This version of the page http://www.ribalemo.org.ua/cishen.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-09-27. The original page over time could change.
січень
 
Головна Фідер Спінінг Нахлист Форум

Січень

    В порівнянні з груднем, клювання риби в січні набагато слабше, а часом і зовсім пропадає.Причина цього, перш за все стан води.В Дністрі,з його постійною течією, риба годується на обмежених площадках ( зимувальних ямах). Відсутність кльову на цих площадках в окремі дні, і навіть періоди, пов'язане з метеоумовами : різкою переміною атмосферного тиску і температури повітря, сильними опадами, сильним північним, північно-східним і східним вітром.
    Найкращий час для рибалки - довготривалі відлиги після сильних морозів, тихі дні з стійкою температурою не нижче мінус десять градусів за Цельсієм.
    Хижак ловиться на зимові жерлиці, вертикальні блешні. Найуспішнішою буде риболовля в найглибших місцях. Зранку і ввечері на глибоких ямах, між сваями, у вирах попадається судак.
    На поплавок, обов'язково з привадою, ловлять ляща, підусту, голавля, густеру, рибця і іншу білу рибу.
    Одна з особливостей січневої рибалки полягає в тому, що вона потребує тривалих пошуків місць стоянок риби. Зате якщо зграю уже виявлено, то гарантовано й добрий улов. У січні риба, як правило , клює дуже слабо. Найчастіше вона бере наживку, стоячи на місці. При цьому рух поплавця ледь замітний. Найкращою наживкою у цей період є мотиль.Ловиться також на червоного гнійного хробака, на хліб, сире і варене тісто, на парену пшеницю та інші зимові насадки. Але мотиль принаджує рибу найкркще. За будь-яких умов риболовлі в січні вудочку слід спорядити як найтоншою жилкою, дуже чутливим поплавцем і дрібними гачками.





Мы выбрали! Выгодные цены на заборы для строительных территорий. Прочитать здесь
corby купить Прочитать здесь
Технический анализ; валютный рынок Форекс . Экономический календарь. в любое время
Предложение наших партнеров: Ищете паровые котлы , котельные под ключ?