This version of the page http://www.autogas.in.ua/?pid=1293 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-09-10. The original page over time could change.
ГБО ( ГБО 4) - установка, настройка газ ( метан, пропан, бутан) на авто. Переоборудование автомобилей. Продажа ГБО, комплектующих для АГЗС ( АГНКС) - Авто Газ Глобал - Інформаційний бюлетень 14-01-2010
Регистрация  •  Вход  •  Главная страница  •  Гостевая  •  Архив новостей
Поиск Первая страница сайта
Главное
    Главная страница
    О компании
    Контакты (адрес, персонал, дилеры)
    Сотрудники
    Руководство
    Коммерческий отдел
    Дилеры
    Карта проезда
    Интернет-магазин ГБО
    Партнёры
    Выставки
    Конкурсы фото

Переоборудование автомобилей
    Переоборудован 10000-й автомобиль!
    Цены на установку ГБО
    Расчет установки ГБО на Ваше авто
    Фото переоборудованных нами автомобилей
    Прейскурант на работы по ремонту ГБО
    Ремонт ГБО
    Техосмотр ГБО
    Автосалоны
    Переоcвидетельствование баллонов СПГ и СНГ
    Ремень безопасности

О газе и ГБО
    Поколения
    Плюсы и минусы ГБО
    Инструкция по эксплуатации автомобилей, работающих на газе
    Необходимые документы
    Статьи
    К лету бензин подорожает почти до 9 гривен?
    Інформаційний бюлетень 14-01-2010
    За месяц литр бензина А-95 на украинских заправках подешевел
    Інформаційний бюлетень 06-11-2009
    Паника! (12.11.2009)
    Типовые неисправности ГБО

Газодизель
    Системы GreenDieselGas iS

Карты заправок и СТО
    Карта АГНКС, АГЗС Украины
    Карта АГНКС, АГЗС - Киев
    Цена на пропан по Украине

АКТУАЛЬНО:


Обними жизнь - всегда используй ремень безопасности


Наш 10000-й клиент получает ГБО бесплатно!

 

Вход
Логин:
Пароль:


Забыли пароль?
Регистрация
Інформаційний бюлетень 14-01-2010

«Світовий досвід використання газових та альтернативних моторних палив на транспорті»

Пакистан пишається тим, що став найбільшим у світі користувачем СПГ на транспорті

Федеральний міністр нафти і природних ресурсів Пакистану сказав, що його країна пишається тим, що стала найбільшим у світі користувачем стисненого природного газу (СПГ) на транспорті

Він додав, що природний газ замінив не тільки бензин, але і дизельне паливо оскільки велика кількість мікроавтобусів та автобусів були також переобладнанні для роботи на газоподібному паливі.

Міністр висловив ці погляди під час відкриття ділянки Пакистанської частини Зеленого шосе проекту, організованого асоціацією транспортних засобів працюючих на природному газі Азіатсько-Тихоокеанського регіону (ANGVA). Він пояснив, що цей проект відображає зростання і визнання природного газу в якості стандартного альтернативного нафтовому рідкому паливу не тільки в Пакистані, а й в усьому Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.

Hilal A. Raza, генеральний директор Інституту розвитку вуглеводнів з Пакистану, заявив, що автомобілі, працюючі на СПГ стали сімейними в країні. СПГ, з боку суспільства, був прийнятий як стандартне паливо для транспортних засобів, перевершуючи бензин в якості моторного палива.

Успіхи Isuzu в Перу

Президент і директор Isuzu Motors Limited, Yoshinori Ida, був прийнятий президентом Республіки Перу Alan GarcМa, з яким він говорив про плани провідних виробників вантажних автомобілів з Японії по завоюванню перуанського ринку.

Японська Isuzu сказав бізнесмен, відома тим, що досягнула високого рівня ефективності витрат палива і в даний час працює над низкою проектів, спрямованих на захист навколишнього середовища, таких як гібридні двигуни і вантажні автомобілі і автобуси які працюють на природному газі (СПГ), які вони сподіваються поставляти до Перу в найближчому майбутньому.

Зі свого боку, Oscar Quesada, генеральний директор General Motors Перу, сказав, що він вірить в змозі Isuzu продати 1000 вантажівок до 2013 року. Isuzu Motors була заснована в Японії в 1916 році. Компанія має глобальні продажі понад 14 мільярдів доларів і є присутня у більш ніж 100 країнах світу.

Volkswagen організовує газомоторну конкуренцію

Volkswagen в 2010 році має намір створити бренд в конкурсі для транспортних засобів, що працюють на стиснутому природному газі (СПГ), після успіху у 24 годинній гонці в Nurburgring автомобіля Scirocco GT24- СПГ.

Версія Scirocco буде оснащуватися дволітровим турбодвигуном потужністю 270 кінських сил. Dr. Ulrich Hackenberg, член ради директорів "Volkswagen" і начальник технічного розвитку, підкреслив, що дволітровий двигун TSI з прямим вприскуванням в поєднанні з КПП DSG є еталоном в умовах симбіозу між керованістю і паливною економічністю. Він додав, що все це дає до 80% скорочення викидів CO2 в поєднанні з природним газом, що робить його на загальносвітовому рівні самим екологічним в автоспорті і відкриває нові горизонти в автоспорті.

Зобов'язання Volkswagen щодо використання СПГ, знаходить своє відображення в новому ряді моделей, таких як Caddy або Passat. Volkswagen Passat 1.4 TSI EcoFuel домігся чудових результатів у екологічному тесті «ADAC». Після отримання 92 з можливих 100 балів, це перший автомобіль, який отримав п'ять зірок.

