This version of the page http://www.au-pair.com.ua/ukrfrench.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-15. The original page over time could change.
Агентство Au-Pair. WORK AND TRAVEL, Au-Pair, обучение в Европе и США | Франція
 Главная 
 Программа Au-Pair 
 Work and Travel 
 Курсы за границей 
 в Киеве 
 ВУЗы 
 Контакт 
 Форум 

Молодёжные программы за границей Au-Pair и Work and Travel Представитель ассоциации IAPA


Англия
Германия
Франция
Мальта
Австрия
Испания
Италия
Австралия
Новая Зеландия
Детские программы
   
тел: (044) 501 1267

Франція


Ecoles des Roches

  Ecoles des Roches – найвідоміша школа Франції, яка знаходиться в центрі Парижа та має столітню історію прийому іноземних студентів, в тому числі з України. Щорічно з усіх країн світу у школу приїжджають біля 1000 охочих вивчати французьку мову і поринути в атмосферу Парижа.
  Ecoles des Roches визнана ООН, ЮНЕСКО та іншими міжнародними організаціями, а також посольствами та культурними центрами 35 країн світу.
  Школа пропонує курси різних рівнів і напрямків: загальна французька, ділова французька, французька і мистецтво (з уроками живопису, скульптури та викладачами-художниками), французька і театр (з викладачами-акторами), французька і гастрономія, культура і країнознавство Франції (курс супроводжується відвіданням музеїв, а також історичних кварталів Парижа), курс, спрямований на розвиток писемної мови, мистецтво ведення дискусій, підготовка до здачі DELF і DALF та багато інших напрямків. Ecoles des Roches також пропонує стажування для економістів, кулінарів, художників та скульпторів, які вже володіють французькою мовою на розмовному рівні та бажають підвищити свої професійні навички.
  Ecoles des Roches регулярно організовує екскурсії і культурні програми, свята і зустрічі з відомими людьми Франції.


Institut linguistique du Peyrou

  Мовна школа I.L.P. (Institut Linguistique du Peyrou) розташована в історичному центрі Монпельє – місті, який ще з середніх віків славиться своїми університетами і високою якістю викладання. Саме тут знаходиться найстаріший університет у Європі. Сьогодні Монпельє –це молодіжне місто, що нараховує більше 60 000 студентів.
  Школа I.L.P. набула чудову репутацію у всьому світі завдяки ефективності своєї методики та високій кваліфікації викладачів. Школа співпрацює з університетом Монпельє і професійно готує до здачі іспитів DELF та DALF.
  I.L.P. пропонує стандартний курс французької мови у групах від 6 до 12 осіб, а також спеціалізовані курси: французька мова у діловій сфері, у сфері туризму, приватні уроки французької мови.
  Окрім навчання, школа проводить різноманітні культурні заходи: відвідання музеїв, археологічних розкопок, екскурсії в Авіньйон, Німи, Барселону, конференції, дегустації вин та страв національної французької кухні та багато іншого залежно від побажань студентів і пори року.
  В Монпельє приємно не тільки навчатися, але й відпочивати: Середземне море, пляжі, сонце, яке світить тут 300 днів на рік, та архітектурна неповторність, що зберігає в собі відбиток Стародавнього Риму, зроблять вивчення французької мови в цьому місті максимально приємним і допоможуть Вам цікаво провести вільний від занять час.

Як розпочати участь у програмах Агентства Au-Pair?


  Розпочати участь у молодіжних програмах Агентства Au-Pair за кордоном Ви можете, заповнивши реєстраційну форму.

  Поставити запитання співробітникам Агентства Au-Pair найлегше у розділі Контакт з нами або ж за допомогою e-mail info@study.com.ua.

  Телефон Агентства Au-Pair в Києві - (044) 501-12-67 (багатоканальний).

  Якщо у Вас є важливе запитання про програму Au-Pair або WORK and TRAVEL і Ви не хочете витрачати грошей на міжміський дзвінок - зателефонуйте на номер +38(067)440-04-63 і ми передзвонимо Вам.

  Тут Ви можете почитати листи наших Au-Pair із США і Німеччини.

  Також можливо поставити свої запитання на Форумі Агентства Au-Pair.





 Главная | Программа Au-Pair | Work and Travel | Курсы за границей | в Киеве | ВУЗы | Контакт | Форум 
Copyright © Study.UA       Created by Pictograph