This version of the page http://www.unilever.ua/aboutus/companystructure/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-11. The original page over time could change.
Структура компанії | Unilever
Про нас
  • Знайомтесь - Unilever
  • Наше бачення
  • Цілі та принципи
  • Наша історія
  • Структура компанії
  • Наші співробітники
  • Центр інвестицій
  • Структура компанії
    • Московський Маргариновий завод
    • Фабрика «Північне Сяйво»
    • Фабрика з розфасування чаю в Санкт-Петербурзі
    • Тульський завод

Структура компанії

Особливості структури Unilever пов'язані з виробництвом нашої продукції та розташуванням підрозділів компанії.

Структура компанії

Головний офіс ТОВ «Юнілівер Україна» знаходиться у Києві». З 2001 року ТОВ «Юнілівер Україна» входить до складу так званого функціонального об’єднання Unilever RUB (Росія, Україна та Білорусь) та підпорядковується Голові Ради Директорів Unilever RUB. Таким чином функціонування компаній Unilever в Росії, Україні та Білорусі передбачає єдину функціональну структуру – з єдиною Радою Директорів, яка визначає стратегію розвитку компанії на зазначених територіях. У Москві розташовані офіси керівників – директорів функцій та Голови Ради Директорів.

Структура компанії ТОВ «Юнілівер Україна» типова для більшості мультинаціональних компаній і включає наступні підрозділи:

Відділ маркетингу

Особливістю нашої компанії є наявність двох галузей бізнесу: продукти харчування (Food) та товари для догляду за собою та домом (HPC - Home and Personal Care). Саме тому відділ маркетингу в Україні представлений фахівцями з розвитку торгових марок за категоріями «Продукти харчування» та «Товари особистого догляду та товари побутової хімії».

Відділ постачань

До його функцій входить планування, логістика та склади, розвиток продукції, закупівлі, забезпечення гарантії якості готової продукції. На сьогодні ТОВ «Юнілівер Україна» не має власних виробничих потужностей. Більшість продукції торгівельних марок Unilever, що представлені в Україні, виробляються на потужностях Unilever в Росії, а саме на чотирьох майданчиках: Московському Маргариновому заводі, Тульському заводі, Санкт-Петербурзькій фабриці "Північне сяйво" та Санкт-Петербурзькій фабриці з розфасування чаю.

Відділ продаж та торгового маркетингу

Це один із найчисленніших відділів, співробітники якого працюють у найбільших регіонах України та забезпечують наявність наших продуктів на полицях магазинів по всій території нашої країни. Підрозділ торгівельного маркетингу займається активацією продажів.

Відділ по роботі з підприємствами громадського харчування

Цей підрозділ компанії займається постачанням продуктів під торгівельними марками: Knorr, Rama, Calve, Lipton, Hellmann’s (сухі концентрати, спеції, кулінарні жири та ін.) для підприємств громадського харчування.

Фінансовий та юридичний відділи

Фінансовий відділ представлений бухгалтерією, фахівцями з міжнародної звітності та  фахівцями з управління та аналізу фінансово-господарської діяльності. Юридична служба,  разом з фінансовим відділом, забезпечує відповідність господарської діяльності ТОВ «Юнілівер Україна» нормам чинного законодавства України.

Відділ персоналу

До функцій відділу персоналу входять: підбір та розвиток співробітників компанії, виплата компенсацій, вирішення адміністративних питань, підтримка корпоративної культури. Відділ персоналу впроваджує глобальні політики Unilever в сфері HR та піклується про своїх співробітників шляхом надання рівнозначних умов для кар'єрного росту й професійної діяльності.

Відділ корпоративних комунікацій

Він відповідає за взаємодію з державними органами, неурядовими структурами, засобами масової інформації та іншими стейкхолдерами компанії.

Відділ інформаційних технологій

Фахівці відділу інформаційних технологій забезпечують налагоджене функціонування програм та систем, офісної техніки та підтримку користувачів компанії.

Посилання

Заводи і фабрики Unilever у Росії