This version of the page http://www.dbuapa.dp.ua/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-09-16. The original page over time could change.
ДРІДУ НАДУ при Президентові України / Головна

Система дистанційного навчання "Прометей"


головна сторінка
абітурієнту · контакти

Оголошення

Оплата за навчання

ДРІДУ НАДУ
49044 м. Дніпропетровськ, вул. Гоголя, 29,
ГУДКУ в Дніпропетровській області
МФО 805012 Код ОКПО 25006848
р/р 31252272210047

Новини

Підвищення кваліфікації

З 14 по 16 вересня 2010 р. в інституті проходить семінар з підвищення кваліфікації за програмою тематичного короткотермінового семінару для посадових осіб місцевого самоврядування - заступників міських голів міст обласного значення, заступників голів районних у містах рад, міських голів міст районного значення, заступників голів районних рад з теми: "Стратегічне планування та управління проектами" (за регіональною програмою).

Підвищення кваліфікації

З 13 по 24 вересня 2010 р. в інституті проводиться перший плановий семінар з підвищення кваліфікації у 2010-2011 навчальному році для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування – працівників служб у справах дітей (за обласною програмою).

Круглий стіл «Стратегія державної кадрової політики: пріоритети та перспективи»

9 вересня 2010 р. в інституті в рамках громадського обговорення проекту Стратегії державної кадрової політики відбувся Круглий стіл на тему «Стратегія державної кадрової політики: пріоритети та перспективи».

В засіданні Круглого столу приймали участь керівні працівники Дніпропетровської облдержадміністрації та її структурних підрозділів, Дніпропетровської обласної ради, Управління Головдержслужби України в Дніпропетровській області, науковці Дніпропетровського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, Академії митної служби, Дніпропетровського національного університету ім. Олеся Гончара, Дніпропетровської фінансової академії, члени Регіональної робочої групи законодавчого та інституційного забезпечення реформ, члени Координаційної ради з питань державної служби.

Відкрила спільне засідання заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Н.Л.Подоплєлова.

Виступ на тему «Практичні та теоретичні аспекти формування Стратегії державної кадрової політики» презентував директор Дніпропетровського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України С.М.Серьогін.

Свої думки щодо формування Стратегії державної кадрової політики висловили вчені Дніпропетровського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Обговорення проекту Стратегії державної кадрової політики

Відповідно до Указу Президента України «Про першочергові заходи щодо вдосконалення формування та реалізації державної кадрової політики» від 12 серпня 2010 року №806 в Дніпропетровській області за участю вчених Дніпропетровського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України проводиться громадське обговорення проекту Стратегії державної кадрової політики на 2011-2020 роки.

7 вересня 2010 року директор інституту С.М.Серьогін взяв участь у засіданні Громадської експертної групи, що відбулося у приміщенні Дніпропетровської обласної державної адміністрації. У ході засідання презентувалися основні положення та обговорювались пропозиції та зауваження до запропонованого проекту Стратегії.

Сесії слухачів І курсу набору 2010 р.

З 6 по 11 вересня 2010 року в інституті проходить установча сесія слухачів І курсу набору 2010 р. заочної форми навчання спеціальності «Державне управління».

Засідання Вченої ради інституту

3 вересня 2010 р. в інституті під головуванням директора С.М.Серьогіна відбулося перше у 2010-2011 навчальному році засідання Вченої ради інституту на якому розглянуто основні питання навчальної та наукової діяльності закладу, зокрема: про стан виконання навчального навантаження за 2009-2010 н.р.; про стан та завдання щодо підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування в ЦПК інституту в 2010 р.; про план роботи Вченої ради на ІІ півріччя 2010 р.

Розглянуті та вирішені питання щодо присвоєння вчених звань професора та доцента групі науковців інституту.

Визначено студентів на присвоєння стипендії Жовтневої (за місцем знаходження інституту) районної в м. Дніпропетровську ради.

Урочисте вручення дипломів кандидатів наук з державного управління

2 вересня 2010 року відбулось урочисте вручення дипломів кандидатів наук з державного управління здобувачам, які успішно захистили свої дисертації в спеціалізованій вченій раді К 08.866.01 у Дніпропетровському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України:
Ігнатьєвій Галині Феліксівні; Хохряковій Інні Володимирівні; Мізіній Ірині Валеріївні; Шипку Андрію Федоровичу; Літвінову Олексію Володимировичу; Шумляєвій Ірині Дамирівні.

Директор Дніпропетровського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, голова спеціалізованої вченої ради, доктор наук з державного управління, професор Серьогін Сергій Михайлович побажав молодим ученим подальших творчих успіхів на науковій ниві та результативного застосування їх розробок у практиці державного управління і місцевого самоврядування.

Урочисті збори з нагоди Дня знань та початку нового навчального року

1 вересня 2010 р. в Дніпропетровському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбулись урочисті збори з нагоди Дня знань та початку нового навчального року.

Відкрив і провів збори директор інституту С.М.Серьогін.

