Остерегайтесь украинских блоггеров!

Не так давно компания life:) решила дать на текст украинским блоггерам свой новый тариф "Коммуникатор", предоставив группе людей сим-карту и год бесплатного обслуживания. В ответ хотела, я так понимаю, узнать мнение об услуге. Как по мне - вполне себе нормальная практика. Мне тоже предлагали, но я отказался, поскольку просто будет не удобно - у меня один телефон, второй носить не хочу, а от своей киевстаровской карточки отказываться не намерен.

Так вот чем это может обернуться. Life , PR & Совок пишет блоггер из Коломыи Богдан Варшчук.

Саме проколовшись на взаємодії виконавець-супідрядник вони зуміли надіслати мені аж два пакети! Весело?! Так. Та от чи підуть на користь іміджу компанії такі проколи? Хтось так і не отримав відповіді на свій лист, а комусь перепало більше. Якби я чітко не вказав, що заберу стартовий пакет сам, це можна було б списати на непорозуміння. Окремої згадки заслуговує сам процес отримання пакету в офісі The PBN Company. Ні пані Світлана (представник лайф), ні пані Ірина жодного разу під час e-mail листування не сказали, що без документа про особу охоронці просто не пустять вас в офіс! Не всім щастить мати при собі такі речі під час невеликої мандрівки в офіс. Ще веселіше було, коли пані Ірина (якщо вірити, що в листі був вказаний її номер), піднявши трубку, взагалі не мала десятого уявлення про акцію “life communicator для українських блоґерів“ і так і не дослухавши кинула трубку. Двічі.

— Ира, сдесь за пакетом пришли, – гукає секретарка в офісі. Підходить молода панянка, пропонує на вибір пакети, записує особу і контактні дані та й по всьому. Два тижні опісля я отримую конверт (заповнений англійськими літерами з помилками) з іще одним пакетом (його я віддам Анрі, котрий так і не достукався до life ). На цьому моменті мені просто стало смішно.

Яка мораль? Якщо вже беретесь за справу, то роби її якісно та не скочуйся до совка. Сподіваюсь даний перелік мінусів буде корисним не тільки користувачам/працівникам life , а й людям, котрі збираються почати/ведуть власну справу. В епоху Web 2.0 нехлюйство може дорого вам обійтися!

Может, я, конечно, чего и не понимаю. Но коллеги-блоггеры немножно потерялись. В обычных человеческих взаимоотношениях. Я не говорю о том, что все приведенные аргументы - это полный бред. Я говорю о том, что человека пригласили поучаствовать в тесте, а в ответ он демонстрирует непонятно что, наверное, свою крутость. На ровном месте неся какую-то ахинею.

Я никак не против критики. Скорее даже за. Напиши, что эта услуга гавно, если работает плохо. Напиши, что отличная - если прекрасно. Но не занимайся тем, чем просто не нужно заниматься. Я может бы это и пропустил бы, но я просто точно знаю, что как раз и PBN и life:) относятся к тем компаниям, где с PR все более чем нормально и многим другим стоит поучиться.

Совок? Сомвеваюсь. Совок это как раз взять шаровую симкарту, написать бред, при это продолжить всем этим пользоваться, делая вид, что все вдруг внезапно стали великими тестировщиками телеком-услуг.

Записи по теме

  • Украинская блогосфера такая украинская |

    [...] нашелся представитель интернета в Украине и высказал свое экспертное мнение. Может, я, конечно, [...]

  • http://www.facebook.com/guslenko Alexander Guslenko

    Интересная ситуация. Оставил у себя пост http://guslenko.com/2010/04/15/236/

  • http://ged.org.ua/2010/04/life-pr-sovok/ Life :), PR & Совок | G3D`s blog

    [...] реакція life викликає більш ніж позитивні емоції. Чого не скажеш про деяких „експертів“. Наведені проблеми мають [...]

  • http://3g.novostavskiy.kiev.ua jin

    Артур, тут у сотанньому реченні помилка, правильно “что все вдруг внезапно стали великими тестировщиками телеком-тарифов”

    PS: готовий протестувати на ці вихідні бізнес-клас аліталії, ейрфренсу чи люфтганзи за потрібним мені маршрутом Економ не пропонувати

  • http://twitter.com/karpolan KARPOLAN

    У всех пионЭров очень завышенное самомнение. Так что организаторам следовало лучше отбирать людей для тестов, ну и сотрудникам тоже желательно не тупить

  • Athirn Eleidan

    Если на фотке — автор приведенной цитаты, то все ясно. Что с ребенка возьмешь, кроме обостренного чувства справедливости и желания найти «совок» и «нехлюйство» даже там, где его по большому счету нет? Нормальное явление — с возрастом пройдет, если человек не дурак. А вот заголовок провокационный — ты типа не украинский блогер?

