This version of the page http://www.budget.ua/car-hire/Austria.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-08. The original page over time could change.
Оренда авто Австрія

Оренда авто в Австрії



Оренда авто в найбільших аеропортах Австрії



Австрія – це країна, що протягом цілого року приваблює туристів своєю природою, архітектурою, ресурсами, екологією. Для того щоб зробити Вашу подорож якомога більш комфортною Budget пропонує взяти автомобіль напрокат у найбільш розповсюджених аеропортах країни. Австрійські автомобільні дороги насправді заслуговують найкращої похвали. Ви можете їхати по автобану з максимально дозволеною швидкістю. Зменшити швидкість до 40км/год Вам доведеться лише на кордоні. Беручи авто напрокат, пам’ятайте, що в Австрії потрібно постійно користуватись ременями безпеки. А також обов’язковим буде покупка він’єток ("10-Tages-Vignette"), що дають змогу проїзду на платних дорогах Австрії. Інформація про стан доріг та інтенсивність руху постійно доступна на англомовному радіо "Blue Danube Radio" на 102.5 FM.

Локації Budget в Австрії


Локації Budget дуже зручно розташовані на території Австрії, що надасть змогу взяти авто напрокат любителям водних видів спорту, таких як серфінг і водні лижі, адже в Австрії знаходяться безліч озер і гірських річок, а також шанувальникам зимових видів спорту. Оренда авто від Budget зробить приємною і цікавою подорож до гірськолижних курортів любителям ковзанів, сноубордів та лиж. Австрія – це високорозвинена економічна країна, з великою лісовою зоною відпочинку, у якої хороша екологія у поєднанні з м'яким кліматом і унікальними природними ресурсами, отож оренда автомобілів у Австрії принесе задоволення шанувальники самого різного відпочинку.

Прокат авто Австрія - Відень - Інсбрук - Зальсбург - Оренда авто в Австрії від Budget

 

Оберіть країну
Вибір локацій
-------------------------------------------
 
-------------------------------------------
Оберіть авто
-------------------------------------------
Дата початку:  
 
   
 
 
Дата повернення: