This version of the page http://www.iir.kiev.ua/ua/science/ntsa/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-09-07. The original page over time could change.
 Головна  /  Наука  /  Наукове товариство студентів та аспірантів

Наукове товариство студентів та аспірантів

Наукове товариство студентів та аспірантів  Інституту міжнародних відносин було створено у 1993 році. Першим головою НТСА  став Р.А.Кривоніс, який зараз працює в Інституті доцентом кафедри країнознавства. Новий етап діяльності  НТСА розпочався у 2002 році. Тоді було прийнято рішення про вільне членство в організації, що дозволило суттєво збільшити кількість членів НТСА. У 2004 році було прийнято Статут НТСА.
НТСА Інституту міжнародних відносин входить до Союзу НТСА Київського національного університету. На сьогодні кількість учасників НТСА Інституту складає більше 100 студентів та аспірантів. Головним органом НТСА є Загальні Збори, які проводяться раз на рік та у яких приймають участь всі члени НТСА. Загальні Збори НТСА обирають Голову НТСА та затверджують Першого заступника Голови НТСА та Секретаря НТСА. Для керування поточною роботою Голова НТСА формує Координаційну Раду, до якої входять голови відділень НТСА (всього їх нараховується 5: «міжнародних відносин», «міжнародного права», «міжнародних економічних відносин», «міжнародного бізнесу» та «міжнародної інформації»), Перший заступник та Секретар НТСА. Нинішнім Головою НТСА є студент 4 курсу відділення «міжнародні відносини» Вишньов Віктор.
Традиційним заходами, що проводяться НТСА, стали науково-практичні конференції «Актуальні проблеми міжнародних відносин» та «Шевченківська Весна. Сучасний стан науки: досягнення, проблеми та перспективи розвитку»(починаючи з 2002 року), в яких активну участь беруть студенти та аспіранти вищих навчальних закладів України та іноземних держав. За підсумками цих конференцій найкращі статті молодих вчених друкуються у журналі «Актуальні проблеми міжнародних відносин». Зусиллями голів НТСА І.Гуцуляка, Б.Лобовика, Г.Ермана, В.Вишньова було проведено ряд конференцій та круглих столів, присвячених питанням європейської та євроатлантичної інтеграції України, зовнішньої політики іноземних держав, кризових ситуацій на Кавказі, Близькому Сході, у Східній Азії. Щорічно проводяться моделювання роботи міжнародних організацій, таких як ООН, ЄС, НАТО. Команди студентів інституту беруть участь в багатьох інтелектуальних  іграх та судових змаганнях.
Протягом останніх років НТСА ІМВ займає перші позиції серед наукових товариств Київського національного університету імені Тараса Шевченка та вищих навчальних закладів України за рівнем та кількістю учасників наукових заходів, які проводяться.

Голова НТСА: Вишньов Віктор
Перший заступник Голови НТСА: Капируля Михайло
Секретар НТСА: Бездєнєжна Марія
E-mail: sasp@ukr.net
 

Програми  конференцій:

„Актуальні проблеми міжнародних відносин” 18  жовтня  2007 року
„Актуальні проблеми міжнародних відносин” 23  жовтня  2008 року
„Євроатлантична інтеграція України: Організація Північноатлантичного договору – підсумки минулого, концепції майбутнього” 20-21  листопада  2008 року
„Цвєтковські читання” 7 грудня  2007 року
„50-річчя Римського Договору” 22  травня  2007 року
„Шевченківська весна. Сучасний стан науки: досягнення, проблеми та перспективи розвитку” 21 березня  2008 року
„Шевченківська весна. Сучасний стан науки: досягнення, проблеми та перспективи розвитку” 26  березня  2009 року






 

Новини інституту

07 вересня 2010

ЗАХИСТ ДОКТОРСЬКОЇ ДИСЕРТАЦІЇ

ВІДБУВСЯ ЗАХИСТ ДОКТОРСЬКОЇ ДИСЕРТАЦІЇ
07 вересня 2010

Представник ІМВ в міжнародній конференції

ПРЕДСТАВНИК ІМВ ВЗЯВ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ В ДУБАЇ
06 вересня 2010

Візит пані Ханне Северінсен до ІМВ

Візит пані Ханне Северінсен до ІМВ
06 вересня 2010

Візит Президента Латвії до ІМВ

Візит Президента Латвії до ІМВ
06 вересня 2010

Турнір з міні-футболу

турнір з міні-футболу «ІМВ Ліга» сезон 2010 осінь

Опитування

Какие разделы наиболее необходимы для сайта ИМВ?