This version of the page http://www.autotrade.in.ua/godspeed/interview/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-08. The original page over time could change.
Автопакет «Все включено», автокредит від Надра банку, кредит на нові та б/в автомобілі, Актуальне інтерв'ю на AUTOTRADE.in.ua - автобізнес, ринок, автосалони
ГОЛОВНА
ШВИДКИЙ ПОШУК
Категорія
Виробник
Модель
Ціна, у.о. від
Ціна, у.о. до
Розширені параметри
АВТОБЛОГ
RSS
Розділ 'Актуальне інтерв’ю' - започатковано для всіх, хто цікавиться автомобільним бізнесом та ринком транспорту в цілому. У ньому будуть публікуватись та висвітлюватись інтерв’ю на цікаві теми з менеджерами різних рівнів та представниками різних сегментів ринку зв’язаних з транспортом та авто бізнесом.
All inclusive, панове! (#2)
12 серпня 2008

Процедура оформлення кредиту на придбання автомобіля в Надра Банку - максимально cпрощена та приємна для клієнта. Вперше на українському банківському ринку пропонується скористатися комплексним кредитним продуктом, в якому численні юридичні та фінансові моменти покупки авто в кредит вирішуються одним підписом в одному-єдиному договорі. При цьому істотно заощаджується час при оформленні кредиту, а згодом можна вносити платежі, навіть не відвідуючи банк.

Докладніше про цей продукт ми попросили розповісти директора департаменту роздрібних продуктів Надра Банку Катерину Вінницьку.

- Катерино Володимирівно, розкажіть, будь ласка, про послугу, яку Надра пропонує тим, хто прагне поповнити ряди автомобілістів.

- Автопакет «Все включено» розроблений у ході повномасштабного ребрендингу банку і включає автокредит, будь-який із тарифних пакетів «Ласкаво просимо!», обов'язкову страховку КАСКО та інші страхові поліси (оформлюються за бажанням клієнта), а також можливість автоматичного перерахування грошей на погашення кредиту з поточного рахунку клієнта тощо. Широкий набір різних послуг у рамках одного продукту зовсім не означає, що банкіри зібрали все разом, заявили про зручність і вигоду, а насправді клієнтові доведеться бігати по тих же інстанціях і підписувати безліч паперів. Навпаки, девіз Автопакета Надра Банку: «Авто в кредит – час у подарунок!». Появі цього продукту на ринку передувала масштабна робота з вивчення потреб позичальників, переговори зі страховиками, зміни в операційній методиці тощо. Як результат, в Автопакеті максимально враховані всі пункти традиційної процедури автокредитування: від вибору машини до отримання номерних знаків у ДАІ. При цьому клієнтові не потрібно відвідувати масу інстанцій, щорічно оплачувати страховку, стояти в черзі – банк усе бере на себе! Клієнт з'являється у відділенні всього один раз – для документального оформлення Автопакета.

- Чи не означає це, що банк нав'язує клієнтові свої умови?

- Ні, наш клієнт вільний у своєму виборі і при цьому витрачає мінімальну кількість часу. Оформивши будь-який із тарифних пакетів Надра Банку, він може підписати розпорядження, згідно з яким банк автоматично списуватиме вказану суму на погашення кредиту з поточного рахунку клієнта.

- В рамках Автопакета можна оформити кредит тільки на нову машину? Чи є обов’язковим перший внесок?

- Можна оформити кредит і придбати автомобіль як новий, так і такий, що був в експлуатації, вітчизняного або іноземного виробництва. Термін кредитування покупки нових авто – 7 років, авто б/в – 5 років. Для отримання кредитних коштів зовсім не обов'язково мати якісь власні заощадження – кредити видаються як з первинним внеском, так і без нього. Виняток – кредити для покупки авто, що були в експлуатації: мінімальний початковий внесок у цьому випадку не може бути меншим ніж 20% вартості авто. Що стосується страхових платежів або придбання автоаксесуарів, то в Надра ви маєте можливість оформити кредитну лінію на їх оплату, яка буде включена в суму кредиту в Автопакеті. А додаткові витрати можна сплатити за допомогою Справжньої кредитної картки «45 днів кредиту без відсотків».

- Як довго клієнтові доведеться чекати, перш ніж він почує ствердну відповідь на видачу кредиту від банку?

- Попереднє рішення про видачу кредиту можна отримати, не встаючи з дивана, зателефонувавши в цілодобовий Контактний центр Надра Банку (8-800-300-0-700). Остаточне рішення про кредитування клієнт отримує впродовж одного дня з моменту надання необхідних документів менеджерові банку. На сучасному банківському ринку України це найкоротші терміни розгляду питань надання кредитів потенційним клієнтам. Оперативність досягається завдяки розробленій скоринговій системі, яка дозволяє провести оцінювання та розрахунок платоспроможності майбутнього позичальника максимально об'єктивно й швидко.

Роздрукувати інтерв'ю
ТЕРМІНОВО
Всі оголошення
ОПИТУВАННЯ
Чи порушуєте Ви правила дорожнього руху?
 Так, щодня
 Рідко, але порушую
 Ніколи не порушую
 Тільки коли поспішаю
 Не звертаю на них увагу
Попередні опитування
Банерна мережа BANNER.UA

Ukrainian banner network