This version of the page http://www.belvet.kiev.ua/vetakoks_c.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-09-24. The original page over time could change.
Ветакокс С
Контакты:
 

СКЛАД
Порошок білого кольору. 100 г препарату містить:
натрію сульфадимідин 80 г
діаверідин 8 г

ПРИЗНАЧЕННЯ
Завдяки синергічній дії обох діючих речовин препарат гальмує синтез фолієвої кислоти на ранніх стадіях розвитку кокцидій, що призводить до порушення синтезу білка, ДНК і РНК.
Застосовується для профілактики та лікування кокцидіозу сільськогосподарської птиці. Застосування препарату зупиняє смертність від кокцидіозу, не впливає негативно на рівень яйцекладки та ріст птиці.

ПРОТИПОКАЗАННЯ
Не застосовувати птиці з нервовими та печінковими розладами. Не застосовувати з монензимом, піперазином, фенілбутазоном, напроксеном та саліноміцином.

ДОЗУВАННЯ
Перорально після розведення у питній воді:
    Кури та індики: 1 г препарату на 5 літрів води, протягом 5 днів або протягом 2 днів двічі з інтервалом 2 дні.
    Качки: 0,5 г на 1 л води, протягом 5 днів, або протягом 2 днів двічі з інтервалом 2 дні.
При виникненні кокцидіозу у батьківському стаді, яке утримується в клітках, обробку проводять протягом трьох днів. Повторно обробляють птицю через 2, 7 та 13 тижнів. Лікувальний розчин готують в необхідному об’ємі перед кожним застосуванням. Одночасне вживання великих доз вітамінів А, К та ВЕТАКОКСу С значно підвищує ефективність лікування.

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ
Забій птиці на м’ясо та вживання яєць в їжу людям дозволяється через 10 і 12 днів відповідно, після останньої обробки препаратом. У випадку забою раніше встановленого терміну, м’ясо використовують для годівлі м’ясоїдних тварин або для виготовлення м’ясокісткового борошна, а яйця згодовують непродуктивним тваринам.

ЗБЕРІГАННЯ
Сухе темне місце при температурі від +10 0С до +25 0С.
Термін придатності: 3 роки.

ФОРМА ВИПУСКУ
Мішки по 25 кг.

РЕЄСТРАЦІЙНИЙ НОМЕР
0259/1-96/02

 
ukrforex.net
Наш адрес:
09112 Киевская обл.
г. Белая Церковь,
проспект Победы 151, ТЦ "Бульвар" 3-й этаж.

Тел./факс:
+38 (04563) 6-04-23

Моб.:
+38 (063) 822-02-95      

Наши партнеры:

Наши представители:

Зоомагазин "Кот Матроскин" г. Белая Церковь, Торговый Центр Бульвар, 1 этаж.