This version of the page http://www.ribalemo.org.ua/lustopad.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-07. The original page over time could change.
Листопад
 
Головна Фідер Спінінг Нахлист Форум Новини

Листопад

    Оголились береги ріки, вітер жене свинцеві хвилі, ідуть холодні з мокрим снігом дощі. Але ні холод, ані важкі хвилі, ані колючий вітер не можуть зупинити рибацький запал. Навіть в таку пору на Дністрі завжди можна зустріти рибалок. Що ж вони ловлять і де ? Хорошими місцями для останнього полювання по відкритій воді є - гирла річок і потічків, що впадають в Дністер, під мостами, в глибоких ямах.Використовують для цього вудочки з мормишкою або блешнею, живцеву і поплавочну. Вздовж границі молодого льоду і відкритої води, добре продовжує брати щука, судак і окунь. Особливо інтенсивним буває кльов, коли після перших заморозків наступає відносне потепління.Біля закорчованих берегів на мормишку з підсадкою мотиля, ловиться середній і малий окунь.На глбинах з повільною течією часом можна зловити густеру або голавля , переважно дрібного. Судаки переходять з одного місця на інше і можуть бути і на скосах глибоких ям, і на мілинах де ще тримається дрібна риба.    
По ріці досить часто у цей час пливе "сало" , шуга, по при береги утворюється шкірка льоду. Вночі все частіше вдаряють перші морози. Якщо Вам не подобається рибалити в таку пору, то саме час сидіти вдома і готувати зимові снасті.А тим хто не боїться холодів, бажаю хорошого улову. І памятайте, що успіх рибалки в зимі залежить від правильно відрегульованої снасті.
Предложения друзей: Изготовление стеклопакетов, пластиковые окна . Гарантийное обслуживание.
Наш выбор: отели турции предлагают экскурсии по городу доступно и качественно
Лучшее для вас: Быстрая срочная широкоформатная печать , изготовление брошюр.
Предложение наших партнеров: Профессиональная косметика: губная помада которая остается на губах в течение нескольких часов.