This version of the page http://www.dps.km.ua/?skip=120 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-09-24. The original page over time could change.
Державна податкова адміністрація у Хмельницькій області
П'ятниця, 24 вересня 2010
ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
у Хмельницькій області
/www.dps.km.ua/
УВАГА! ДПА У ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗВЕРТАЄТЬСЯ З ПРОХАННЯМ ПРО ВІДОМІ ВАМ ВИПАДКИ ВИПЛАТИ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ В "КОНВЕРТАХ" ПОВІДОМЛЯТИ НАМ НА ІНТЕРНЕТ ПРИЙМАЛЬНЮ АБО ЗА ТЕЛ. ДОВІРИ 70-18-39
Консультаційний центр Реєстрація Форум Вакансії
WEBMASTER
Державна податкова адміністрація у Хмельницькій області
МЕНЮ САЙТУ
Увага!

Увага!

Увага!

Актуально!

ЦЕ КОРИСНО!

АКТУАЛЬНО!
ПІЛЬГИ
Довідник №54 пільг, наданих чинним законодавством по сплаті податків, зборів, інших обов’язкових платежів СТАНОМ НА 01.07.2010
УЧНЯМ ПРО ПОДАТКИ
Інформаційно - навчальні матеріали
ІНТ. КОНФЕРЕНЦІЇ
Інтернет-конференції
КОРИСНІ ЛІНКИ
Головна
Інформація про підрозділи в органах ДПС Хмельницької області, які надають практичну допомогу по користуванню програмним забезпеченням Системи формування та подання до органів ДПС засобами телекомунікаційного зв’язку податкової звітності, податкових накладних та реєстрів податкових накладних в електронному вигляді
УВАГА! ДПА У ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗАПОРШУЄ ДО ОБГОВОРЕННЯ НА ФОРУМІ ПОЛОЖЕНЬ ПРОЕКТУ ПОДАТКОВОГО КОДЕКСУ УКРАЇНИ ТАКОЖ ВСЮ НЕОБХІДНУ ІНФОРМАЦІЮ ТА РОЗ’ЯСНЕННЯ МОЖНА ОТРИМАТИ ЗА НОМЕРАМИ ТЕЛЕФОНІВ CALL-ЦЕНТРІВ: (0382)70-18-30; (0382)70-18-39
ГОЛОВНІ ПОДІЇ
Всі матеріали розділу
НОВИНИ
06.08.10 Новоушицьке відділення Віньковецької МДПІ інформує: перевірки тривають
Працівниками Новоушицького відділення Віньковецької МДПІ протягом семи місяців поточного року проведено 46 перевірок дотримання суб’єктами підприємницької діяльності вимог Закону України “Про застосування РРО у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг”, суб’єктів господарювання – юридичних та фізичних осіб.

06.08.10 Обговорення Податкового кодексу на Кам’янеччині
5 серпня у Кам’янці-Подільськрму під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Леоніда Гураля відбулося обговорення проекту Податкового кодексу України.

05.08.10 Чого чекати „спрощенцям”?
Сьогодні, коли в державі триває обговорення урядового проекту Податкового кодексу України, можна почути дуже різні думки щодо тих чи інших положень цього доленосного документу. Нерідко – абсолютно протилежні.
Приміром, ряд підприємців та підприємницьких організацій вважають, що прийняття Податкового кодексу у тому вигляді, яким він був прийнятий Верховною Радою у першому читанні просто вб’є малий та середній бізнес. Про те, чи насправді це так, та про те, які новації щодо спрощеної системи оподаткування містяться в обговорюваному нині проекті Податкового кодексу України, розповідає перший заступник голови ДПА у Хмельницькій області Михайло Євстафійович Сімашкевич.

05.08.10 Увага! Міністерством фінансів України затверджено перший реєстр інвентаризації платників податку, яким відшкодують ПДВ шляхом оформлення ОВДП
Державна податкова адміністрація України нагадує, що статтею 25 Закону України „Про Державний бюджет України на 2010 рік” передбачено здійснення відшкодування податку на додану вартість платникам, у яких суми податку задекларовані до відшкодування до 1 травня 2010 року, підтверджені перевірками та не відшкодовані на дату набуття чинності цим Законом, шляхом оформлення облігаціями внутрішньої державної позики з терміном обігу п’ять років

05.08.10 На Красилівщині обговорили проект Податкового кодексу
4 серпня 2010 року у стінах Красилівської РДА відбулося обговорення Податкового кодексу України. Обговорити положення цього документу та внести свої пропозиції приїхали заступники голів райдержадміністрацій семи районів Хмельницької області – Красилівського, Волочиського, Летичівського, Старокостянтинівського, Деражнянського, Старосинявського та Хмельницького. На зібранні були також присутні представники структурних підрозділів райдержадміністрацій та Красилівського міськвиконкому, обласної та районних податкових інспекцій, підприємці малого та середнього бізнесу, сільгоспвиробники.