  • tarasmi

    Человек озвучил трудности, с которыми он столкнулся при попытке получить на тест стартовый пакет от life:) в чем тут проблема? Или по-твоему он должен быть более чем благодарен за то, что ему дали возможность год бесплатно попользоваться этой услугой?

  • arturclancy

    Ну так меня тоже нужно остерегаться:)

  • http://Axiom.rv.ua Axiom

    Може і не совок, але ідея на 5, а реалізація дійсно тягне на 3. Мені також пакет обіцяли, довго переписувались зі мною … але я досі пакет так і не отримав. Тому думаю, бо автор статті мав на увазі не те, що оператор-совок, а описував цим словом сам підхід до реалізації акції.

  • arturclancy

    Какие трудности? Две штуки случайно прислали? Оказывается всегда нужно документы при себе иметь?
    Вообще-то человек пришел и забрал.

    Ну и за то, что дали попользоваться должен быть благодарен. Да. Не обязан и т.п., но слова спасибо никто не отменял.

  • http://electric.org.ua/ ELECTRIC

    Через систему коментів G3Dа не зміг залишити коментів в нього в блозі напишу тут.

    Субпідряд це підряд підрядника, а з блогерами працювали підрядники. Особисто мені прийшло все швидко. Але я не сильно хвилювався прийде пакет чи ні. Тому це стало сюрпризом – така швидка доставка.

    Стосовно охорони в офісі – це стандартна практика, всі великі установи мають атку пропускну систему. Тож про це ніхто нікого не повідомляє. Документи потрібно мати з собою, коли йдеш в великі офіси.

    Мені б було більш цікавіше прочитати про результати тесту самого пакету. Що і як. Ось.

  • arturclancy

    Ну о том и речь, что все уже плохо, но про услугу ни слова.

  • http://twitter.com/Alexandr_UA Alexander Melnik

    имхо валить всех блоггеров с “блоггерами” в одну кучу как-то неправильно. И потом – свыше 100 комментов в блоге лайфа, напоминающие скорее немодерированный “чатег”, чем нормальный диалог, – это не слишком в пользу акции. Говорю это, как контрактный абонент того же “лайфа” с 4-хлетним стажем. Компания ошиблась только в одном: она вышла “в чисто поле” раздавать “шару”. Раздача “шары” в украинских условиях кончается обычно вот такими последствиями. Мне напомнило времена 5-летней давности, когда в украинских вузах точно также раздавали пакеты life:) “на шару” всем кому могли.

  • http://kosmos.org.ua Kosmos

    А я не считаю что он не прав. Если люди организовывают акцию, и при это указывают в письмах не правильные телефоны, а сотрудники позволяют себе бросать трубку СЛУЖЕБНОГО телефона, то это не PR, как ты говоришь, а как раз наплевательское отношение.

    Вот как раз из таких мелочей и складывается тот самый пресловутый “наш сервис”. Сколько раз ты сам сталкивался к примеру с банками, в которых вроде бы нормальный условия и IT система работает хорошо, а как доходит дело до поддержки то дозвониться не возможно. Ты сам о таком миллионы раз писал и жаловался, так в чем разница с этой ситуацией, когда банально указан не правильно телефон.

    И это ты считаешь PR высокого уровня?

  • http://3g.novostavskiy.kiev.ua jin

    твоє вчорашнє “все провайдеры говно” уже розхватали на цитати – ти небезпечний блогер

  • wedmid

    Після Богданового запису і сам вирішив заказати, не те щоб він плинув, але свою лепту піару вніс .
    В записі він описав свою ситуацію і ставдення до неї, думаю дякую ще скаже, коли потестує.
    З заголовком можливо і переборщив, але погодся твій не далеко втік, причому влучний такий

  • http://ged.org.ua/ G3D

    Артуре, от будь ласкавий, поясни мені, чому ж ти ігноруєш приведені вище висмикнутої аргументи? Чому ти не береш до уваги, що ратував я якраз на проблеми організації, і в даному дописі жодного разу не зачіпав якість зв’язку. Можливо в специфічні формі, можливо занадто різко. Але ратував на цілком реальні проблеми. Жоден з обох пакетів я досі не розпакував, хоча користуюсь life:) більше двох років, тож говорити щось про „Совок это как раз взять шаровую симкарту, написать бред, при это продолжить всем этим пользоваться“ як мінімум нерозумно з твого боку.

