This version of the page http://www.zeppelin.ua/ua/solutions/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-09-21. The original page over time could change.
Комплексні рішення : Цеппелин Caterpillar Украина Катерпиллар CAT дилер Киев, Днепропетровск, Одесса
 
 
 
Головна Про компанію Продукція Фінансування Сервіс Оренда Б/в техніка Новини Кар'єра Контакти
Українська
Русский
English
 
Безкоштовно із стаціонарних телефонів по
території України
 
 
Оренда
Надання в оренду будівельного устаткування
 
Б/в техніка
Продаж техніки, яка була у використанні
 
Сервіс
Сервісне обслуговування і постачання запасних частин
 

Комплексні рішення

«Цеппелін Україна» - це комплексні рішення для Вашого бізнесу. У рамках комплексного підходу до обслуговування клієнтів «Цеппелін Україна» не тільки забезпечує постачання висококласної техніки провідних світових виробників, але й допомагає у виборі оптимальної моделі з дуже широкого номенклатурного ряду залежно від Ваших потреб, допомагає при введенні техніки в експлуатацію, її обслуговуванні та ремонті.

 Комплексні рішення «Цеппелін Україна» - це супровід клієнта з моменту вибору необхідної техніки, під час покупки та протягом всього строку її експлуатації. Кваліфіковані торгові представники компанії завжди запропонують допомогу у виборі необхідного для виробничого процесу обладнання. Виїжджаючи до Вас, спеціалісти «Цепелін Україна» не тільки нададуть консультаційні послуги з асортименту техніки, але й, враховуючи Ваші потреби, запропонують доопрацьовану модель з вдосконаленими опціями, що найбільше відповідатиме вирішенню Ваших завдань.

Велику увагу «Цеппелін Україна» приділяє післяпродажному обслуговуванню. На території України працює 14 сервісних центрів. «Цеппелін Україна» розташовує свої сервісні центри з урахуванням близькості до автомобільних парків клієнтів, щоб зробити необхідну клієнтові технічну допомогу максимально доступною та оперативною.

Сервісне обслуговування здійснюють висококваліфіковані сервіс-інженери, які навчалися в навчальних центрах постачальників обладнання та постійно підвищують свій технічний рівень, мають у своєму розпорядженні сервісні автомобілі з наборами ручного і спеціального інструменту, а також діагностичне обладнання. Подовжити довголіття техніки, яка використовується, та підвищити прибутковість виробництва дозволяє послуга, яку надає «Цеппелін Україна», з безрозбірної діагностики агрегатів на базі аналізів проб відпрацьованих масел.

Клієнти «Цеппелін Україна» у випадку поломки техніки або зношення складових обладнання зможуть у будь-який час оперативно отримати необхідні запасні частини для обладнання. Досвідчені спеціалісти «Цеппелін Україна» готові оперативно надати допомогу у виборі та замовленні необхідних запасних частин. Для забезпечення безперебійної поставки запасних частин на території України працюють 16 складів запчастин, які пропонують широкий асортиментний ряд запасних частин: клієнтам «Цеппелін Україна» доступні близько 10 тисяч найменувань. Спеціалісти компанії також пропонують клієнтам у випадку відсутності в наявності рідкісних запасних частин у короткий термін доставити їх зі спеціального складу, що знаходиться у Бельгії.