04.08.10 Проект Податкового кодексу України винесено на громадське обговорення
4 серпня 2010 року у Міністерстві фінансів України відбулася презентація доопрацьованого проекту Податкового кодексу України, у якій взяли участь Перший заступник Міністра фінансів України Вадим Копилов, заступник Міністра фінансів України Тетяна Єфименко, Голова ДПА України Олександр Папаіка, заступник Голови Державної митної служби України Сергій Сьомка, народний депутат України Олег Царьов, віце-президент НАН України Валерій Геєць, перший віце-президент УСПП Сергій Прохоров, представники міністерств та відомств

04.08.10 Генеральна асамблея внутрішньо європейської організації податкових адміністрацій (ІОТА)

03.08.10 Обговорюємо Податковий кодекс. Податок з власників транспортних засобів
Основні положення VII розділу “Податок на транспортні засоби” проекту Податкового кодексу України

03.08.10 Наказ ДПА в Хмельницькій області від 30.07.10 №204 "Про внесення змін до наказу ДПА в Хмельницькій області від 16.02.09 № 77"

03.08.10 Проект наказу ДПА України „Про внесення змін до наказу ДПА України від 22.04.08 № 273”

03.08.10 Обговорюємо проект Податкового кодексу України!
3-го серпня 2010 року в газеті "Урядовий кур’єр" № 141(4292) опубліковано текст проекту Податкового кодексу України.

02.08.10 Лист ДПА України від 23.07.2010 №14744/7/15-0917 "Про надання роз'ясненя", щодо особливостей справляння збору за геологорозвідувальні роботи, виконані за рахунок державного бюджету, та платежів за користування надрами для видобування корисних копалин, в умовах дії Закону України від 20 травня 2010 року № 2275-VI „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України”

02.08.10 Запитання-відповіді щодо відшкодування ПДВ шляхом оформлення облігацій внутрішньої державної позики, які знаходяться в ЄБПЗ

02.08.10 До уваги платників податків, які отримали право на відшкодування ПДВ облігаціями

02.08.10 Подай пропозицію до проекту Податкового кодексу
Відповідно до Концепції всенародного обговорення проекту Податкового кодексу, затвердженої наказом Міністерства фінансів України від 28.07.10 №778 „Про заходи щодо підготовки та проведення регіональних громадських слухань проекту Податкового кодексу України” з метою забезпечення всенародного обговорення проекту Податкового кодексу України у ДПА в області утворено колл-центр, завданням якого є прийняття та узагальнення пропозицій до зазначеного документу.

30.07.10 Звернення Голови Державної податкової адміністрації України Олександра Папаіки до платників податків
Шановний добродію!

Насамперед, висловлюю Вам щиру вдячність за те, що Ви, прагнучи до партнерських відносин, подаєте звітність в електронному вигляді. Це не лише береже Ваш і наш час, але й дає нову якість податкового сервісу, наближаючи Україну до європейських стандартів.

30.07.10 Податковий кодекс і екологічний податок

30.07.10 В ДПА у Хмельницькій області продовжують обговорювати Податковий кодекс
Розділ XІI „Місцеві податки і збори”

30.07.10 Тіньові гроші „закатали” в асфальт
Підпільний цех по виробництву асфальту викрили співробітники підрозділу по боротьбі з незаконним обігом підакцизних та інших товарів Управління податкової міліції ДПА у Хмельницькій області. Облаштували підпільне виробництво у мальовничому селі Сутківці службові особи одного з приватних підприємств - вихідці із сонячного Кавказу.

29.07.10 ДПА України сприятиме збільшенню кількості сумлінних платників податків

29.07.10 Спрощена система оподаткування в проекті Податкового кодексу
Сьогодні оподаткування суб'єктів малого підприємництва регулює Указ Президента України від 03.07.98 р. № 727/98 «Про спрощену систему оподаткування, обліку та звітності суб'єктів малого підприємництва», виданий відповідно до п. 4 Перехідних положень Конституції України, який став першим правовим кроком у реалізації державної політики щодо підтримки малого бізнесу. Проте спрощена система оподаткування потребує реформування з урахуванням усіх аспектів та певних недоліків, виявлених у практиці її застосування, а також неможливістю внесення відповідних змін до Указу № 727/98 у зв'язку із закінченням дії Перехідних положень Конституції України.

29.07.10 Микола Азаров: Уряд протягом двох-трьох місяців повністю погасить заборгованість з ПДВ

29.07.10 Звернення Голови Державної податкової адміністрації України Олександра Папаіки до платників податків

28.07.10 Надайте допомогу!
Внаслідок тривалих та потужних дощів, які накрили у липневі дні цього року західні регіони України на сьогодні у скрутній ситуації опинилася значна кількість мешканців на Буковині та Прикарпатті.

28.07.10 Лист ДПА України від 25.06.2010 № 12624/7/15-0717з "Про надання розяснення" щодо правильності оподаткування земельних ділянок, що надаються підприємствам, установам і організаціям для спорудження об’єктів містобудування

28.07.10 Лист ДПА України від 27.07.2010 № 14979 /7/15-0617 "Про особливості адміністрування збору за спеціальне водокористування"

28.07.10 Торговельна „еквілібристика” бізнесу: під час проведення хронометражів податкової виторг стрімко зростає
Для сприяння повноті декларування доходів суб’єктами господарювання та сплати ними податків до бюджету, а також дотримання податкового законодавства суб’єктами господарювання пріоритетним напрямом роботи підрозділів контролю органів державної податкової служби визначено проведення хронометражів виручки за суб’єктами господарювання, що здійснюють розрахунки в готівковій формі.

28.07.10 Начальник юридичного управління ДПА у Хмельницькій області Олена Напорчук: „Ухвалення Податкового кодексу вирішить багато проблем...”
Сьогодні, коли проходить активне обговорення Проекту Податкового кодексу, Державна податкова адміністрація в області також не залишається осторонь цього процесу. Зокрема, направляються пропозиції щодо вдосконалення конкретних норм до Міністерства фінансів України, розглядаються пропозиції від платників податків. Черговим кроком у цьому напрямі стало також порушення зазначеного питання у випуску радіопрограми „Коментар фахівця” на обласному радіо, у якому взяла участь начальник юридичного управління ДПА у Хмельницькій області Олена Напорчук.

28.07.10 Практичні аспекти Європейської інтеграції: можливості та перспективи господарюючих суб‘єктів
Інтеграція України та її територіальних утворень – регіонів у світовий, зокрема європейський, економічний простір на паритетних засадах є одним із найважливіших завдань вітчизняної економіки.

27.07.10 „Фіктивне банкрутство” – такою є тема „круглого столу”, проведеного у Красилівський МДПІ
Днями у стінах Красилівської МДПІ було проведено чергове засідання «круглого столу», темою якого стало „Фіктивне банкрутство”. У заході взяли участь керівники установ, підприємств, яких визнали банкрутами, а також представники ЗМІ.

Сторінки: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 »
©2001-2008 ДПА у Хмельницькій області www.dps.km.ua
Оптимізація

Для людей з вадами зору

Зменшити розмір
КОРИСНО!
Отримуй новини ще зручніше, підпишись на RSS
АКТУАЛЬНО!

ВАЖЛИВО!

ВАЖЛИВО!

ВАЖЛИВО!

ВАЖЛИВО!

УВАГА ФОРУМ!

ПОШУК
АРХІВ НОВИН
« Вересень 2010
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
ВАЖЛИВО!
Регіональна програма підтримки малого підприємництва Хмельницької області на 2009-2010 роки
ВАЖЛИВО!
Закон України Про Державний бюджет України на 2010 рік
Концепція реформування податкової служби
НАШІ КООРДИНАТИ
Поштова адреса:
29000, м. Хмельницький, вул. Пилипчука, 17
Телефони:
(0382) 70-18-07
(0382) 70-18-39
(0382) 70-18-40
Факс:
70-18-40
Телефони довіри:
(0382) 70-17-76
(0382) 70-18-39
Довідково-інформаційна служба ДПА
007
E-mail:
webmaster@dpa.km.ua
ОПИТУВАННЯ
Який спосіб отримання інформації щодо оподаткування Вам зручніший?

при відвідуванні податкової інспекції для отримання усних консультацій
при зверненні за телефоном
письмовим запитом
відвідування семінарів та практикумів
через ЗМІ
на веб-сайті ДПА в області
Ваш варіант

Результати