"Барселона" готується до візиту в Київ


КИЇВ, 16 жовтня. ( УКРІНФОРМ). Після першого матчу футболістів київського "Динамо" з іспанською "Барселоною" пройшло трохи більше двох тижнів, а до матчу-відповіді залишається близько двох місяців, але підготовка до київського поєдинку почалася вже зараз. Вчора столицю України відвідала офіційна делегація "Барселони" з метою обговорити з представниками "Динамо" всі подробиці умов перебування іспанської команди в нашому місті, повідомили УКРІНФОРМу в прес-службі киян.

Групу з трьох делегатів, до якої входили Рамон Пуйоль (керівник протокольного відділу ФК "Барселона"), Стівен Доусон (керівник міжнародного відділу) і Альвар Мальяфре (керівник служби безпеки клубу) зустріли профільні співробітники "Динамо" на чолі з представником міжнародного відділу Єлизаветою Сазоновою.

Представники майбутніх суперників динамівців обговорили час прильоту і відльоту каталонської команди, умови проходження паспортного контролю в аеропорту, розміщення у готелі "Хайятт", а також можливість додаткового тренування на полі НТК імені Баннікова (у разі потреби). Було також обговорено подробиці офіційної вечері і можливе прибуття на матч високопоставлених чиновників і перших осіб держави.

Медіа-офіцер УЄФА Мамука Кварацхелія, який гостював у Києві, розповів іспанцям про розміщення журналістів (планується прибуття 50 журналістів), проведення передматчевих і післяматчевих прес-конференцій, після чого всі вирушили оглядати "Динамо" стадіон.

Гості побували у конференц-залі, роздягальнях, подивилися, де розміщуватимуться коментатори і представники УЄФА, а також відвідали клубний музей. У чаші стадіону їм показали сектор для іспанських уболівальників, вихід футболістів на поле і мікст-зону, а також лави запасних. На завершення побували у Клубі Ліги чемпіонів - місці зустрічі офіційних осіб матчу. Побачивши великі плазмові телевізійні екрани, Стівен Доусон навіть пожартував, що в разі морозу дивитиметься матч тут, у теплі.

Київ став не єдиним містом, яке відвідала делегація іспанського клубу. Напередодні вона побувала в Казані, де "Барселона" повинна зіграти 4 листопада проти "Рубіна".

В цілому, каталонці залишилися задоволені побаченим, а окремі побажання або неврегульовані питання, які можуть виникнути у міру наближення матчу, вирішуватимуться в робочому порядку.


Публікації:
Усі новини 2009.10.16 13:27:00,
УКРІНФОРМ: новини 2009.10.16 13:27:00,
Спорт 2009.10.16 13:27:00
   
© 2004 Ukrinform, Всі права застережені.
Використання матеріалів тільки з дозволу Укрінформу.
info@ukrinform.com

Loading ...