This version of the page http://www.freshcoffee.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-10-02. The original page over time could change.
Чоколядова кавярня "Золотий дукат"

Для содержимого этой страницы требуется более новая версия Adobe Flash Player.

В чоколядовій кав'ярні «Золотий дукат»
ви отримаєте не тільки
філіжанку доброї чорної кави чи гарячої чоколяди,
ви можете отримаєте те, що не можна купити чи продати, що ,отримавши, ви повернете світу золотими дукати наснаги і творчості.

24-26 вересня у Львові пройде
4 фестиваль кави !
«Золотий дукат» і марево Юзефи гостинно запрошує всіх шанувальників кави і шоколаду прийняти участь в кавовому святі!

З 20.09.10р починається інтернет-голосування «Краща кавярня » на сайті www.coffeefest.lviv.ua, з 24.09.10р голосування бюлетенями в львівських кав’ярнях в номінаціях: «Краща кав’ярня», «Краща кавова легенда», «…і до кави». Чекаємо на Вас,любі шанувальники !

русский english українська тм фрешкава тм чоколяда тм чарзилля львов и кава франчайзинг

Меню сайта

 


Фото кавярні "Золотий дукат" м.Львів
тел. бронювання
столиків 032-2356263

кав'ярня «Золотий дукат» м.Київ

кав'ярня «Золотий дукат» м.Харків

кав'ярня «Золотий дукат» м.Маріуполь


Реклама

В місті Київ
на вул. Інститутська,16
відкрита Кав'ярня "Золотий дукат"
тел бронювання столиків 2540715
Чекаємо на Вас!

В місті Київ
по вул.Велика Васильківська,48
відкрита Кав'ярня "Золотий дукат"
тел. бронювання столиків 2870307

В місті Харьков,
на вул. Краснознаменная,6
відкрита Кав'ярня
"Золотий дукат"

Чекаємо на Вас!

В місті Маріупіль
центр,вул Леніна 39
відкрита Кав'ярня
"Золотий дукат"

Чекаємо на Вас!

 

 

 


Подивитись відео кав'ярні «Золотий дукат»

Подивитись відео- Їдемо в Львів

відеоклип "Кава на двох" 

Кофейня Золотой Дукат Харьков.mp4 

В 2009р Міжнародна громадська організація «Асамблея ділових кіл України та Європи» присудила мережі кав’ярень «Золотий дукат»
«Золотий символ якості національних товарів та послуг»,за надання високоякісних послуг та бездоганність продукції.

В 2008р. кав’ярню «Золотий дукат» представлено до загальнонаціональної Нагороди Лідери ХХ1 століття «Вища проба» за високу якість та високу конкурентно спроможність торгових марок :Фрешкава, Чоколяда та Чар зілля.
читати повністю (pdf)

