This version of the page http://www.hvb.com.ua/ua/legal.html.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-08. The original page over time could change.
Дас Айне Банк / Правова інформація
 
  Домашня сторінка  
Про нас Преса Контакти Робота з персоналом
 
Мапа сайту English 
Корпоративні клієнти
Приватні клієнти
Кастодіальні послуги
Система Клiент-Банк
Правова інформація
Правова інформація

Акціонерний комерційний банк "Дас Айне Банк" (надалі "Дас Айне Банк") регулярно перевіряв та оновлюв інформацію, що містилася на його веб-сторінках. Через те, що ми пильно слідкували за вірністю такої інформації, дані могли бути зміненими в будь-який час. Тому ніякі зобов'язання не могли надаватися чи гарантуватися стосовно своєчасності, точності та повноти представленої інформації. Дас Айне Банк зберігав за собою право на свій розсуд змінювати, модифікувати, додавати чи вилучати частину інформації, що містилася на його веб-сторінках, у будь-який час та без попереднього повідомлення.

Дас Айне Банк не ніс відповідальності за будь-яку інформацію, що містилася на веб-сторінках, на які були гіперссилки з веб-сторінки Дас Айне Банку або за діяльність, яка здійснювалася через ці веб-сторінки. Відвідування та використання таких веб-сторінок здійснювалася на Ваш власний ризик.

Інформація та/чи елементи на цій веб-сторінці не були дійсною основою для прийняття рішень щодо інвестицій або інших рішень. Будь-ласка, ви мали проконсультуватися зі спеціалістом відділу обслуговування клієнтів щодо здійснення інвестицій.

Інформація на цій веб-сторінці була наведена виключно у відповідності до чинного законодавства України.

шкаф купе . гардины . шторы . матрас . матрац

 

Конфіденційність I Правова інформація Дас Айне Банк
Поточна інформація

Ринкові відсоткові ставки 
Ринкові валютообмінні курси 
Курси та ставки "Дас Айне Банку"