В урочистих зборах взяли участь та виступили з привітанням:

Удод Євген Григорович – голова Дніпропетровської обласної ради;
Подоплєлова Надія Леонідівна – заступник голови – керівник апарату Дніпропетровської облдержадміністрації;
Шевченко Олександр Олександрович – заступник Начальника Головдержслужби України;
Пархоменко-Куцевіл Оксана Ігорівна – заступник віце-президента Національної академії державного управління при Президентові України;
Квітка Сергій Андрійович – заступник Дніпропетровського міського голови а також керівні працівники обласних державних адміністрацій і обласних рад Донецькій, Запорізькій, Кіровоградської та Черкаської областей.

Директор інституту С.М.Серьгін вручив слухачам і студентам символи найголовніших студентських документів – посвідчення слухача, студентський квиток та залікову книжку.

Слухач І курсу факультету державного управління Коріневській Сергій Володимирпович оголосив текст Присяги слухача, а студенту І курсу факультету менеджменту Нікітіна Анастасія оголосила текст урочистої клятви студента.

Докладніше...

Серпнева нарада

30 серпня 2010 р. в інституті відбулася традиційна робоча нарада працівників інституту з залученням докторантів та аспірантів.

Значну увагу директор інституту С.М.Серьогін приділив прагненням Президента України В. Ф. Януковича запровадити найбільш ефективну концепцію підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації державних службовців, що відображено у відповідних указах Президента України.

С.М.Серьгін поставив конкретні стратегічні та практичні завдання перед працівниками кафедр, деканатів та підрозділів інституту щодо підвищення ефективності наукової та навчально-педагогічної діяльності у 2010-2011 навчальному році; послідовно та обґрунтовано висвітлив напрями та завдання, що повстають перед колективом інституту, зокрема науково-педагогічними працівниками, у зв’язку з початком нового 2010-2011 навчального року.

Перед усіма підрозділами інституту поставлено питання щодо економного використання матеріально-технічних і фінансових ресурсів закладу.

Наприкінці виступу С.М. Серьогін побажав успіхів у новому навчальному році.

Службові відрядження

27 серпня 2010 р. директор інституту С.М.Серьогін та заступник директора з підвищення кваліфікації і міжнародного співробітництва П.І.Щербаков взяли участь у робочій серпневій нараді Головного управління державної служби України на тему: «Роль системи професійного навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування в питаннях реалізації державної політики щодо кадрового забезпечення органів влади».

Круглий стіл

26 серпня 2010 р. в інституті відбувся круглий стіл з представниками громадських організацій Дніпропетровської області по обговоренню проекту Закону України «Про громадські організації».

Круглий стіл, в роботі якого взяв участь заступник директора інституту з наукової роботи Дніпропетровського регіонального інституту Національної академії державного управління при Президентові України О.М.Рудік, проводився за ініціативою управління з питань внутрішньої політики Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

До 19-річчя Незалежності України

З 20 серпня 2010 р. керівництво і працівники інституту беруть участь у відзначенні Дня Державного прапора та Дня незалежності України.

20 серпня 2010 р. директор інституту С.М.Серьогін з групою працівників інституту взяли участь у святкових зборах обласного та міського активу за участю народних депутатів України з нагоди Дня Державного прапора та Дня незалежності України.

Група працівників інституту взяла участь в урочистому мітингу, який організовувала Жовтнева районна рада у м. Дніпропетровську та покладанні квітів до пам’ятника Д.І.Яворницькому з нагоди Дня незалежності України.

Зміни до Правил прийому у 2010 році

Наказом Дніпропетровського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України від 26.07.2010 р. № 75 внесено зміни до Правил прийому Дніпропетровського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України у 2010 році.

Докладніше...


Перспективне завдання

27 липня 2010 р. в інституті проведено робочу нараду з керівниками структурних підрозділів інституту з питання організації виконання указу Президента України від 23 липня 2010 р. №783/2010 «Про розроблення проекту концепції реформування Національної академії державного управління при Президентові України».

Відповідно до зазначеного указу Президента України створено робочу групу з розроблення проекту концепції реформування Національної академії державного управління при Президентові України, до складу якої
увійшов директор Дніпропетровського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, С.М.Серьогін.

Головуючий на нараді, в.о. директора інституту Є.І.Бородін, звернув увагу присутніх на необхідність формування пропозицій до проекту концепції з урахуванням досвіду освітньої і наукової практики, роботи з підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування, який накопичено в інституті.

Підготовка до нового навчального року

Канікулярний період та масові відпуски педагогів в інституті активно використовується господарниками для підготовки матеріально-технічної бази до нового навчального року. Здійснюється ретельна ревізія мереж енергозабезпечення, матеріальних та технічних ресурсів та їх поповнення. Керує процесами заступник директора з фінансово-економічної роботи В.А.Пасічник.

<< Пред. 1 2 3 4 5 6 7 След. >>

Aрхів: 2008 / 2009