This version of the page http://uncp.soskin.info/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-16. The original page over time could change.
Українська Національна Консервативна партія - аналітика, статті, коментарі, новини в Україні та за кордоном
     
У Н К П Партійні новини
Актуально
8 жовтня 2010
Заява Української Національної Консервативної партії у зв’язку з рішенням Конституційного Суду України щодо відміни політреформи 2004 року

Українська Національна Консервативна партія  переконана, що з огляду на рішення Конституційного Суду України щодо відміни політреформи 2004 року, Президент України повинен, по-перше, негайно розпустити Верховну Раду України, оскільки вона тепер є антиконституційною, а значить такою, що узурпувала владу в державі, і видати Указ про призначення позачергових виборів народних депутатів України. По-друге, Президент України має відправити у відставку весь Кабінет Міністрів України на чолі з М.Азаровим і сформувати тимчасовий Уряд.


Львівський прес-клуб30 вересня 2010
Львів’янам час викинути старе лахміття і дати дорогу молодим – О.Соскін

Львів’янам час викинути старе лахміття і дати дорогу молодим політикам. Про це на прес-конференції у Львові повідомив директор Інституту трансформації суспільства Олег Соскін. На його думку, сьогодні треба покластися на Львів та Галичину, що вони захистять Україну. Просто потрібно дати шанс молодим та енергійним [Львівський прес-клуб, 30 вересня 2010 р.].


ForUm28 вересня 2010
Пристрасті щодо дефіциту. Кабмін - оптиміст?

Уряду України вдалося у короткі терміни оптимізувати державний бюджет 2010 року і гарантувати контроль над його дефіцитом, заявив віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко у Києві у вівторок. На думку директора Інституту трансформації суспільства Олега Соскіна, перш ніж говорити про відсоток якогось дефіциту бюджету, треба спочатку просто назвати реально очікувану цифру ВВП, цифру доходів державного бюджету і цифру витрат державного бюджету [ForUm, 28 вересня 2010 р.].


ДИАЛОГ.ua28 вересня 2010
Олег Соскин: Модель двухполюсного развития - крупного капитала и дешевого наемного труда, себя полностью исчерпала

И если наше руководство хочет получить войну мелкой буржуазии против крупного компрадорского капитала – вперед!  Вот только когда движущей силой этой войны станет люмпен, тогда уже будет совершенно неясно, какой станет эта революция, буржуазной или пролетарской? При мелкобуржуазной революции крупный капитал будет вынужден поделиться, при пролетарской - он будет уничтожен. Олигархия должна будет определяться, что она хочет – первый вариант или второй. Такое мнение в интервью журналисту Интернет-издания ДИАЛОГ.ua высказал директор Института трансформации обещства Олег Соскин  [ДИАЛОГ.ua, 21 июня 2010 г.].


УНКП8 вересня 2010
Щодо відставки К. Грищенка з посади Міністра закордонних справ України

7 вересня 2010 року в Києві відбулося засідання Координаційної Ради Громадської Ліги Україна-НАТО. Під час засідання членами Ліги було обговорено Заяву щодо необхідності та терміновості відставки К. Грищенка з посади Міністра закордонних справ України. Проект Заяви підготували члени Ліги Соскін Олег Ігорович, Голова Української Національної Консервативної партії, та Олексій Коломієць, експерт з питань зовнішньої політики та безпеки. Текст Заяви!!!


ІТС5 серпня 2010
Українсько-польський кордон: двері відкриті не для всіх

26 липня 2010 року українська делегація керівників органів місцевого самоврядування України, що брала участь у проекті Інституту трансформації суспільства „Як стати успішним мером: вивчення й застосування польського досвіду місцевого самоврядування, перетинала українсько-польський кордон. І от яке ставлення до українських громадян вони побачили на митниці. Див. фото!!!

Архів новин