This version of the page http://www.nru.org.ua/important/?id=443 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-09-21. The original page over time could change.
Народний Рух України :: Важлива подія
Про партiю
Депутатська діяльність
Рух і суспільство
Обговорення
Фотоархів
Важливе повiдомлення

Відбувся візит Бориса Тарасюка в США
24 Червня 2010 року 10:56

[версія для друку]

З 19 по 23 червня Голова Народного Руху України, Голова Комітету ВР з питань європейської інтеграції, Віце-прем’єр-міністр – Міністр закордонних справ Опозиційного Уряду Борис Тарасюк перебував з 5-денним візитом в США.

Протягом візиту Борис Тарасюк провів зустрічі в Державному Департаменті, Департаменті Оборони, Департаменті Енергетики, Національній Раді з питань безпеки, Комітеті у закордонних справах Сенату.


Під час зустрічей у цих установах Борис Тарасюк висловив глибоке занепокоєння у зв’язку з порушенням демократичних принципів в Україні, верховенства права та свободи слова.

Також в ході візиту Борис Тарасюк виступив перед американською громадськістю, зокрема перед аудиторією організації «Атлантична Рада», а також численною українською громадою Нью-Йорку, Нью Джерсі, Філадельфії та Вашингтону.

Виступаючи перед українською діаспорою, Борис Тарасюк поінформував про нехтування нинішньою владою стратегічних інтересів країни, кардинальну зміну зовнішньополітичного курсу та загрозливі тенденції у внутрішній економічній та гуманітарній політиці.

В свою чергу, українська діаспора висловила своє глибоке занепокоєння щодо загроз подальшого демократичного розвитку та успішного реформування країни, збереження суверенітету та європейського майбутнього України.

Архів повідомлень... 
Дизайн та програмування
Студія “Аксіома дизайн”, 2004
www.axiomadesign.com
Copyright © 2004 Народний Рух України
Всі права захищені.
Електронна пошта:
Контактна інформація.