ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ |

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

|

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

|

ГОЛОВДЕРЖСЛУЖБА УКРАЇНИ 

 Пошук
Розширений пошук
Головні події

Стартував третій щорічний Всеукраїнський конкурс „Приязна адміністрація” у 2010 році

Шановні колеги!

Розпочато проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Приязна адміністрація» 2010 року, метою якого є виявлення та поширення кращого досвіду надання адміністративних послуг відповідно до функцій та завдань органів влади, заохочення і стимулювання органів виконавчої влади, які надають послуги на високому професійному рівні.

Переможцями Конкурсу визнаються органи виконавчої влади, які досягли найкращих результатів щодо забезпечення доступності, зручності, своєчасності та якості надання послуг.

Ви можете ознайомитися із Методичними рекомендаціями проведення Конкурсу, а також завантажити анкету учасника Конкурсу та анкету споживача послуг >>>

Новини
Стажування посадових осіб місцевого самоврядування

На базі Управління державної служби Головного управління державної служби України в Полтавській області з метою набуття практичного досвіду, перевірки професійного рівня та ділових якостей з організаційно-кадрових питань відбулося стажування відповідальних працівників за кадрову роботу Кременчуцької міської ради та Автозаводської районної у місті Кременчуці ради.

Проведено тренінг для посадових осіб місцевого самоврядування

На базі Управління державної служби Головного управління державної служби України в Полтавській області головний спеціаліст сектору реалізації державної політики у сфері державної служби та місцевого самоврядування Управління Рибас І. В. провів тренінг для відповідальних працівників за кадрову роботу Кременчуцької міської ради та Автозаводської районної у місті Кременчуці ради на тему: „Загальна характеристика та основні вимоги локальної системи „Картка” ЄДКС „Кадри”, як програмно – інформаційного забезпечення підвищення ефективності діяльності державних органів з питань кадрового обліку, та нормативно-правові  акти  по запровадженню та використанню ЄДКС „Картка”.

Європейська інтеграція України

Заступник начальника Управління державної служби Головного управління державної служби України в Полтавській області Микола Лахижа в рамках Європейського тижня місцевої демократії виступив з лекцією на тему «Європейська інтеграція України» перед учителями історії області

Надання методично-консультаційної допомоги

Працівники Управління державної служби Головного управління державної служби України в Полтавській області надали методично-консультаційну допомогу з організаційно-кадрових питань відповідальним працівникам за кадрову роботу Кременчуцької міської ради та Автозаводської районної у місті Кременчуці ради.

Проведено тренінг для посадових осіб місцевого самоврядування

На базі Управління державної служби Головного управління державної служби України в Полтавській області головний спеціаліст сектору організаційно-кадрової роботи та документообігу Управління Дрига В.М.  провела тренінг для відповідальних працівників за кадрову роботу Кременчуцької міської ради та Автозаводської районної у місті Кременчуці ради на тему: „Аспекти кадрового діловодства (ведення особової справи, заповнення форми П-2 ДС та трудових книжок, оформлення посадових інструкцій, підготовка протоколів конкурсної, атестаційної  комісій тощо)”.

Оголошення
СПІЛЬНА ПРЯМА ТЕЛЕФОННА ЛІНІЯ

За дорученням Головного управляння державної служби України 28 жовтня 2010 року з 15.00 до 16.00 год. відбудеться спільна пряма телефонна лінія з питань забезпечення дотримання в області антикорупційного законодавства  під назвою «Суспільство проти корупції».

На запитання дадуть відповіді працівники Управління державної служби Головного управління державної служби України в Полтавській області, Управління Служби безпеки України в Полтавській області, Державної податкової адміністрації України в Полтавській області, Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області, прокуратури Полтавської області та Головного управління юстиції у Полтавській області.

Запитання можна направляти під час проведення спільної прямої телефонної лінії або заздалегідь за телефонами в м. Полтава:

(0532)56-53-66 та (0532)60-60-74


Державна служба: в запитаннях і відповідях

За дорученням Головного управління державної служби України Управління державної служби Головного управління державної служби України в Полтавській області з липня 2008 року започаткувало проведення постійно діючої прямої телефонної лінії «Державна служба: в запитаннях і відповідях», яка проходить щовівторка з 9.00 до 10.00 год. за участю керівництва Управління.  Чергова постійно діюча пряма телефонна лінія відбудеться 19 жовтня 2010 року.

 

 Із запитаннями можна звертатися за телефонами:

(0532) 56-53-66 та (0532) 7-28-67


Територіальні органи Головдержслужби
Звернення громадян

Звіт про діяльність Управління за 2009 рік

Форуми
Взаємодія зі ЗМІ та громадськістю
 
 Опитування

Як ви ставитесь до введення правил дрес-коду для чиновників?

Відповісти