"Барселона" стала прекрасним тестом для "Динамо" - Андрій Шевченко


Андрій Шевченко
 
 
КИЇВ, 30 вересня. (УКРІНФОРМ). Після виїзної поразки футболістів київського "Динамо" від іспанської "Барселони" (0:2) в матчі другого туру групового турніру Ліги чемпіонів УЄФА гру чемпіонів України на "Камп Ноу" прокоментував форвард динамівців Андрій Шевченко.

- Треба бути реалістами, граючи з такою командою. Це був прекрасний тест для "Динамо". Незважаючи на поразку, наші футболісти повинні здобути з нього користь. Це досвід і розуміння, як треба грати у футбол.

- Хет-трік 1997 року на стадіоні "Камп Ноу" морально не тиснув при підготовці до гри?

- Це було в далекому минулому. Зараз я реально дивлюся на речі. 12 років - дуже великий термін. Можна дві кар'єри, причому хороших, зробити. Мій тогочасний хет-трік був заслугою всієї команди. Цього разу "Барселона" була сильнішою.

- Ви виступали у великих клубах. Відчували, що сьогодні Динамо" на рівних не може суперничати з "Барселоною"?

- Ви знаєте, не можна так думати. Треба завжди налаштовуватися на хорошу гру. Повторюся, в таких поєдинках молоді гравці "Динамо" вчаться, як треба грати у футбол. Грати так, щоб можна було виграти Лігу чемпіонів.

- Які перспективи "Динамо" в груповому турнірі Ліги чемпіонів?

- Кожну гру треба розглядати окремо. Попереду нас чекає важливий поєдинок з "Інтером", який може стати вирішальним. Ми граємо в груповому турнірі, в ньому кожне набране очко може на фініші принести користь. Так, сьогодні ми програли. "Барса" дала хороший урок, з якого треба здобути користь. І спокійно, без паніки, готуватися до наступної гри.

- Помітили позитивні боки в грі "Динамо"?

- Команда пробувала грати у футбол. Ми створили хоч якісь моменти, роблячи конструктивні передачі. Якщо продовжимо грати в свій футбол, в майбутньому команда стане кращою. У нас багато молодих футболістів, які намагалися зіграти свою кращу гру. Не в усіх це вийшло.

- І все ж, шанси повезти очки з Каталонії у "Динамо" були?

- Невеликі. У першому таймі забили з "поза грою", у другому я вийшов один на один з воротарем... Це всі моменти. "Барселона" створила набагато більше, так що про нелогічність результату говорити не доводиться.

- В зв'язку з розсіченням під оком минулої п'ятниці були сумніви щодо участі в матчі з "Барселоною"?

- Ні. Після консультації з лікарем, коли дізнався, що немає струсу, всі сумніви відпали. Потім рішення було за головним тренером.

- Хто головний претендент на звання володаря "Золотого м'яча"?

- Однозначно - Лео Мессі.


Публікації:
Усі новини 2009.09.30 09:36:00,
УКРІНФОРМ: новини 2009.09.30 09:36:00,
Спорт 2009.09.30 09:36:00
   
© 2004 Ukrinform, Всі права застережені.
Використання матеріалів тільки з дозволу Укрінформу.
info@ukrinform.com

Loading ...