Кав’ярня “Золотий дукат “ відкрилась у Львові в 2004р і відразу стала найулюбленішим місцем відпочинку, зустрічей для львів’ян та гостей міста.
Дизайн і атмосфера кав’ярні ,витримана в давніх європейських традиціях, стала близькою не тільки львів’янам ,але туристам з різних куточків світу. Приїхати до Львова і не побувати в кав’ярні «Золотий дукат» означало не побачити справжнього Львова.
Тож кав’ярня “Золотий дукат “ відразу стала обличчям Львова.
Але обличчя Львова це не тільки його культура, неповторна архітектура і особлива аура, це і кава ,кондвироби, шоколад .
Те , що продукт має бути якісним –це як само собою зрозуміле, а от що цей продукт має ще бути і особливим ,неповторним, відрізнятись від існуючих на ринку – ось що притягує, запам’ятовується і подобається львів’янам та гостям міста в нашій кав’ярні.
А це :
1.Щойнообсмажена фрешкава /понад 40видів/,обсмажена в присутності клієнта.
Кава, яку Ви вживаєте щоденно, є законсервованим продуктом, бо в силу технічних та технологічних причин, кава від виробника до покупця потрапляє через 2-3 місяці, тож , щоб зберегти її смак і аромат ,каву запаковують в герметичну упаковку, наповнену інертних газом, тобто консервують.
А переконувати Вас ,що консервований продукт і щойно спечений, однакові по смаку і аромату , немає сенсу.
Нова якість нашої фрешкави ,яку не рекламує і не пропонує ніхто з конкурентів -це свіжість смаку і аромату .Але щойнообсмажена кава
має такий широкий спектр смаку і аромату ,що ми зіткнулись з проблемою-як це описати ?
Бо якщо з допомогою 7 музичних нот можна написати безліч симфоній ,а за допомогою 26 букв алфавіту безмежну кількість літературних творів, то скільки ароматів і смаків можна відчути за допомоги 1000 молекул ?Так з’явилася ідея створити Кавову квітку.
Тим паче, що згідно науки про семантику і синестезію на протязі мільйонів років в свідомості людини сформувався зв'язок між смаком, ароматом та кольорами , а саме - певний смак та аромат, який вам приємний, асоціюється в підсвідомості з відповідним приємним кольором.
Враховуючи це, наші дегустатори зобразили смаки і аромати кави в вигляді кольорових пелюсток/ КАВОВА КВІТКА/, де кожному кольору-пелюстці ,відповідає певний смак і аромат, а від пересічення пелюсток утворюються нові складніші кольори /смаки і аромати/.
Ми пропонуємо покупцю :
«Вкажіть швидко/ не підключаючи свідомість /, на КАВОВІЙ КВІТКИ той найприємніший для вас спектр кольорів , в якому Ви хотіли би спробувати Каву –це і буде ВАША фрешкава!»

 

2.Справжня гаряча чоколяда ,відновлена з старовинних галицьких рецептів.
Придивіться уважно до шоколаду який Ви купуєте собі та дітям.
З протилежної сторони маленькими буквами на упаковці може бути вказано, що шоколадка ,крім какао тертого та цукру, містить сою, емульгатори, ароматизатори і т.п.
Наша чоколяда не містить ніяких замінників чи хімічних добавок, це є 100% натуральний продукт, який вживали сотні років тому і який в 30-х роках минулого століття літаком доставляли зі Львова до Відня.
Тепер в Європі такий шоколад дуже дорогий, і не кожний європеєць
може дозволити собі таку розкіш. Але таку розкіш Ви можете дозволити собі в нашій кав’ярні і ціни Вас приємно здивують.

3.Чар зілля –карпатські чаї ,рецептуру яких зберігали і передавали з покоління в покоління тисячі років.
Символом нашого Чар зілля стала кульбабка, яку роздмухує вітер.
Це символ невмирущості наших традицій і народної пам’яті. Подув
вітер і від кульбабки ,здавалось, нічого не залишилось, але сотні маленьких кульбабок розлетілись по світу, зберігаючи материнську інформацію і знову відроджуючись чарівним цвітом.
Тисячі років невігласами переслідувалась ,знищувалась, заборонялась народна медицина ,але від бабусі до онуки передавалась таїна збирати, сушити листочки, пелюстки, корені, квіти , які в чарівному напої творили чудо-дарували невитрачену силу природи, повертали здоров’я і любов.
4.Поезія і творчість шанувальників кав’ярні
Це виявилась самою приємною несподіванкою для засновників кав’ярні.
Чотири томи Відгуків, поезії, прози, малюнків, просто теплих слів українською, російською польською,англійською,італійською,францусько,арабською,китайською,
Іврит мовами ! Ці люди, з різних куточків світу, на різних мовах, залишали в кав’ярні частку своєї душі і серця ,і поступово кав’ярня отримала живу Душу і Серце. Відвідувачі залишають кав’ярню, але в скрижалях її Душі і Серця оживають їх Думки, Надії, Мрії, Любов .
Це треба відчути, бо це не можливо передати !
Ми випустили в тираж книгу поезії і малюнків «Книга скрижаль»,тепер готуємо третє видання цієї книги.
В нашій кав’ярні немає алкоголю і в нас не палять ,але і місця практично ніколи немає. А по Інтернет опитуванню кав’ярня визнана найкращим закладом за 2006р,а в 2007р визнана найкращою кав’ярнею Львова.
В 2008р. кав’ярню «Золотий дукат» представлено до загальнонаціональної Нагороди Лідери ХХ1 століття Гран прі «Вища проба» за високу якість та високу конкурентно спроможність торгових марок Фрешкава, Чоколяда та Чар зілля. Тож кав’ярня отримала загальнонаціональне визнання і високу нагороду !