    Ти знайомий з PR в PBN та life:) — я щиро радий за тебе. Та от може б вартувало почитати хоча б коментарі до самого посту на блозі лайф, погортати твіттер. Розгорнувши акцію таких масштабі і почати ігнорувати фідбек — де логіка? Звісно твоя реакція цілком закономірна, враховуючи твоє особисте знайомство і ставлення до цих компаній. Просто може давай не будем навскидку кидатися словами на кшталт „я просто точно знаю, что как раз и PBN и life:) относятся к тем компаниям, где с PR все более чем нормально и многим другим стоит поучиться“. Я хоч прочитав ті всі коментарі, почитав реплаї і пошерстав пошуком в тві та не робив поспішних висновків. Стаття зріла біля місяця, тож якщо маєш конструктивні заперечення, буду радий взяти участь в дискусії, ні — давай може таки не будем проводити політики подвійних стандартів?

  • tarasmi

    Ты же читал, ему прислали две штуки, а кому-то ни одной, как по мне, это как раз и есть пример плохой организации. И я вообще не понимаю, к чему эта переписка с людьми и необходимость им приходить к ним в офис? Сделали форму-заявку, отсортировали, отправили пакеты кому посчитали нужным, вот и все

  • http://ged.org.ua/ G3D

    Може ти б прочитав попередній допис(на який я посилався в тексті статті) і взяв до уваги, що жоден пакет не розпаковувався ще?

  • http://ged.org.ua/ G3D

    Звісно, саме тому все й було при собі. Просто поняття „ненав’язливий сервіс» саме для того й існує. Більш грамотна організація допомогла б вирішити багацько проблем і нюансів.

  • http://3g.novostavskiy.kiev.ua jin

    Тарасе, нікому в офіс їхати не потрібно, пакети в основному розсилали, це G3D захотів з власної ініціативи забрати його особисто, звідти і виникла плутаниця, в результаті якої, він отримав два (один забрав особисто, а інший отримав поштою).

    Про тих хто “не отримав”, треба запитати а чи їм пообіцяли?

  • arturclancy

    Я не говорю про организацию всей акции. Я говорю исключительно про то, что ты написал в посте и как раз про те аргументы. Они высованы из пальца. Это мое мнение.

    Где тут двойные стандарты?

  • http://ged.org.ua/ G3D

    Сумніваюсь, що телефон був службовим. І я таки додзвонився. І по голосу це одна й та ж особа. От тільки конкретно і чітко відповісти чи пояснити як добратися до офісу (власне заради цього й дзвонив) не змогли, кинули трубочку. Виручив один знайомий з гуглмапс.

  • http://3g.novostavskiy.kiev.ua jin

    Тарас, по перше ти можеш зробити і свій власний тест. А з іншого боку, як протестувати тарифний план?

  • http://blogosphere.com.ua jarofed

    Власне, Артура також треба остерігатися

    Твій пост, Артуре, до речі, виглядає куди “гострішим”, ніж пост Богдана, який, в принципі, пише все правильно, можливо – трішки занадто агресивно.

    Проблеми з комунікацією у великих компаніях, де частенько права рука не знає, що робить ліва – це вже майже традиція. Про це свідчить те, що “пані Ірина” не мала жодного уявлення про акцію. Чи те, що після отримання пакету в компанії Богдан отримав ще один такий же поштою. А ось той факт, що після публікації співробітники Лайф телефонували блогеру і вибачалися за свої огріхи – це вже дуже хороше (зовсім не “совковське”) зрушення і власне – дуже позитивно говорить про компанію.

    Хоча важко не погодитися, що наші телекомунікаційні компанії поводяться доволі “просунуто” в питаннях взаємодії з блогерами. При чому як Лайф, так і Київстар. Наскільки мені відомо, у МТС також була якась акція для блогерів (хоча тут можу помилятися).

    Щодо якості послуг, думаю, Богдан ще напише про це. Адже в тій статті йшлося власне про перший досвід взаємодії з компанією, який виявився не дуже позитивним.

