This version of the page http://www.pravex.com/ukr/about/intesa (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-11. The original page over time could change.
ПРАВЕКС-БАНК — Intesa Sanpaolo < Про банк

новини

08.09.2010

Правекс-Банк приєднався до об’єднаної банкоматної мережі “АТМоСфера”

новини

06.09.2010

Сергій Наумов очолив Правління Правекс-Банку

Про банк

Як Ви дізналися про наш сайт?

Intesa Sanpaolo

Інтеза Санпаоло перебуває серед провідних банківських груп Єврозони, з ринковою капіталізацією 34.9 мільярди євро (на кінець січня 2010 р.), і є лідером в Італії у всіх областях бізнес діяльності (роздрібні клієнти, корпоративні клієнти та управління статком). Завдяки мережі, що складається з 6,090 відділень, добре розподілених по країні, із часткою ринку в розмірі більше ніж 15% у більшості регіонів Італії, Група пропонує послуги більше ніж 11,1 млн. клієнтів.

Закордоном, Група Інтеза Санпаоло присутня у Центральній і Східній Європі та у Середземноморському регіоні, і її мережа нараховує більш 1,900 відділень і  8.5 мільйонів клієнтів дочірніх компаній, і надає послуги роздрібного та комерційного банкінгу в 13 країнах. Крім того, міжнародна мережа, що спеціалізується на обслуговуванні корпоративних клієнтів, присутня в 34 країнах, зокрема у Середземноморському регіоні, а також у тих регіонах, де італійські компанії найбільш активні, таких як США, Росія, Китай та Індія.

Офіційний сайт Групи Інтеза Санпаоло - www.group.intesasanpaolo.com 

надрукувати сторінку »