This version of the page http://sna.in.ua/?cat=1 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-06. The original page over time could change.
Соціал-Націоналістична Асамблея » Без імені
Без імені
Голландський політик постане перед судом за антиісламський фільм(Ваш коментар)

В Амстердамі починається суд над ультраправим політиком Гертом Вілдерсом, якого звинувачують у розпалюванні ненависті до мусульман через його фільму антиісламської спрямованості “Фатва”.
Як передає Бі-бі-сі, у разі, якщо його вина буде доведена, Г. Вілдерсу загрожує один рік в’язниці.

Майор СБУ сів на 6 років за крадіжку та здирництво(1 коментар)

Військовий місцевий суд Київського гарнізону засудив до позбавлення волі двох військовослужбовців одного з оперативних підрозділів Служби безпеки України.
Про це повідомили в прес-службі Генеральної прокуратури.
Ці працівники в лютому 2009 року в Києві, використовуючи службове становище, незаконно проникли в приватне приміщення, звідки викрали коштовності та паспорти громадян, а потім вимагали за повернення документів $5 тис.

Мер міста Лубни піднімає городян на мітинг проти свавілля міліції(Коментарів: 5)

Мер міста Лубни Полтавської області Василь КОРЯК закликав сьогодні городян вийти на мітинг проти свавілля міліції.
Як повідомляє кореспондент УНІАН, відповідний заклик мера надрукували міські ЗМІ.
У документі говориться, що піти на такий крок мера змусив випадок, який нещодавно стався в місті.
“Безпідставно міліцією був затриманий житель Лубен, якого міліція катувала до двох годин ночі. Крики хлопця про [...]

Кадиров: ваххабіти влаштують в Україні другу Чечню(Коментарів: 2)

Президент Чечні Рамзан Кадиров стверджує, що в Україні ваххабітів більше ніж у Чечні. Про це він заявив в інтерв’ю виданню “Сегодня”.
“Ця зараза розповсюджується по всьому світу. І в Україні теж. У вас ваххабітів більше ніж у Чечні. Ми це знаємо, тому що у вас знаходиться один наш ваххабіт. А також тому, що дуже багато фанатиків [...]

Великоднє привітання(Коментарів: 3)

Соціал-Nаціоналістична Асамблея та Організація “Патріот України” вітає українських християн Східного обряду зі світлим святом Воскресіння Сина Божого. Таїнство Повернення відбулось. Нехай божественний промінь Вічної Любові осяє шлях тим незламним, хто оголив Христовий меч перед тьмою світу цього. Христос Воскрес!

Убогість та плазунство “української” дипломатії(Коментарів: 2)

Сьогодні, 28 березня, міністр закордонних справ К.Грищенко убого принизив Україну перед усією Європою, назвавши ледь не основні галузі для України неможливими до реалізації без допомоги РФ.
“Для реалізації серйозних проектів таких, як скажімо, в галузі ядерної енергетики, авіабудування, транспорті, в сільському господарстві без Росії ми не обійдемося”, – сказав міністр.

Псевдоеліта “розважається”(Коментарів: 2)

У минулу п’ятницю, 19 березня, близько 19:00, невідомі обстріляли вагони декількох поїздів, проходящих по наземній лінії між станціями Гідропарк і Лівобережна, пише «Газета по-киевськи».
Очевидці стверджують, що стрілки їздили на елітних іномарках, а саме біля кінцевої станції маршрутів зупинилися автомобілі Lexus і Mercedes, в якого номер закінчувався нібито на ВР.
«Я син помічника нардепа, мені ні…я не [...]

Ринки України – Мекка нелегалів(Ваш коментар)

Приїхавши на навчання та отримавши дозвіл на проживання в Україні, іноземець має право зареєструватися в якості приватного підприємця. Якщо ж іноземець отримує в Україні постійний легальний дохід, то він після закінчення учбового закладу і, навіть покинувши навчання, має право вимагати дозвіл на постійне проживання в Україні та за 5 років претендувати на громадянство України.
За цією [...]

Фіктивна українізація – засіб деукраїнізації(Коментарів: 2)

Після виборів, Партія Регіонів, що обіцяла зробити російську – другою державною, від таких намагань відмовилася. Це логічно із двох головних причин. Перша причина полягає у тому, що елементарно на це немає грошей. Витрачати мільярди, коли держава має шалені борги як всередині так і назовні – є абсурдним. Тим більше якщо на щось кидати гроші, то [...]

Система охорони здоров’я зникає(Ваш коментар)

Для визначення ключових проблем галузі охорони здоров’я було проведено соціологічне дослідження.
Виявилося, що 78% опитаних незадоволені якістю медичних послуг, які надаються в лікувальних закладах країни.
На хибні дії медперсоналу скаржаться 40% респондентів, ще 6% – на грубість і формальне ставлення до пацієнтів лікарів і медсестер.