубіжжя; тематичні програми; ілюстровані аудіовідеокалендарі, у яких використано унікальні фоно-, відео- та фотоматеріали; аудіозвіти з важливих прес-конференцій, що відбувалися у Всеукраїнському прес-центрі УКРІНФОРМУ та його філіях в ряді областей України.

  • Україна: євроатлантична інтеграція

    Веб-ресурс сприяє висвітленню зусиль Президента, уряду, провідних політичних сил, громадських організацій та журналістів дозволять зняти зайву напругу в суспільстві навколо майбутнього вступу України до НАТО, планомірному здійсненню інформаційно-роз.яснювальної роботи з цієї тематики та формуванню позитивного іміджу НАТО країни.

  • ПЕНСІЙНА РЕФОРМА

    Веб-ресурс висвітлює хід пенсійної реформи в Україні, завдання якої полягають у підвищенні рівня життя пенсіонерів, встановленню залежності розмірів пенсій від величини заробітку і трудового стажу, забезпеченню фінансової стабільністі пенсійної системи, заохоченню громадян до заощадження коштів на старість, створенню ефективнішої та більш дієвої системи адміністративного управління в пенсійному забезпеченні.

  • ЄДИНА УКРАЇНА

    Веб-сайт покликаний сприяти духовній консолідації світового українства - однаково представників західної і східної діаспори - навколо материнської землі, ідеї утвердження України у світі як демократичної, цивілізованої, високорозвинутої держави, бути універсальним і доступним джерелом інформації, який надає унікальну можливість українцям усього світу спілкуватися між собою в режимі on-line.

  • УКРАЇНА: ВИБОРИ 2007

    Веб-сайт відображає передвиборчу кампанію, хід виборів до Верховної Ради України 2007 року, а також розвиток подій за їх підсумками. До послуг відвідувачів ресурсу пропонуються тематичні текстові та фотоматеріали агентства, списки політичних партій та блоків, які брали участь у виборчих перегонів, їх передвиборчі програми, гіперпосилання на законодавчі акти, що регламентують порядок підготовки та проведення виборів народних депутатів України, міжнародні нормативні акти у сфері виборчого права, Центральну виборчу комісію України, громадські, суспільно-політичні, наукові організації та інституції.

  • УСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ АСОЦІАЦІЇ НАЦІОНАЛЬНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ АГЕНТСТВ КРАЇН ПРИЧОРНОМОР'Я

    Веб-ресурс створено з нагоди установчої конференції Асоціації національних інформаційних агентств країн Причорномор'я, що відбулася 29-31 травня 2006 року у Києві за ініціативи Українського національного інформаційного агентства-Укрінформ. На сайті вміщено інформацію про учасників форуму, зокрема, Албанське телеграфне агентство - АТА, Азербайджанське телеграфне агентство - АзерТАдж, Болгарське Телеграфне Агентство - БТА, Інформаційне агентство Вірменії - ВІРМЕНПРЕС, Афінське інформаційне агентство - ААН, Інформаційне агентство Грузии - КАВКАЗ-ПРЕС, Інформаційне агентство Молдавии - МОЛДПРЕС, Інформаційне телеграфне агентство Росії - ІТАР-ТАСС, Інформаційне агентство Румунії -РОМПРЕС, Інформаційне агентство Сербії та Чорногорії - ТАНЮГ, Анатолійське агентство (Туреччина) - AA, Українське національне інформаційне агентство - Укрінформ, а також відповідні гіперпосилання на їх ресурси. Подаються матеріали Укрінформу, в яких висвітлюється робота конференції та підсмки її проведення.

  • НЕЗАЛЕЖНІСТЬ: ЯК УСЕ ПОЧИНАЛОСЯ (До 15-ї річниці проголошення Незалежності України)

    Ми надаємо вам, шановні друзі, можливість своїми думками і почуттями повернутися у недавнє минуле, ознайомитися з важливими документами, які були того часу поширені Укрінформом для сотень вітчизняних і зарубіжних засобів масової інформації, численних осередків української діаспори і які всебічно ілюструють основні віхи державотворення в Україні. Ви маєте можливість переглянути на нашому сайті найважливіші публікації тогочасної вітчизняної преси - заяви, звернення, звіти, оперативні повідомлення і відгуки.

  • УКРАЇНА: ВИБОРИ 2006

    Веб-сайт відображає передвиборчу кампанію, хід виборів до Верховної Ради України 2006 року, а також розвиток подій за їх підсумками. До послуг відвідувачів ресурсу пропонуються тематичні текстові та фотоматеріали агентства, списки політичних партій та блоків, які брали участь у виборчих перегонів, їх передвиборчі програми, гіперпосилання на законодавчі акти, що регламентують порядок підготовки та проведення виборів народних депутатів України, міжнародні нормативні акти у сфері виборчого права, Центральну виборчу комісію України, громадські, суспільно-політичні, наукові організації та інституції.

  • Прес-клуб "Україна-НАТО"

    Сайт висвітлює роботу прес-клубу з питань євроатлантичної інтеграції "Україна-НАТО", який діє при Укрінформі з 2004 року. На засіданнях прес-клубу проводяться прес-конференції, презентації, круглі столи, інтерв'ю і брифінги за участю представників органів державної влади України, відповідальних за реалізацію стратегічного курсу України на вступ до НАТО, українських науковців, вітчизняних та міжнародних експертів та журналістів центральних та регіональних засобів масової інформації. На сайті представлена добірка тематичних матеріалів Укрінформу, фотогалерея, стенограми засідань прес-клубу та архів випусків інформаційного бюлетеня "Україна-НАТО" у форматі MS Word.

