This version of the page http://www.budget.ua/car-hire/Switzerland.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-08. The original page over time could change.
Прокат авто Швейцарія

Оренда авто в Швейцарії



Оренда авто в найбільших аеропортах Швейцарії



Незважаючи на гірський ландшафт, Швейцарія має дуже розвинену мережу автомобільних доріг, що знаходяться у відмінному стані, тому прокат автомобіля в Швейцарії буде ідеальним засобом подорожі по країні. Оренда автомобіля в Швейцарії - це значно зручніше і дешевше, у вас є можливість скласти власний оптимальний маршрут. Взявши авто напрокат ви з легкістю зможете долати альпійські перевали, для більшої впевненості на дорозі, при оренді автомобіля є можливість забронювати ціпки на колеса. Візьміть автомобіль напрокат в Швейцарії та отримайте чудовий сервіс та підтримку від компанії Budget. Прокат авто стане ще комфортнішим, якщо ви скористаєтесь додатковим обладнанням, таким як: дитяче сидіння, GPS навігатор, кріплення для лиж та ін. Місцеві жителі ставляться до туристів дуже доброзичливо і завжди готові допомогти з вибором маршруту, тому візьміть автомобіль напрокат подорожуйте з задоволенням по країні.

Локації Budget в Швейцарії



Прокат машин у Швейцарії - це можливість взяти авто в будь-якому великому місті країни: Женева, Базель, Берн, Цюріх, Лугано. Оренда автомобіля це ідеальне рішення побачити кожне місто зсередини і зануритися в своєрідну атмосферу. Візьміть авто напрокат в Budget і відвідайте Женеву, яка є одним з найкрасивіших, елегантних і престижних міст світу.
Автомобіль напрокат допоможе вам оглянути все місто, яке оточене чудовими парками з безліччю ресторанів і кафе. Найвідоміша торгова вулиця – Bahnhofstrasse, знаходиться в Цюріху, автомобіль напрокат допоможе вам відвідати маленькі бутіки і величезні супермаркети. Швейцарія знаменита своїми гірськолижними курортами, дістатися до кожного з них вам буде легко і зручно з автомобілем напрокат від Budget. Відмінна риса гірськолижних курортів Швейцарії - винятковий рівень сервісу і комфорту, а машина напрокат позбавить вас від будь-яких транспортних турбот.

Прокат авто Швейцарія - Женева - Базель - Берн - Цюріх - Лугано від Budget

 

Оберіть країну
Вибір локацій
-------------------------------------------
 
-------------------------------------------
Оберіть авто
-------------------------------------------
Дата початку:  
 
   
 
 
Дата повернення: