This version of the page http://www.natali.ua/jacobs/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-14. The original page over time could change.
Конкурс Jacobs
слово редактора подписка на журнал о журнале архив журнала гороскоп конкурсы и акции женский форум
 
ЧАСТНАЯ ЖИЗНЬ КАРЬЕРА ЗВЁЗДЫ МОДА КРАСОТА И ЗДОРОВЬЕ ДОМ ДРУГАЯ СТРАНА НОВОСТИ

• Офіційні правила • Мій Jacobs Monarch
Конкурс Статті читачів




Сьогодні ми часто економимо на живому спілкування, дзвонимо один одному, обмінюємося коротенькими смсами або електронними листами… І не помічаємо, як водночас із таким «спілкуванням» із наших стосунків зникає – тепло.

Кава Jacobs Monarch хоче нагадати Вам про цінність спілкування, про те щастя, яке воно може подарувати людині. Саме тому Якобз Монарх оголошує конкурс аромоксамитових історій на тему «Спілкування робить нас ближчими».

Згадайте історію довжиною в одну чашку кави… Коли одна розмова раз і назавжди змінила відстань між людьми, і тепло кави розтопило лід стосунків. Або розкажіть, як Ви змогли порозумітися з людиною, з якою раніше, здавалося, не мали нічого спільного.

Розкажіть саме свою історію про спілкування. Поділіться своїми емоціями та переживаннями з минулого так, щоб читачі сьогодні відчули всю радість і тепло, подароване Вам колись простою розмовою. Можливо саме Ваша історія надихне когось зробити крок назустріч іншій людині.

Авторів найцікавіших історій чекає особлива нагорода – публікація на сторінках журналу «Наталі». Це чудова нагода поділитися своїми думками та емоціями.