This version of the page http://www.budget.ua/car-hire/France.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-08. The original page over time could change.
Прокат авто Франція

Прокат авто у Франції



Франція - найбільш відвідувана країна в світі, а Париж - найвідоміше туристичне місто, візьміть автомобіль напрокат, і у вас буде можливість відвідати усі куточки цієї чудової країни. Авто напрокат допоможе вам насолодитися різноманітністю пейзажів, довгими лініями морського узбережжя та безліччю різних пам'яток культури. За якістю своїх доріг Франція може посперечатися і з Німеччиною та зі Швейцарією - дороги там чудові, тому автомобіль в оренду це відмінне рішення ознайомиться з країною. Оформляючи машину напрокат, пам'ятайте, що високошвидкісні магістралі у Франції в основному платні. З автомобілем в оренду подорожувати буде легко і зручно. У Франції є як бензоколонки самообслуговування, де можна розрахуватись карткою, так і станції з обслуговуючим персоналом. Якщо ви оформили авто напрокат і хочете скоротити час, скористайтеся кільцевою дорогою Парижа. Під час оренди автомобіля користуйтеся ременями безпеки, а дітей садіть на заднє сидіння.

Представництва Budget у Франції


Локації Budget зручно розташовані в багатьох містах Франції. Автомобіль напрокат це легкий спосіб відвідати кожне велике місто і невеличкі села, які являють собою справжні музеї історії і культури. Автомобіль в оренду це можливість відвідати культурний центр країни - галасливий і хаотичний Париж. Визначні пам'ятки в Парижі зустрічаються буквально на кожному кроці, а машина напрокат зробить подорож простою і зручною.
 

Оберіть країну
Вибір локацій
-------------------------------------------
 
-------------------------------------------
Оберіть авто
-------------------------------------------
Дата початку:  
 
   
 
 
Дата повернення: