This version of the page http://www.tmm.ua/projects/realised/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-03. The original page over time could change.
Будівельні проекти - Будівельна компанія ТММ






Реалізовані проекти

Київ

Фітнес клуб

Житловий комплекс "Тріумф"

вул. Звіринецька, 59

Житлова нерухомість класу "преміум".

"Тріумф" розташований на вершині Звіринецького пагорба в парковій зоні Печерська, неподалік від Ботанічного саду та Києво-Печерської лаври.

Комплекс складається із трьох секцій - одного окремого 14-поверхового будинку та двох 25-поверхових будинків, з'єднаних між собою на рівні 17-19 поверхів.

Загальна площа комплексу складає 67944,12 кв. м, у тому числі:
загальна площа 207 квартир - 33031,39 кв. м,
площа вбудованих приміщень - 4945,10 кв. м,
площа 3-рівневого паркінгу на 247 машиномісць - 10632,76 кв. м.

В основі проекту закладені найсучасніші методи комунікацій та контролю за "життєдіяльністю" комплексу. "Тріумф" із встановленою системою моніторингу та управління інженерними системами в режимі реального часу - "інтелектуальний" комплекс, який належить до нового покоління "розумних" будинків.

Концепція комплексу - місто всередині міста - передбачає наявність усієї необхідної для комфортного проживання інфраструктури: 3-рівневий підземний паркінг, гостьова автостоянка, магазини, кафе-бар, салон краси, дитяча ігрова кімната, аптечний кіоск, приймальний пункт хімчистки та пральні, цілодобова охорона, телефонізація, підключення до мережі Інтернет. На території житлового комплексу також розташований фітнес клуб з басейном, тренажерним залом, класами для групових занять та beauty-центром.

Житловий комплекс "Тріумф" відзначений високою нагородою - 4 зірки у номінації "Краща висотна нерухомість в Україні", за результатами престижного спеціалізованого конкурсу European Property Awards 2008, що проводиться спільно з CNBC.

Житловий комплекс "Тріумф" було введено в експлуатацію в червні 2008 року. Церемонія урочистого відкриття відбулась 7 листопада 2008 року.

Подальшу експлуатацію та підтримку комплексу буде здійснювати Житлово-експлуатаційне управління компанії ТММ.

Інвестор, генеральний підрядник: ТММ

Більш детальну інформацію про об'єкт можна отримати в розділі «Магазин нерухомості ТММ»

переглянути відео, 13,6 Мб


Житловий комплекс

Вул. Чаадаєва, 2

Житлова нерухомість класу "економ".

Загальна площа комплексу - 19 883 кв. м. В тому числі, квартири: 12 156,0 кв. м, офісні приміщення: 1561,0 кв. м, паркінг: 2 870,0 кв. м.

Комплекс розташований на розі вулиць Якуба Коласа та Чаадаєва у Святошинському районі м. Києва.

Будинок введено в експлуатацію у липні 2007 року.

Станом на 1 серпня 2007 року будівельні роботи завершені. Зараз ведуться оздоблювальні роботи та роботи по впорядкуванню території.


Інвестор, генеральний підрядник: ТММ



Офісно-торгово-розважальний комплекс "KOMOD"

Вул. Луначарського, 4

Загальна площа комплексу становить 39 111 кв. м. З них 15 000 кв.м - торгово-розважальний комплекс, до 16 000 кв.м - офісна частина, 7 315 кв.м - площа критого автопаркінгу.

Комплекс складається з офісного центру (класу В+), а також торгово-розважального центру "KOMOD", що відноситься до сегменту "Fashion Center".

У склад якірних орендарів ТРЦ входять 4-зальний ультрасучасний кінотеатр "Мультиплекс" та делікатесний супермаркет "Фуршет Гурман".

Серед головних відмінностей "КОМОDа" - наявність одразу кількох унікальних брендів, які досі практично не були представлені в Україні.

Передусім, це бутік англійської торговельної марки "Marks & Spencer", що так шанується європейським середнім класом. А також - німецький молодіжний бренд "Closed". Крім магазинів та бутиків, в "КОМОDі" розміщені мережі кафе: суші-бар "Японахата", італійська піцерія "Сбарро", ресторан східної кухні "L`Kaffa", бістро "Печена Картопля".

Комплекс знаходиться на вул.. Луначарського, біля станції метро "Лівобережна" в Дніпровському районі м. Києва поруч з готелем "Турист" та "Міжнародним виставковим центром".

Комплекс введено в експлуатацію у грудні 2006 року. Офіційне відкриття торгово-розважального центру відбулося 26.05.2007 р.


Інвестор, генеральний підрядник: ТММ



Житловий комплекс

Вул. Чаадаєва, 2в

Житлова нерухомість "економ" класу.

Загальна площа комплексу - 12 948 кв. м. В тому числі, квартири: 9 432,50 кв. м, офісні приміщення: 425,8 кв. м, паркінг: 2 631,0 кв. м.

Житловий комплекс розташований на розі вулиць Жмеринська та Чаадаєва напроти "Скарбового лісу".

Об'єкт здано в експлуатацію в червні 2006 року.

ТММ здає квартири виключно "під ключ", тобто з повним комплексом оздоблювальних робі. Вся територія обслуговується Житлово-експлуатаційним управлінням ТММ.


Інвестор, генеральний підрядник: ТММ




Житлово-офісно-торговий комплекс

Вул. Саксаганського, 114-120/ бульвар Тараса Шевченка, 33

Комплекс складається з житла класу "преміум" та офісних приміщень класу А.

Загальна площа комплексу - 48 671 кв.м. В тому числі, житловий будинок: 15 462,0 кв. м, офісний центр: 18 822,0 кв. м, торгові приміщення: 4 646,0 кв.м, паркінг: 4 812,0 кв. м.

Комплекс розташований на розі вулиці Саксаганського та бульвару Тараса Шевченка (площа Перемоги). Об'єкт складається з трьох секцій: одна 23-поверхова житлова секція та дві (16-поверхова та 7-поверхова) секція вздовж бульвару Шевченка та вулиці Саксаганського відповідно.

Об'єкт здано в експлуатацію в 2005-2006 р.


Генеральний підрядник: ТММ






Трамвайне депо

Вул. Якутська, 14

Потужність депо - 200 одиниць техніки (трамваїв).

Загальна площа будівель - 15 133,7 кв.м.

Загальна вартість будівництва депо складає 112 мільйони гривень.

Трамвайне депо складається з адміністративно-побутового корпусу, тяглової підстанції та 3 контрольно-пропускних пунктів. Також було прокладено 12 км рейок як на території депо, так і за його межами.

Об'єкт зданий в експлуатацію в 2005 році.


Інвестор, генеральний підрядник: ТММ



Житлово-офісний комплекс

Вул. Володимирська, 49а

Комплекс складається з 7 секцій, дві з яких складаються з офісного центру класу А, а інші 5 - житлові класу "преміум". На перших поверхах комплексу знаходяться магазини, бутики, салони краси.

Загальна площа комплексу - 59 543 кв. м. В тому числі, житлова частина: 23 650,16 кв.м, офісні та торгові приміщення: 32 717,18 кв.м, паркінг: 2 631,0 км. м.

Комплекс знаходиться в самому центрі міста, напроти Національної опери. Таке місце розташування дозволяє мешканцям будинку завжди бути в центрі ділового та культурного життя столиці, а завдяки архітектурній композиції комплексу і прекрасній звуко- та теплоізоляції жити в затишній тихій квартирі. В середині кварталу - облаштована територія з широкими пішохідними зонами. Композиційним центром забудови є 16-поверхова башта, з вершини якої відкривається чудовий вид.

Житлові секції були здані в експлуатацію у 2004 році, офісний комплекс - у 2005.


Інвестор: ДГО "Житло-Інвест"

Інвестор, генеральний підрядник: ТММ



Житловий комплекс

Вул. Воровського, 36

Житловий комплекс класу "преміум".

Загальна площа комплексу складає 10 752,63 кв. м.

Будинок розташований на вул.. Боровського недалеко від центра Києва - в районі з добре розвиненою інфраструктурою. Автором проекту є відомий київський архітектор Г. Хорхот. Житловий будинок є каскадом з двох секцій від 9 до 16 поверхів, частково поставлений на "пілони" та оформлений двоповерховим арочним проїздом (проходом).

Житловий комплекс введено в експлуатацію в 2003 році.


Інвестор: ДГО "Житло-Інвест"

Инвестор, генеральный подрядчик: ТММ



Реконструкція Бессарабського кварталу та будівництво торгово-офісного центру "Мандарин-Плаза"

Процес реконструкції закінчився в 2002 році. Загальна площа проекту складає 23 455 кв. м.


Підрядник: ТММ




Житловий будинок

вул. Лисенка, 2а

Общая площадь комплекса составляет 6 423 кв. м.

Жилищный комплекс класса "премиум".

Дом находится в самом центре исторического и географического центра Киева на ул. Лысенко недалеко от известного памятника архитектуры - Золотых ворот. С верхних этажей 9-этажного дома можно полюбоваться чудесной панорамой: все известные культурные и исторические памятники города - как на ладони. При этом постройка защищена от городского шума, суеты и посторонних глаз не хуже, а, может, даже и лучше, чем дома за городом.

Жилой комплекс введен в эксплуатацию в 2001 году.


Инвестор: ДГО "Житло-Інвест"

Инвестор-генподрядчик: ТММ



Житлово-офісний комплекс

Вул. Галі Тимофєєвої, 3

Житловий комплекс "бізнес" класу, офісні приміщення класу B+.

Загальна площа комплексу складає 26250 кв. м.

Комплекс знаходиться неподалік від перехрестя Повітрофлотського проспекту та проспекту Перемоги, в 300 м від станції метро "Політехнічний інститут. Район розташування характеризується високорозвиненою інфраструктурою і є одним з найбільш вдалих в системі міста.


Житлово-офісний комплекс був зданий в експлуатацію в 2001 році.


Інвестор: ДГО "Житло-Інвест"

Інвестор-генпідрядник: ТММ



Пентхаус на даху житлового комплексу

Вул. Галі Тимофєєвої, 3

Триповерховий пентхаус - єдиний в Україні, що відповідає всім стандартам та параметрам класичного пентхаусу. Пентхаус знаходиться на даху житлово-офісного комплексу по вул. Галі Тимофєєвої, 3, зведеного компанією ТММ в 2001 році. Він складається з трьох поверхів, має окремий ліфт та величезну терасу, на якій розташований басейн.



Загальна площа пентхаусу складає 750 кв. м.
Нерухомість виставлена на продаж.



Житлово-офісний комплекс

Вул. Панельна, 5

Житло "бізнес" класу, офісні приміщення класу В.

Загальна площа об'єкту складає 11 383 кв. м.

Комплекс здано в експлуатацію в 2000 році.


Інвестор, генеральний підрядник: ТММ




Житловий будинок

бульвар Лепсе, 36

Житлова нерухомість "економ" класу.

Загальна площа 10-поверхового будинку складає 9 604 кв. м.

Об'єкт зданий в експлуатацію в 1999 році.


Інвестор, генеральний підрядник: ТММ




Офісна будівля

Вул. Чигоріна, 2

Офісні приміщення класу В.

Загальна площа проекту складає 3 400 кв. м.

Об'єкт зданий в експлуатацію в 1998 році.


Інвестор: "Ітера-Україна"

Генеральний підрядник: ТММ



Житловий комплекс

Вул. Чаадаєва, 2а, 2б

Житлова нерухомість "економ" класу.

Житловий комплекс складається з двох 18-поверхових житлових будинків. Загальна площа об'єкту складає 13737 кв. м. Комплекс знаходиться поруч зі "Скарбовим лісом" в затишному тихому мікрорайоні з розвиненою транспортною та соціальною інфраструктурою.

Об'єкт був зданий в експлуатацію в 1997 році.


Інвестор, генеральний підрядник: ТММ


Житловий будинок №14 у 3 мікрорайоні житлового масиву Західні Позняки

Дарницький район м. Києва

Житловий комплекс економ-класу.

Загальна площа будинку становить 13 522 кв. м.

Об'єкт було здано в експлуатацію у четвертому кварталі 2007.

Інвестор-генпідрядник: ТММ

вгору


  Київ
  Харків
  Ялта
  Житомир







Умови доступу та використання сайту   © 2007 Developed by Domino / ITCG