Крім того, директор Volkswagen Motorsport Kris Nissen сказав, що з перемогою у своїй категорії на Nurburgring, німецька компанія показала, що транспортні засоби, які працюють на природному газі не тільки знизили споживання, але й показали достойні спортивні результати, які вирішили їх участь у Кубку світу, який відбудеться у 2010 році серед транспортних засобів, що працюють на СПГ. Таким чином, Scirocco замінить популярний Polo Cup, який був дуже успішним протягом восьми років.

Відкриття АГНКС в Домініканській Республіці

У 2009 році, компанія Soluciones en Gas Natural (SGN) Групи Plaza Lama, відкрила дві заправні станції з продажу природного газу для транспортних засобів у Домініканській Республіці.

АГНКС розташовані на проспектах Maximo Gomez і John F. Kennedy. Ідея відкрити чотири АГНКС протягом 2009 року виникла у зв'язку з угодою, підписаною між SGN і Isla Dominicana de Petroleo Corp щодо конвертації своїх станцій на природний газ. Isla Dominicana є одним з найбільших дистриб'юторів палива в країні, з більш ніж 200 АЗС по всій країні.

Згідно інформації, наданої Soluciones en Gas Natural, СПГ має ціну 0,50 доларів США за кубічний метр. Що стосується зрідженого нафтового газу (ЗНГ), який коштує 1,88 доларів США за галон, що еквівалентно 2,36 кубічного метра СПГ, і становить економію 0,70 доларів США за галон. У порівнянні з бензином Premium, який коштує 4,23 доларів США, що еквівалентно 3,38 кубічного метра СПГ, в результаті чого економія становить 2,49 доларів США за галон. Хоча у зв'язку зі звичайним дизельним паливом, яке коштує 3,40 доларів США, що еквівалентно3,68 кубічного метра СПГ і економія оцінюється в 1,67 доларів США. Ще одна деталь, вартість витрат на 1000 кілометрів для СПГ складатиме 39 доларів США, для бензину Premium складатиме 100 доларів США, для ЗНГ складатиме 54 доларів США і для дизельного палива 66 доларів США .

Таксі повинні використовувати СПГ в столичному регіоні Індії

Всі таксі, що працюють у National Capital Region (NCR) Республіки Індія повинні бути переобладнані для роботи на стисненому природному газі (СПГ). З такою заявою виступив голова адміністрації з контролю забруднення навколишнього середовища.

Всі таксі, що працюють у National Capital Region (NCR) Республіки Індія повинні бути переобладнані для роботи на стисненому природному газі (СПГ). З такою заявою виступив голова адміністрації з контролю забруднення навколишнього середовища (EPCA), Bhure Lal.

Згідно з його оцінками, близько 10000 таксі National Capital Region працюють щодня на дорогах і проходять через столицю. Кожен транспортний засіб має пробіг близько 300 кілометрів на день з використанням дизельного палива чи бензину. Це величезний парк таксі і комерційних транспортних засобів, що рухаються у супутникових містах Нью-Делі, відповідальні за заподіяння значного забруднення навколишнього середовища.

Третя міжнародна конференція СПГ 2010 у Празі

Третя міжнародна конференція «NGV 2010» проходитиме 3-4 лютого 2010 року в готелі «Don Giovanni», Прага. Тематика конференції «Перспективи розвитку та застосування СПГ на транспорті».

Третя міжнародна конференція «NGV 2010» проходитиме 3-4 лютого 2010 року в готелі «Don Giovanni», Прага.

Тематика конференції, яка організована «Чеською газовою асоціацією» у співпраці з NGVA Europe та Європейським проектом «Madegascar» – «Перспективи розвитку та застосування СПГ на транспорті».

У конференції візьмуть участь фахівці з застосування природного газу (NGV) з країн Центральної та Східної Європи, а також з Аргентини, Бельгії, Великобританії, Італії, Польщі, Словаччини, Швейцарії, Чехії та інших країн.



        

Наши контакты:
СТО - (044) 502-46-15

598-182-278 on-line

Опт- (044) 502-46-83
Наш адрес:

г.Киев, ул. Автозаводская, 76. Карта проезда...
Видео проезда...


Покрутить фотопанораму по нашему адресу...

 

Информация установщикам
    Что такое «Профигаз»?! И как стать участником программы "Профигаз"
    Новинки ГБО
    Оптовая продажа ГБО
    Скачать прайс-лист
    Разрешительная документация
    Документация и программы
    Наши дилеры
    Газовая ассоциация Украины
    Обучение установщиков
    Семинар-обучение(октябрь 2010 г.) - идет регистрация участников

ИНТЕРНЕТ-МАГАЗИН ГБО:
Цена на пропан:

Киев

3.65

-

4.10

Винница

4.45

-

4.45

Донецк

4.10

-

4.30

Днепропетровск

4.49

-

4.49

Житомир

4.10

-

4.20

Ужгород

4.50

-

4.50

Запорожье

4.50

-

4.50

Ивано-Франковск

4.65

-

4.65

Кировоград

4.39

-

4.39

Крым

4.50

-

4.50

Луганск

3.75

-

3.90

Луцк

4.60

-

4.60

Львов

4.65

-

4.65

Николаев

-

Одесса

4.20

-

4.60

Полтава

4.10

-

4.15

Ровно

4.60

-

4.60

Сумы

-

Тернополь

4.05

-

4.25

Харьков

4.09

-

4.30

Херсон

-

Хмельницкий

4.05

-

4.40

Черкассы

4.10

-

4.30

Чернигов

4.10

-

4.65

Черновцы

3.80

-

4.15