Віталій Кличко впевнений, що зможе відстояти титул WBC знову


Віталій Кличко
 
 
КИЇВ, 19 жовтня. (УКРІНФОРМ). Чемпіон світу за версією Всесвітнього боксерського союзу (WBC) в суперважкій вазі Віталій Кличко висловив упевненість, що зможе відстояти свій титул.

Як повідомляв УКРІНФОРМ, українець проведе черговий захист титулу 12 грудня у швейцарському Берні в поєдинку з американцем Кевіном Джонсоном.

Віталій Кличко захищатиме титул у 2009 році вже втретє. У березні він переміг Хуана Карлоса Гомеса технічним нокаутом у 9-му раунді, а минулого місяця виграв у Кріса Арреоли в 10-му раунді також технічним нокаутом.

"Я перебуваю у хорошій формі, адже був чудово підготовлений до попереднього бою проти Арреоли. Не можу дочекатися того моменту, коли вийду на ринг знову. Кевін Джонсон - небезпечний суперник. Він провів на профі-рингу 23 поєдинки і жодного разу не програв. У Джонсона краща техніка, ніж у Арреоли, і недооцінювати його не збираюся. У мене не виникає сумнівів, що я зможу відстояти пояс WBC", - цитує Віталія Кличка його офіційний сайт.

У свою чергу, Кевін Джонсон зазначив: "Я наполегливо працював, аби провести цей бій, і неодмінно стану переможцем. 12 грудня буде нарешті американським днем у суперважкій вазі. Мені шкода побити Кличка на різдвяні свята".

Довідка УКРІНФОРМу: 38-річний Кличко має на своєму рахунку 38 перемог (37 нокаутів) і дві поразки через травми.

30-річний Джонсон посідає шосте місце у рейтингу WBC. За свою кар'єру він здобув 22 перемоги (у тому числі дев'ять нокаутом), ще один поєдинок завершився внічию.

Продаж квитків на двобій Кличко - Джонсон розпочнеться 24 жовтня.


Інші матеріали на цю тему:

  • Віталій Кличко проведе бій проти Кевіна Джонсона 12 грудня у Швейцарії
  • Віталію Кличку запропонували провести бій у Мексиці
  • Віталій Кличко незабаром завершить спортивну кар'єру


Публікації:
Усі новини 2009.10.19 15:01:00,
УКРІНФОРМ: новини 2009.10.19 15:01:00,
Спорт 2009.10.19 15:01:00
   
© 2004 Ukrinform, Всі права застережені.
Використання матеріалів тільки з дозволу Укрінформу.
info@ukrinform.com

Loading ...