This version of the page http://gask.com.ua/123.html?language=ua (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-14. The original page over time could change.
Ліцензія на збір, заготівку і переробку реалізацію металобрухту металу лому. Ліцензія на метал чорні, кольорові метали Київ Україна - Ліцензія на збір та переробку металобрухту - ГАСК

Меню сайта

Полезное

Ліцензія на збір, заготівку і переробку металобрухту


Здобуття ліцензії на збір і переробку металобрухту самостійно може зажадати від Вас колосальних витрат часу і значних капіталовкладень. Зв'язано це з тим, що українське Законодавство в цій сфері, є неоднозначним, неузгодженим і переповнено суперечливими вимогами і нормами.

Команда професіоналів готова допомогти Вам в здобутті ліцензій на збір, заготівку і переробку металобрухту. Крім того, за допомогою наших фахівців Ви зможете отримати необхідний дозвіл в найкоротші терміни при мінімальних витратах.

Перелік необхідних документів:
1. акт обстеження кожного вказаного в заяві спеціалізованого підприємства або спеціалізованого металургійного переробного підприємства або його приймального пункту на відповідність вимогам Закону України "Про металобрухт"
2. засвідчена в установленому порядку копія установчих документів суб'єкта господарської діяльності
3. засвідчена в установленому порядку копія дозволу територіального управління Держнаглядохоронпраці на початок роботи кожного спеціалізованого підприємства або спеціалізованого металургійного переробного підприємства або його приймального пункту по вказаних в заяві адресах
4. засвідчені в установленому порядку копії документів, які підтверджують право власності суб'єкта господарської діяльності або оренди ним земельної ділянки (виробничій площі), де вироблятиметься відповідний вид господарської діяльності
5. довідка про відповідність суб'єкта господарській діяльності вимогам, які відносяться до спеціалізованого металургійного переробного підприємства, за встановленої Держпромполітики і погодженою з Держпідприємництвом формою (в разі здійснення металургійної переробки металобрухту).

Ліцензію на збір, заготівку і переробку чорного і кольорового металобрухту видає Міністерство промислової політики, термін її дії - 5 років.


Для того, щоб отримати ліцензію на збір, заготівку і переробку чорного і кольорового металобрухту необхідно орендувати майданчики для складування металу, загальною площею не менше 500 м.кв. для кольорових і 1000 м.кв. чорних металів. Якщо майданчиків (приймальних пунктів) декілька, то до ліцензії Ви повинні замовити копії ліцензії на кожну з них і пройти повну процедуру узгоджень на кожен майданчик. Після чого, потрібне обстеження майданчика пожежною службою, СЕС, здобуття дозволу управління екології, дозвіл на початок робіт і дозвіл на експлуатацію устаткування Держнаглядохоронпраци. Необхідно пройти радіологічний контроль і провести навчання персоналу, придбати, дозиметр, комплект для визначення якості лому кольорових металів (або укласти договір з химлабораторией), ваги, контейнери для окремого зберігання різних кольорових металів, навантажувально-розвантажувальну техніку.          

Також необхідно надавати документи, підтверджуючі право власності на землю на якій розташовані майданчики для зберігання і первинної обробки металу.

Далі слідує підписання акту обстеження майданчика державною комісією і підписання його у заступника губернатора або заступника мера в містах Києві і Севастополь, і подача документів в Міністерство промислової політики.

В ході нашої роботи ми накопили солідний досвід, який дозволяє нам якісно і оперативно вирішувати завдання, поставлені перед нами нашими клієнтами.