This version of the page http://sna.in.ua/?p=3974 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-06. The original page over time could change.
Соціал-Націоналістична Асамблея » Кадиров: ваххабіти влаштують в Україні другу Чечню
« У Криму затримали громадянина Туреччини, який повідомив про замінування літака
Вітаємо всіх побратимів зі святом Купала »
Кадиров: ваххабіти влаштують в Україні другу Чечню

Президент Чечні Рамзан Кадиров стверджує, що в Україні ваххабітів більше ніж у Чечні. Про це він заявив в інтерв’ю виданню “Сегодня”.

“Ця зараза розповсюджується по всьому світу. І в Україні теж. У вас ваххабітів більше ніж у Чечні. Ми це знаємо, тому що у вас знаходиться один наш ваххабіт. А також тому, що дуже багато фанатиків приходять до нас через вашу країну. І якщо ви не боротиметеся з цим явищем, завтра – післязавтра вони накоять у вас, те ж саме, що зробили в Чечні”, – сказав Кадиров.
На уточнююче запитання, де в Україні знаходяться ваххабіти і чи варто їх шукати в Криму, президент Чечні відповів: “Вони скрізь є. Це не секрет”.

Також Кадиров відзначив, що співпраця в цьому напрямі з українськими правоохоронцями поки не ведеться.

“Раніше у вас була прозахідна влада, яка продала ідею українського народу. І робила все, що могла, проти Росії. Тому, я навіть не хотів про це думати. А зараз про це можна говорити. Оскільки до влади у вас, нарешті, прийшли нормальні люди”, – сказав він.

Нагадаємо, колишній начальник кримської міліції Геннадій Москаль раніше заявляв, що на півострові діють заборонені у всьому світі ісламістські організації. За його словами, на півострові відкрито діє ісламістська організація “Хізб-ут-Тахрір”, заборонена в багатьох країнах світу, включаючи Росію, і ваххабіти.


Коментарів: 2 на «Кадиров: ваххабіти влаштують в Україні другу Чечню»
  • Костянтин К пишет:

    І це говорить зденаціоналізована гнида(кадиров) , колоборант , котра жирує на гроші акупантів , яка допомогає знищити своїх же єдинокровних братів.

  • РУСИН пишет:

    Таких покидьків, як кадиров в Україні дійсно багато… – в цьому “воно” має рацію…


Ваш коментар

Щелкните чтобы отменить ответ