This version of the page http://sna.in.ua/?p=3963 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-06. The original page over time could change.
Соціал-Націоналістична Асамблея » У Криму затримали громадянина Туреччини, який повідомив про замінування літака
« У Криму поховали хлопчика, якого вбив татарин (відео)
Кадиров: ваххабіти влаштують в Україні другу Чечню »
У Криму затримали громадянина Туреччини, який повідомив про замінування літака

Співробітники міліції затримали тридцятирічного громадянина Туреччини за підозрою в неправдивому повідомленні про мінування літака, який вилітав із Сімферополя в Стамбул 17 червня.

Прес-служба кримського управління МВС повідомила сьогодні, що особу телефонного терориста правоохоронці встановили 18 червня.
“Ним виявився громадянин Туреччини, який знаходиться на території України на законних підставах”, – говориться в прес-релізі.  Слідчі лінійного відділу міліції аеропорту Сімферополя порушили кримінальну справу за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України “завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, що загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками”.

Санкція передбачає штраф або позбавлення волі строком від одного до п’яти років.

“Надалі не виключена перекваліфікація кримінальної справи на частину 2 цієї ж статті, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від двох до семи років”, – заявили в прес-службі.

Міліція встановлює мотиви чоловіка.

Як повідомлялося, повідомлення про вибуховий пристрій на борту літака компанії Турецькі авіалінії надійшло в міліцію тоді, коли літак виходив у Сімферополі на злітну смугу.

Екіпаж і більше 100 пасажирів були евакуйовані. Правоохоронці не знайшли вибухівку, після чого літак вилетів до Туреччини. Через неправдивий дзвінок про замінування рейс затримався майже на чотири години.



Ваш коментар

Щелкните чтобы отменить ответ