Чемпіони своїх країн ніколи не дозволяють супернику легко добиватися результату - наставник "Барселони" Хосеп Гвардіола


Хосеп Гвардіола
 
 
КИЇВ, 30 вересня. (УКРІНФОРМ). Домашня перемога іспанської "Барселони" над київським "Динамо" в груповому турнірі Ліги чемпіонів УЄФА дозволила каталонцям вийти у лідери квартету "F". На післяматчевій прес-конференції головний тренер "синьо-гранатових" відзначив цей факт.

- Дуже добре, що ми вийшли в лідери, тому що під час жеребкування нам відверто не повезло - ми потрапили у дуже складну, дуже сильну групу, представлену чотирма чемпіонами своїх країн. Важливо буде зміцнити свої позиції в наступному поєдинку - проти "Рубіна". Так, ця команда, можливо, поступається "Динамо" та "Інтеру", але це не гарантує нам легкого життя в матчі з казанцями. Статистика показує, що чемпіони своїх країн ніколи не дозволяють супернику легко добиватися результату.

- Чому ви замінили Іньєсту?

- Ми з ним ще спочатку домовилися про те, що він зіграє сьогодні 45 хвилин. Він тільки повернувся у стрій, і поки йому важко провести на полі більшу частину часу. Навіть один тайм дався Іньєсті дуже непросто. Але те, що ми знову можемо розраховувати на цього футболіста - хороша новина, незалежно від того, в яких кондиціях він зараз перебуває.

- У Пуйоля закінчується контракт з "Барселоною". Чи буде укладено з ним нову угоду?

- Я дуже люблю цього футболіста, і можу сказати вам, що і клуб, і я сам зробимо все для того, щоб Пуйоль залишився в "Барселоні". Так, це віковий футболіст, але зараз він грає як ніколи і дуже допомагає команді у досягненні результату.

- На що може розраховувати "Динамо" у цій групі?

- "Динамо" - дуже хороша команда. У неї в активі є три очки і хороші можливості у цій групі - адже попереду ще достатньо матчів.

Як повідомляв УКРІНФОРМ, у матчі 2-го туру групового турніру Ліги чемпіонів УЄФА київське "Динамо" на виїзді поступилося іспанській "Барселоні" - 0:2 (0:1). Клубні чемпіони Європи забивали своїм гостям з берегів Дніпра в середині кожного з таймів - на 26-й хвилині це вдалося зробити Ліонелю Мессі, а на 76-й рахунок подвоїв Педро Родрігес, який вийшов на заміну після перерви.

В іншому поєдинку групи "F" російський "Рубін" в Казані зіграв внічию 1:1 з італійським "Інтером", з яким 20 жовтня в Мілані проведуть наступний матч підопічні Валерія Газзаєва.

Турнірне становище: "Барселона" - 4 очки, "Динамо" - 3, "Інтер" - 2, "Рубін" - 1.


Публікації:
Усі новини 2009.09.30 10:52:00,
УКРІНФОРМ: новини 2009.09.30 10:52:00,
Спорт 2009.09.30 10:52:00
   
© 2004 Ukrinform, Всі права застережені.
Використання матеріалів тільки з дозволу Укрінформу.
info@ukrinform.com

Loading ...