This version of the page http://www.artpole.org/events/disk_2008-2009.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-06. The original page over time could change.
АртПоле - події

За підтримки:

Нарешті в нас з’явилася можливість знову слухати ту чудову музику, що звучала протягом двох останніх фестивалів, згадувати літо і відчувати його тепло й радість, щоб дочекатися наступного.
Всі сто відсотків записів, що увійшли до двох платівок «АртПоле 2008–2009», здійснені наживо під час фестивалів. Як завжди, це — музична суміш з автентики і сучасних варіацій world-music. До нього увійшли українські гурти «Бай», «Чопова криниця», «Майстерня пісні», «Перкалаба», «Пропала грамота», «Харків клезмер бенд», «ДахаБраха», «Tatosh Banda», «Мартові», «Piss&Lough», а також «Анчісхаті» (Грузія), «Nourou» (Франція), «Maraca» (Чехія), «Village Quartet», «Caci Vorba» та «Orkiestra sw. Mikolaja» (Польща), «TransGlobal Underground» (Великобританія), «Triller» та «Boot» (Швеція), «НагУаль» та «Port Mone» (Білорусь), «Telamure» (Італія), «Ghymes» (Угорщина), «Пакава Ить», «Дербеневка» та «Улица» (Росія).
Видання здійснене не для продажу. Отримати його зможуть ті, хто допоміг нам, заповнивши анкети й висловивши свої думки. Найближча можливість зробити це —  концерт Caci Vorba. Приходьте та забирайте свої диски.

Незабаром з’явиться ще кілька способів здобути диски «АртПоле 2008–2009», допомігши у спільному створенні нового фестивалю — слідкуйте за пропозиціями на сайті. А поки пропонуємо знову звернути увагу на ті диски, що продаються в крамниці «АртПоля». Придбавши три з них, ви послухаєте хорошу музику, підтримаєте фестиваль, а в подарунок отримаєте «АртПоле 2008/2009».

© агенція АртПоле 2009
© дизайн - Оксана Прищепа

хостинг —
студія dela design