This version of the page http://www.ribalemo.org.ua/berezen.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-09-28. The original page over time could change.
березень
 
Головна Фідер Спінінг Нахлист Форум

Березень

    В березні риба покидає зимові ями. В цей час вона ловиться протягом усього світлового дня. Може приплив енергії і підігрітої слабким сонцем водизмушує забути її про обережність. Можливо вічна і могутьня сила природи. Так і починається нерест, котрий є легкою порою для різних хапуг і браконьєрів і не легкою для риб.Справжнім рибакам відомо, що рибалити на зимувальних ямах і на нерестилищах заборонено, треба подалі від них, і то з однією вудочкою і 1 - 2 гачками.
    В березні щука, виснажена довгим зимовим постом, може підходити близько до берега. А зажерливість цих хижаків вражає. В пащу іде все, що рухається, навіть власна молодь.
    Отже навесні потрібно враховувати багато речей: перше - час нересту певного виду риб, щоб не порушити спокій, правильно вибрати місце, щоб не залишитися з одним вимученим хвостиком. Якщо прглянутись до поверхні Дністра, можна помітити сплески хижаків, що полюють за рибою. Місце краще вибирати захищене від вітру, Добре було б і від дощу. Також, щоб можна було контролювати кілька точок поверхні Дністра з різними глибинами, рельєфом і течією, щоб в разі тимчасової невдачі вчасно змінити тактику для досягнення успіху.
    Березень це хороша пора передивитися і підготувати усе рибальське спорядження. А це вже вмотивований похід по рибальським крамницям для поповнення старих запасів і розглядання нових винаходів, котрі принесуть під час випробування на риболовлі багато позитивних емоцій і задоволення.
Большой выбор сосновых входных ворот с отделкой под орех. в любое удобное для Вас время
Новое предложение - Оригинальная реклама на телевидении для продвижения продукта. со склада в Москве
Строительный магазин - пенополистирол цена базальтовых минеральных плит.
На правах рекламы - Специальные международные грузоперевозки из Японии. Прочитать здесь