This version of the page http://www.budget.ua/car-hire/Simferopol.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-10. The original page over time could change.
Прокат авто Сімферополь

Авто на прокат в Сімферополі



Оренда авто в аеропорту «Сімферополь» та в центрі міста



Сімферополь в перекладі з грецької мови означає «корисне місто», «місто збиратель». Традіційно місто зветься Воротами Криму. Саме тут розташовано аеропорт «Сімферополь». Сімферополь було засновано на місці перетину основних історично складених транспортних шляхів більш ніж два сторіччя тому. Узяв авто на прокат в місці Сімферополь, Ви матимете можливість поїхати в будь-який куточок Криму і це не відійме у Вас багато часу.
Аренда авто від Budget – це зручний спосіб мандрування по унікальному куточку земного шару під назвою Крим.

Чарівний Крим


Півострів Крим розташовано на Півдні України. Зі Сходу та Півдня омивається він Чорним морем, із Заходу – Азовським. Крим є унікальним куточком Землі. Тут у мирі та любові проживають народи більш ніж 100 національностей, поруч одне із одним стоять провославні церкви та мусульманскі мечеті, караїмські кенасси та єврейські сінагоги. Яскравий слід в історії залишили грецька колонізація, татаро-монгольский напад, заснування Тавричної Губернії, спорудження міста російських моряків Севастополя.
Дивує незвичне поєднання континентального та субтропічного кліматів на такому маленькому куточку землі. Рослинність дивує різноманітністю. Ласкове море, соняшні пляжі, розкішні леси, високі гори, середньовічні замки, таємничі печери… Що може бути цікавішим? Все це можна оглянути, скористувавшись послугою - авто на прокат.

Прокат авто – Сімферополь - Одеса - Київ - Львів - Донецьк – Дніпропетровск

 

Оберіть країну
Вибір локацій
-------------------------------------------
 
-------------------------------------------
Оберіть авто
-------------------------------------------
Дата початку:  
 
   
 
 
Дата повернення: