This version of the page http://service.panasonic.ua/UKR/rtc/rtcq.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-09-05. The original page over time could change.
Panasonic CIS - Україна
Сервіс: РТЦ по міні-АТС
 
Новини
 
Підтримка
 
Документи
 
Сервіс
 
Авторизовані установники
 
РТЦ по міні-АТС
Що таке РТЦ
РТЦ. Вибір установника
Авторизація установників АТС
 
 
Інформаційний Центр
 
Вiдео
 
Що таке РТЦ
У даному розділі Ви можете отримати інформацію про авторизовані РТЦ з установки міні-АТС.

Продукція компанії Panasonic Corporation за правом визнана однією з надійніших та якісних, тому не дивно, що люди в усьому світі віддають перевагу виробам з торгівельною маркою Panasonic.

Міні-АТС, як і вся інша продукція, створені на базі новітніх науково-технічних досягнень із застосуванням сучасних цифрових технологій і розробок.

Міні-АТС Panasonic підтримують найсучасніші технології зв'язку, такі як ISDN, DECT, СTI. Маючи вбудовані функції Call Center і готельного сервісу, міні-АТС Panasonic здатні стати незмінними помічниками в бізнесі.

Компанія бачить своє завдання не тільки в просуванні міні-АТС, але й у рішенні конкретних специфічних завдань споживачів, у наданні своєчасного і якісного післяпродажного обслуговування.

Для здійснення цієї мети, а також для надання інформаційно-консультаційних послуг, була створена система РТЦ АТС (Регіональних Технічних Центрів з міні-АТС), що поєднує компанії з великих міст СНД.

Ці компанії мають висококваліфікований персонал і здатні надати весь спектр послуг із проектування й супроводу систем зв'язку на базі міні-АТС Panasonic.

ПродуктиНовиниСервісДе купитиЗворотній зв'язок
Прес-центрПро копаніюПошукGlobal