    До речі, цікаво, як би ти відреагував на те, що співробітник компанії кидає трубку бо нічого не знає про акцію, тоді як компанія запропонувала (а ти погодився) взяти участь в тестуванні картки? Адже на цьому блозі написано не одну “розгромну” статтю про ставлення компаній до клієнтів. Із того, що зараз спадає на думку – стаття про сервіс компанії AllMoney

  • http://ged.org.ua/ G3D

    А я говорю якраз про організацію. І якраз про це йшла мова в пості. Хіба ти бачив, щоб я згадував про сам тест пакету?

    Політика подвійних стандартів — свої висловлювання на чужу адресу — нормально, якщо хтось же критикує твоїх знайомих — зачіпає?

  • arturclancy

    Спасибо за прояснение ситуации. Я думаю можно не продолжать:)))

  • arturclancy

    Прочитай коммент чуть выше:)

    нікому в офіс їхати не потрібно, пакети в основному розсилали, це G3D захотів з власної ініціативи забрати його особисто, звідти і виникла плутаниця, в результаті якої, він отримав два (один забрав особисто, а інший отримав поштою).

  • arturclancy

    Ну так я и написал, что наоброт нужно было бы про коммуникатор
    высказаться.

    А про знакомых. Спасибо конечно, но из приведенных тобой людей я не
    знаю ни одного. Просто знаю как организована работа в в департаментах
    о которых ты говоришь. Это не знакомство, а информирование.

  • http://electric.org.ua/ ELECTRIC

    все попереду надіюся:)

  • http://electric.org.ua/ ELECTRIC

    то ще буде цікавий тест в реальному часі?:)

  • tarasmi

    С этого и надо было начинать

  • http://ged.org.ua/ G3D

    Тоді звідки така нетерпимість до альтернативних точок зору? Я ж не розкидаюсь словами на вітер, як бачиш. Можу підтвердити все пруфлінками окрім телефонної розмови, записів не робив.

  • http://ged.org.ua/ G3D

    Дозволю не погодитися. Пруф:
    http://ged.org.ua/picture/life/svitlana-life-1.png
    http://ged.org.ua/picture/life/svitlana-life-2.png

  • http://electric.org.ua/ ELECTRIC

    а це якому Тарасу писалось?:) Якщо мені?:) То план інтернет орієнтований. Значить треба в сторону інету цікавий тест думати.

  • http://ged.org.ua/ G3D

    Відписав в коменті вище. Як бачиш, все-таки дещо не так, як ти собі уявляв)

  • http://www.watcher.com.ua/ maksym

    “Я может бы это и пропустил бы, но я просто точно знаю, что как раз и PBN и life:) относятся к тем компаниям, где с PR все более чем нормально и многим другим стоит поучиться”

    Мда, логіка в тебе залізобетонна

  • http://ged.org.ua/ G3D

    Читай реплай до артура вище. Це не проблеми з путаницею через мою ініціативу, як би не хотілося так показати, а проблема взаємодії відділів. Щодо тих, хто не отримав відповіді чи пакету, достатньо показовими будуть коментарі на самому блозі лайфу.

  • http://ged.org.ua/ G3D

    Я не збираю міняти плановий порядок тестів на цю тему, хоча один неплановий з деякими коментарями і поясненнями заради Артура таки опублікує. Тест ще попереду

  • http://3g.novostavskiy.kiev.ua jin

    Це тобі. Прикол у тому, що Астеліт запропонувало спробувати тариф, якість послуг на ньому нічим не відрзняється від такої-ж на будь-якому іншому передоплаченому тарифі компанії.

    А орієнтований він не на інтернет, а та те, що усі послуги (голос, дані) можна отримати у одному тарифі, а не ча це часто буває (прикладом є наприклад мій Beeline) для голосу і дних дві різні сім-карти

  • http://3g.novostavskiy.kiev.ua jin

    Забрати у Києві запропонував ти сам, в результаті чого і виникла плутаниця із двома стартовими пакетами

  • arturclancy

    Конечно:-) Впрочем я думаю уместнее в данном случае даже не про PR
    говорить, а про обычные человеческие взаимодействия на базовом уровне
    - вежливость, отсутствие хамства, соблюдение условий и т.п.
    Опять же – это про людей, не про услуги.

  • http://blogosphere.com.ua jarofed

    Чомусь я так підозрюю, що проблема тут не у “двох пакетах”, а, власне, у киданні слухавок; незнанні співробітниками того, що компанія проводить акцію; непоясненні того, як добратися до компанії. Та і попереджувати про те, що для пропуску в компанію необхідні документи – теж потрібно. Не всі щоденно відвідують головні офіси великих корпорацій.

    Хоча я згоден – тон статті дещо занадто агресивний. Як в Богдана, так і в Артура. Зате подивіться, який ажіотаж навколо статті протягом менше, ніж години після публікації! )))

  • abcrad

    Тестую пляжі Єгипту і Туреччини. Чотири зірки і нижче не пропонувати

  • abcrad

    Тестую пляжі Єгипту і Туреччини. Чотири зірки і нижче не пропонувати

  • http://3g.novostavskiy.kiev.ua jin

    Богдане, а можна почути що і як ти збираєшся тестувати?

  • http://twitter.com/alexginda alexginda

    подобная акция была у арбуза. заблаговременно предупредили что нужны документы, согласовали время, в которое можно забрать устройства доступа к сети, дорога от входа в здание до их офиса была чотко обозначена стрелочками и плакатиками, на ресепшене радостно встретили и отдали уполномоченному лицу.

    Я хз, у кого там как с PR, но если предложение поучаствовать в тесте сопровождается квестом “найди наш офис, а мы очень хорошо спрятаны на самом деле” или “найди ответственное лицо, а его тут нету и никогда не было” – ощущения неоднозначные

  • http://twitter.com/alexginda alexginda

    Но, да, согласен, украинских блоггеров остерегайтесь.

  • Надежда Лубнина

    Артур, спасибо за пост. Ситуация, действительно, получилась немного из серии “благими намерениями”. Действительно, случилась ошибка и Богдан получил два пакета, это что касается упомянутого Анрі, мы только что еще раз просмотрели все заявки, такая заявка не поступала. На все заявки, которые поступают, мы тут же даем ответ, что она принята в рассмотрение. К примеру, комментирующий тут господин wedmid, не даст соврать, что вчера он отправил заявку, а сегодня утром мы сообщили ему, что она принята. Если такой ответ не получен – это означает, что она не дошла. В этой ситуации рекомендую обращаться еще раз, если действительно хочется получить пакет. Не говоря уже о том, что мы открыты к диалогу и если блог, действительно, активный и человек хочет тестировать, мы всегда найдем возможность раздобыть для него пакет, даже если закончатся отведенные на это 200 шт. Что касается “бросаний трубок” и прочее – оставлю без комментария. Надеюсь, что ситуация исчерпана, а с господином 3GD у нас получится хорошее сотрудничество.

  • http://www.softkey.ua/ sstass

    Я давно говорил, что детей в интернет пускать нельзя

  • abcrad

    уф сколько у нас в украине блоггеров

  • wedmid

    Збрехати не дам.
    Повідомили, що посилання через www. не працює. Чим вказали мені на помилку про яку не знав.
    Відіслав повторно з http://, зв'язалися. Усе добре.

  • http://ged.org.ua/ G3D

    Суб’єктивний тест + оцінка швидкості/відносна оцінка якості в чотирьох географічно різних, проте критично важливих для мене, як юзера лайфу місцях.

  • http://ged.org.ua/ G3D

    Так, опісля я балакав з пані Іриною та іншими і ситуація вичерпалась ще до появи даного допису. Представники лайфу відреагували набагато більш адекватно ніж Артур Оруджалієв, що досить дивно.

    Інша сторона питання щодо різкого тону в нас обох. Обом можна було реагувати м’якше.

  • http://ged.org.ua/ G3D

    Алекс Рябцев зміг забрати нормально все в офісі і ніяких пригод не було. Чи я помиляюсь?

  • http://blogoreader.org.ua/ blogoreader

    Ці розборки нагадують мені переполох в курятнику.
    Хтось десь шось недочув, хтось недописав, і срач готовий.
    Справами краще займіться.

  • Jevgeniy

    Ребята, я думаю тут уже пошла эмоциональная составляющая. Не стоит ссориться. Я вижу, что вы и сами это поняли.
    Со своей стороны (life:) и PBN), мы делаем все возможное, чтобы все поступившие заявки были оперативно рассмотрены, а участники получили пакеты life:) communicator как можно быстрее.
    Богдан (G3D) мог убедиться сам, что представители нашей компании не из тех, кто бросает трубки – это не просто не в наших правилах, “бросание трубок”, по-моему, выходит за рамки хорошего воспитания. Так что, я уверен, что это просто какое-то недоразумение. Не хотелось бы оправдываться, так как в данной ситуации это абсолютно неблагодарное занятие.
    Мы обязательно учтем в работе все замечания и пожелания, и, надеюсь, что подобное обсуждение сделает нас всех немного толерантнее друг к другу, а нашу работу еще лучше.
    Спасибо всем!

  • http://ged.org.ua/ G3D

    Я повідомив за адекватну реакцію. Посмію запевнити, що інцидент з представниками life & The PBN company був вирішений ще до появи даного допису.

  • http://electric.org.ua/ ELECTRIC

    Якщо картки пропонують блогерам, значить орієнтований на інет. Знаючи твоє “занудство” я вже не дивують твоїм придиркам всюди. І манії корчити з себе якогось знатока Воно ж ітак нічого не змінить:)

  • http://zlatkin.org STan

    Ничего подобного! Вот, что присылал оператор:

    “Стартовый пакет life:) communicator Вы можете получить в удобное для Вас время (с 9.30 до 18.00) по адресу:
    г. Киев, ул. Спортивная площадь 3, 2-й подъезд, 8 этаж (офис The PBN Company).

    Участников, которые живут за пределами г. Киева, просим в обратном письме прислать Ваш почтовый адрес(индекс обязательно!).
    Мы отправим стартовый пакет Вам по почте.”

    Так что по почте отправляли только тем, кто живет за пределами Киева, а Киевляне пешочком должны были прийти в офис ПБН.

  • mrpsiho

    Судячи із заголовка цієї статті, то це майже типовий приклад демонстрації комплексу меншовартості з улесливою спробою видати себе за “свого”.

    Імхо, звісно.

  • http://www.skinik.name Юрко Червоний

    Цікаво, а для чого писати такий пост? Політика подвійних стандартів? Писати про українських блоґерів, про те що вони такі-сяки, у той час як автор сам мешкає в Україні, але відмежовується від тих «поганих блоґерів».

    Складається враження що це замовний пост, факти вирвані з контексту і перекручені, подані однобоко

  • arturclancy

    Ну ничего себе какая несправедливость!
    Вы в суд подали, надеюсь?

  • arturclancy

    Юрко, предлагаю не читать между строк.
    А заголовок говорит не про меня, его, тебя, ее, а про сообщество.
    Часть которого мы все являемся.

    А пост, конечно, проплачен.

  • http://blogocar.net/ BlogoCar

    это такой “тонкий” тонкий пиар лайфовского тарифа… хотя особого ада не получилось

  • http://www.skinik.name Юрко Червоний

    «не читать между строк» — І це мені радить людина, яка не розібравшися в ситуації пише пасквілі на своїх колег. У даному випаку не варто говорити за всіх одразу, це ж совкові™ методи гребсти всіх під одну гребінку не розібравшись у справі.

  • arturclancy

    Вы зачем тут?

  • http://podanenko.com podarok

    веселий холіварчик…

  • http://blog.golubovsky.com/ Роман

    Лайф – молодці, і все що задумали здійснюють! Ну було би все нормально, покористувались би блогери пакетами, написали б що лайф молодці і про це ніхто би не читав, – це сприймалось би як реклама. А тут десь вийшла помилка, один блогер розкритикував, інший розкритикував його, блогосфера шумить, всі спорять хто винен, але головне одне – на вустах у всіх одне ім'я – life:) МОЛОДЦІ, акція вдається!)

  • http://www.facebook.com/people/Dmitro-Bulah/650104561 Дмитро Булах

    представляю себе шок этого молодого челоека, когда он столкнется с особенностями национального бух учета

  • http://polu-bomj.ru/ Алматинский полубомж

    Провокационные заголовок
    А если серьезно, то знаю много блогеров с Украины, и все нормальные отзывчивые ребята.

    Что касается вопроса честности, то здесь, увы, каждый человек руководствуется только своими собственными умозаключениями…

  • http://twitter.com/alexrb_aka_ral alexrb_aka_ral

    не помиляєшься. на все у мене було витрачено аж два дні. першого дня написав заявку, а другого, по дорозі у місто, заїхав в офіс. Єдиний мінус – офіс ближче до “Палацу Спорту”, а не Руспубліканського Стадіону, але це дріб’язок.

blog comments powered by Disqus