This version of the page http://www.ribalemo.org.ua/lytui.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-09-29. The original page over time could change.
лютий
 
Головна Фідер Спінінг Нахлист Форум

Лютий

    Навіть під час порівняно теплої і малосніжної зими риба у лютому починає зазнавати кисневого голодування. На цей час у багатьох риб закінчується період тривалої зимової сплячки. Вони починають мандрувати у пошуках води, багатої на кисень та їжу. На Дністрі риба полишає зимувальні ями і виходить до гирл приток. На початку лютого помітно збільшується світлий час доби.
    В середині лютого починає живитися окунь. Ця риба дуже чутлива до коливань рівня води. На Дністрі при перших ознаках прибуття води, косяки окунів залишають місця зимівлі і підходять ближче до берегів. Спочатку не рішуче, а потім смілевіше окунь іде на червоного гнойового хробака, на дрібну окуневу блешню і пучок мотиля. Найкраще він клює опівдні.
    Після нетривалої зимової перерви у лютому відкривають новий сезон охочі до ляща. Великі лящі узимку ловляться рідко. Найчастіше здобиччю щасливого рибалки є молоді підлящики, які не застоюються на зимувальних ямах. Ловити їх слід у придонних шарах води, на спадах зимувальних ям, поплавцевими вудками або на мормишку з підсадкою пучка мотиля.
    В лютому риба на Дністрі клює по різному. Це залежить від погоди, напрямку і сили вітру, фази місяця та багатьох інших факторів. Приємним вийнятком є , мабуть, тільки йорж.
охлаждение воздушное, в минимальные сроки
Установка мини-азс, дизельное топливо . Отгрузка в регионы. круглосуточно Прочитать здесь
Отдыхаете с детьми? Республика абхазия . Все курорты. со склада в Новосибирске Прочитать здесь
Обрезные пиломатериалы. доска для пола . Клееный брус.