Так Кав’ярня «Золотий дукат» стала не тільки обличчям Львова, але й обличчям України.
Саме тому такі кав’ярні відкриваються в 2008р. в Києві, Івано-франківську та Харкові.
Ми віримо ,що мережа кав’ярень “Золотий дукат” відкриється по всіх містах України, де наші співвітчизники без алкоголю і тютюну, скоштують божественні напої з кави і чоколяди, спробують чудодійні чар зілля, отримавши насолоду, наснагу і релакс, де туристи і гості з різних куточків світу відчують яких справжніх цінностей дотримуються українці і донесуть цю позитивну енергетику до різних куточків світу.
Кав’ярня “Золотий дукат” продовжує ,повертає і відновлює найкращі традиції свого народу , даруючи людству таланти і геніїв !

 

 

 

 

Прекрасный Банкетный зал В Киеве, хостинг сайтов, Слушать mp3 онлайн бесплатно без регистрации, бензиновый генератор переносной, инженерные работы для проектирования дома  

Львів

 

дивитись далі


Реклама

До нас приєднались !


м.Івано-Франківськ,
вул Фортечний провулок
відкриття в 2010 році

м.Тернопіль,
кінотеатр Перемога,
відкриття в 2010 р.

м.Віниця,
вул. Хмельницького шоссе,20
відкриття літо-осінь 2010р.

м.Київ,
вул. Володимирівська 18/2
(площа Софіївська )
відкриття квітень 2010р.


Каталог статей

 

 

         

таможенная база данных, учебники по политологии, ТЕХПЕРЕКЛАД - бюро переводов для инженеров., Rusonyx. Хостинг., стенокардия, Такси микроавтобус  

 

Copyright ©2005 freshcoffee.com.ua
Любое использование материалов, их подборки, дизайна и элементов дизайна может осуществляться лишь с разрешения автора .

Франчайзинг кофейня "Золотой дукат". ТМ Фрешкава,ТМ Чоколяда, ТМ Чарзилля. 1.Свежеобжаренная фрешкава /более40видов/,обжаренная на ростере в присутствии клиента. Кофе, который Вы употребляете ежедневно, является законсервированным продуктом, потому что в силу технических и технологических причин, кофе от производителя к покупателю попадает через 2-3 месяца, поэтому, чтобы сохранить его вкус и аромат,кофе запаковывают в герметическую упаковку, наполненную инертнымх газом, то есть консервируют. А убеждать Вас,що консервированный продукт и только что спеченный, одинаковые по вкусу и аромату, думаю нет смысла! Новое качество нашей фрешкави,которую не рекламирует и не предлагает никто из конкурентов-это свежесть вкуса и аромата. 2.Настоящая горячая чоколяда, востановленная из старинных галицких рецептов. Присмотритесь внимательно к шоколаду который Вы покупаете себе и детям. На противоположной стороне маленькими буквами на упаковке может быть указано, что шоколадка, кроме какао и тертого сахара, содержит сою, эмульгаторы, ароматизаторов. Наша чоколяда не содержит никаких заменителей или химических добавок, это есть 100% натуральный продукт, который употребляли сотни лет и который в 30-х годах прошлого века самолетом доставляли с Львова в Вену. 3.Чар зелья –карпатськие чаи, рецептуру которых хранили и передавали из поколения в поколение тысячи лет. Символом нашего Чар зелья стал одуванчик, который раздувает ветер. 4.Поэзия и творчество почитателей кофейни.  

Полезные статьи

Краски для стен и потолков

Ремонт матриц