This version of the page http://www.budget.ua/car-hire/Donetsk.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-06. The original page over time could change.
Прокат авто Донецьк

Авто на прокат в Донецьку


Оренда авто в аеропорту «Донецьк» та в центрі міста



Прокат авто класу «економ», «бізнес», «престиж» в Донецьку
Budget Україна забезпечить Вам комфортне проведення важливих переговорів разом із автомобілями класу «бізнес», «престиж» та «люкс». Окрім цього гості Донбасу мають можливість відчути себе справжніми туристами, не виїжджаючі за межі Донецької області з авто будь-якого класу. Все, що для цього потрібно – взяти авто напрокат та відвідати унікальні кутки бізнес столиці України.
Орендувати авто можна безпосередньо в Донецькому аеропорті чи центрі міста.



Неприховані емоції Ділової столиці України – Донецька



Донецьк – це місто, що виростило багато поколінь талановитих та працелюбних людей, місто вугілля, металу та троянд, видатних вчених та артистів, успішних бізнесменів і відомих спортсменів, місто контрастів, що поєднують шум промислових гігантів та шелестіння листя в парках, – дорогий і улюблений своїми жителями.
Красота міських будівель та нова європейська архітектура поєднуються з просторими бульварами та зеленими скверами, гостей зустрічають суперсучасні готелі, ресторани, розважальні, спортивні та торгівельні центри. Масу позитивних емоцій подарує відвідування академічних театрів, музеїв, кінотеатрів, стадіонів, дельфінарію, ботанічного саду.
Безліч цікавого про життя міста і краю можна дізнатися з екскурсій по Донецьку. При цьому оренда автомобіля значно полегшить огляд міста.

Прокат авто Донецьк - Одеса - Київ - Сімферополь - Львів - Дніпропетровськ

 

Оберіть країну
Вибір локацій
-------------------------------------------
 
-------------------------------------------
Оберіть авто
-------------------------------------------
Дата початку:  
 
   
 
 
Дата повернення: