This version of the page http://sna.in.ua/?p=4260 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-06. The original page over time could change.
Соціал-Націоналістична Асамблея » Жити як націоналіст
« РФ очікує безконтрольний потік мігрантів
Майор СБУ сів на 6 років за крадіжку та здирництво »
Жити як націоналіст

Що складає буденне життя кожної людини? – Родина, робота, дозвілля. Що має складати життя націоналіста? – Здорова родина де є діти, корисна для розбудови національної держави робота, оздоровчо-освітнє дозвілля. Підкорення кожного аспекта свого життя служінню нації не є чимось важким або неприємним. Єдине вірне для всього правило: що не є корисним для нації – є зайвим у вашому житті. Те що не робить вас більш духовно, морально і фізично кращими – заважає вам.

Ви можете викрикувати на акції лозунги проти вживання алкоголю, а потім іти напиватись до поросячого вереску. Ви можете дискутувати на тему шкоди від міграції азіатів, а потім перекуповувати в них речі для своєї приватної крамниці. Але то не страшно, коли ви в такий спосіб брешете оточуючим, то просто – ницо. Страшно коли ви бреше самим собі: ви називаєте себе націоналістами – але ви не є ними. Ваше власне життя в багато чому не відповідає, вами самими ж гарячо відстоюваним, догмам. Коли людина не може бути прикладом оспівуваних нею цінностей, то значить це не цінності, а просто маска для понтів, і не має ніякого морального права повчати інших.

Не рекламуйте національні чесноти – живіть ними. Саме життя, праця, родина, виховання дітей вже самі по собі повинні бути національноцінними.

Є люди з яких за честь взяти приклад. Хлопець про якого я розкажу далі просив не називати його імені і не наводити фото – не хоче надмірної уваги. Для розповіді назвемо його «Тарас». Тарас вже 3 роки працює в державній службі у справах дітей смт.Івано-Франкове, Яворівського р-н., Львівської обл. До зони його відповідальності входить більше 30-ти населених пунктів біля міста Львова. Про свою роботу Тарас розповідає: «Я знаходжу дітей в яких батьки зловживають алкоголем або наркотиками, і недоглядають їх. Вжалежності від ситуації допомагаю їм виправитись, але якщо вони навіть не намагаються, то забираю дітей від батьків в дитячі будинки.» Тепер він став ворогом №1 для усіх недобросовістних «татусів» і «мамусь» на досить великій ввіреній йому території. Його руками врятовано кілька десятків маленьких безхатченків, та 7 дітей звільнено від вбивчої батьківської «турботи». Крім того, Тарас, юрист за освітою, безкоштовно допомагає бідним людям відстоювати їх права в судах й інших інстанція, де є загроза нечесності і хабарництва. «Я напевно хворий на голову, але просто отримую з цього задоволення.» – каже він, та Тарас не хворий, навпаки, він один з не багатьох, дійсно здорових, українців.

Приклади цілковитої порядності і самовідданості завжди є нелегкими для наслідування. Та це єдиновірний шлях упорядкування власного життя. Робота є лише тоді вартою поваги коли вона розуміє під собою докладання зусиль до створення суспільно корисних благ і послуг в чесний спосіб, а не заробляння грошей будь-яким можливим способом. Родина є цінною коли результатом її створення є діти, виховані українцями, а не просто спільне нажиття майна. Дозвілля є прийнятним коли воно направлене на оздоровлення і відпочинок, а не алкогольні удари по печінці. Націоналіст – це той хто живе перш за все з користю для нації. Геть лицемірство, своїми руками творіть те, до чого закликаєте.

Слава Україні!

Ladna Kobieta

Фото дітей, врятованих Тарасом, та умови в яких вони жили.




Коментарів: 3 на «Жити як націоналіст»
  • admin пишет:

    Чудово

  • Октан пишет:

    З батьками-виродками потрібно провести “фізично-роз’яснювальні” процедури. В Василькові, Київської області,одних “батьків” ми вже виховали.

  • ТризуБ пишет:

    дякую Ладні за гарний нарис)))


Ваш коментар

Щелкните чтобы отменить ответ