  • Пісенний конкурс Євробачення - 2005, Київ, Україна

    Ресурс містить понад 500 текстових та фотоматеріалів Укрінформу українською, російською та англійською мовами, які дають вичерпну інформацію про підготовку, проведення та результати пісенного конкурсу "Євробачення - 2005 ". На сайті також розміщення офіційна інформація про історію конкурсу, його учасників, розповіді про країни, які вони представляють, та тексти їх пісень, які можна прослухати. Крім того, ресурс містить загальні відомості про країну-господаря конкурсу - Україну, її історичні, культурні та побутові аспекти, а також посилання на інші ресурси, пов.язані із проведенням конкурсу.

  • Рік Польщі в Україні

    Веб-ресурс, який підготовлений агентством у зв'язку з офіційним проведеням року Польщі в Україні, вміщує матеріали Укрінформу щодо напрямів розвитку та зміцнення зв'язків між двома країнами в економічній, соціальній і гуманітарній сферах, а також посилання на різноманітні офіційні інтернет-ресурси Польщі та України.

  • Вибори Президента України - 2004

    На веб-сайті, який за оцінками експертів увійшов до десятки найвідвідуваніших, розміщено понад шість тисяч текстових та фотоматеріалів агентства українською, російською та англійською мовами, що висвітлюють передвиборчу кампанію, хід виборів Президента України та розвиток подій за їх результатами.

  • Голодомор в Україні 1932-1933 років

    На веб-сайті розміщено спогади свідків трагічних подій, що відбувалися в Україні у тридцяті роки минулого століття, народні перекази, архівні документи, фотоматеріали, роздуми сучасників, а також тематичні матеріали та фоторепортажі агентства.

  • Рік Росії в Україні - 2003

    Веб-ресурс, який підготовлений агентством у зв'язку з офіційним проведеням року Росії в Україні, вміщує матеріали Укрінформу щодо напрямів розвитку та зміцнення зв'язків між двома країнами в економічній, соціальній і гуманітарній сферах, а також посилання на різноманітні офіційні інтернет-ресурси Росії та України.

  • Трагедія на Дніпропетровщині
  • Все про субсидії
  • Примхи погоди
  • Газові угоди
  • Пенсійний вік
  • Вибори: час місцевий
  • 2010.10.15 17:15:00 В.Путін готовий розглянути можливість участі України в Митному союзі і ЄЕП
  • 2010.10.15 19:45:00 Росія доброзичливо ставиться до пропозиції України про перегляд ціни на газ - С.Шматко
  • 2010.10.15 13:06:00 Мірча Луческу: "Той, хто вийде на поле, зобов'язаний зіграти добре"
  • 2010-10-17 03:45:00 Астрономи відкрили на Марсі невідомий донині каньйон
  • 2010-10-17 02:56:00 У Запоріжжі почалися зйомки серіалу "S.T.A.L.K.E.R."
  • 2010-10-17 02:36:00 Віталій Кличко відстояв титул чемпіона світу за версією WBC у поєдинку проти Шеннона Бріггса
  • 2010-10-17 01:47:00 Найдорожчий бренд Молдови оцінюється в $12 млн
  • 2010-10-17 01:01:00 У Буковинському селі Їжівці народжуваність втричі перевищує смертність
  • 2010-10-17 00:12:00 Стати губернатором власного острова - реально
  • 2010-10-17 00:10:00 Сербія побудує 400-вольтову ЛЕП до Македонії
  • 2010-10-16 23:23:00 Тренер врятувала життя легкоатлетки на Іграх Співдружності в Делі
  • 2010-10-16 23:22:00 Мера американського міста Сан-Габріель звинувачують у крадіжці
  • 2010-10-16 22:47:00 Індонезія побудує підводний човен і купить ще два
  • 2010-10-16 22:20:00 Римський Колізей відкриває моторошні підвали, в яких сиділи леви для видовищ
  • 2010-10-16 21:03:00 "Металіст" переміг у Харкові луцьку "Волинь"
  • 2010-10-16 18:37:00 Перша на заході України "Колиска надії" буде в Ужгороді
  • 2010-10-16 18:19:00 Курси коминярів поповнять кваліфікованими кадрами старовинний цех у Львові
  • 2010-10-16 18:13:00 На Харківщині усі школи й дитсадки обладнають фільтрами доочистки води - Михайло Добкін
  • 2010-10-16 18:08:00 На Львівщині прикордонники запобігли спробі переправити через держкордон 90 пневматичних гвинтівок
  • 2010-10-16 18:04:00 Монтаж скляних фасадів розпочався в новому терміналі аеропорту "Львів"
  • 2010-10-16 17:56:00 У Києві почалася "Подорож у країну мрій"
  • 2010-10-16 17:41:00 Справу щодо хабарництва державних чиновників передано до суду на Львівщині
  • 2010-10-16 17:33:00 За право частувати гостей Євро-2012 змагаються кулінари на Львівщині
Всі новини


Брифінг віце-прем'єр-міністра України Бориса Колеснікова про хід підготовки України до проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу
Детальніше
  • Відеозвіти
  • Укрінформ-відео на YouTube
  • 19.10.2010 10.00 Київ "Реабілітація культурної спадщини історичних міст"
  • 18.10.2010 15.00 Київ "Виставка "Ukrainian MICE Workshop 2010". (Перша всеукраїнська виставка послуг, пов"язана з діловим туризмом і корпоративним відпочинком"
  • 18.10.2010 14.00 Київ "Українська Греція: трудова міграція та торгівля людьми"
  • 18.10.2010 13.00 Київ "Як сьогодні стабілізувати продовольчий ринок"
  • 15.10.2010 10.00 Київ "Земельні частки для "мертвих душ"
Усі заходи