This version of the page http://www.belvet.kiev.ua/mikotoks.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-09-25. The original page over time could change.
МІКОТОКС порошок
Контакты:
 

СКЛАД

Гомогенний порошок коричневого кольору. 100 г препарату містить діючі речовини:
оксиквінол 5 г
ди-(хлоро-4-тимол)-сульфіду-2 0,044 г
мікронізовані дріжджі до 100 г

ПРИЗНАЧЕННЯ
Комплексний препарат з фунгіцидною дією та дією проти мікотоксинів.
Оксиквінол – проявляє бактерицидну (проти Streptococcus spp., Staphylococcus spp., Bac. tuberculosis, Pasteurella, Bac., anthracis), фунгіцидну проти грибів роду аспергіліус, фузаріум, пеніциліум та ін., та в’яжучу дію. Добре проникає в організм і засвоюється різними тканинами. Виділяється в основному з сечею, менше з жовчю через шлунково-кишковий тракт. Комплексна дія препарату обумовлена його складом: ди-(хлоро-4-тимол)-сульфіду-2 окрім фунгіцидної та бактеріостатичної дії потенціює активність оксиквінолу. Мікронізовані дріжджі – природній детоксикатор і джерело вітамінів (групи В) та ензимів. Комплексна дія МІКОТОКСу проявляється в інгібіції росту грибів, секреції токсинів, зв’язуванні та виведенні їх з організму.
Застосовується для лікування мікозів та мікотоксикозів у птиці та свиней. Детоксикація кормів контамінованих мікотоксинами, продукованими грибами роду аспергіліус, фузаріум, пеніціліум, кандіда та ін., а також мікотоксинів, які вони продукують (афлатоксини, охратоксини, зеароленон, патулін та ін.).

ПРОТИПОКАЗАННЯ
Не встановлені.

ДОЗУВАННЯ
Перорально з кормом.
Для лікування мікозів та мікотоксикозів змішують 1-3 кг МІКОТОКСу на 1 т корму. При низькому рівні контамінації корму грибами та мікотоксинами застосовують дозу 0,5 кг МІКОТОКСу на 1 т корму.
При високій контамінації корму грибами та мікотоксинами дозування МІКОТОКСу в кормі може збільшуватися до 5 кг на 1 т корму прямо пропорційно до зниження споживання корму хворими тваринами.

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ
Немає.

ЗБЕРІГАННЯ
Сухе, темне місце при температурі від +10 0С до +25 0С.
Зберігати у недоступному для дітей місці.

ФОРМА ВИПУСКУ
Барабани по 25 кг.

РЕЄСТРАЦІЙНИЙ НОМЕР
N°1181-03 ІВП

 
ukrforex.net
Наш адрес:
09112 Киевская обл.
г. Белая Церковь,
проспект Победы 151, ТЦ "Бульвар" 3-й этаж.

Тел./факс:
+38 (04563) 6-04-23

Моб.:
+38 (063) 822-02-95      

Наши партнеры:

Наши представители:

Зоомагазин "Кот Матроскин" г. Белая Церковь, Торговый Центр Бульвар, 1 этаж.