This version of the page http://daily.com.ua/blogs/2010-03-110020.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-09-05. The original page over time could change.
DailyUA :: Блоги: Нові лідери в українській політиці
Воскресенье 05 Сентября 2010
  добавить в избранное    |      сделать стартовой    |      рассылка
ПОИСК:    
  Блоги       Форум       Архив       Контакты
Главная Публикации Новости Таблоид Спорт Hi-tech Фото
DailyUA - Блоги
в начало  |   войти в систему  |  зарегистрироваться
Сергей Полычевский Сила информации... в правде! / Весь блог
19.08.2010, 00:44
ЛИДЕРА БЮТ ПРИЗВАЛИ ОЧИСТИТЬ РЯДЫ ОТ ПРЕДАТЕЛЕЙ?
19.07.2010, 12:53
Евроинтеграция лжи - 7
19.07.2010, 12:50
Евроинтеграция лжи - 6

13.03.2010, 00:34
Нові лідери в українській політиці

Бурхливий розвиток політичних подій в Україні у зв’язку із обранням нового Глави держави змушує вкотре задуматись над наболілим та нагальним питанням - проблемою майбутнього українського розвитку в контексті формування нової політичної еліти.

Це питання залишається актуальним уже не перший рік нашої незалежності і постає щоразу після зміни керівництва держави. Одвічний кадровий голод так-сяк задовольняється нехай не професіоналами своєї справи, але «відданими» особами, наближеними до українського політичного Олімпу.

DailyUA - ДАЙДЖЕСТ
На часі бачимо надшвидкі темпи ротації кадрів, інколи не замислюючись над їх доцільністю і майбутньою ефективністю. Просто одна команда міняє іншу, однак з року в рік фактичної користі для народу від такої перестановки доданків не спостерігаємо. Сума вкотре залишається тією ж.

Вперто вишукуючи будь-яке логічне вирішення наболілої проблеми, повертаюсь до минулорічного експертного дослідження, проведеного Інститутом ім. Горшеніна, за результатами якого одним із переможців серед молодих у політичному зрізі лідерів визнано очільника СБУ В.Наливайченка. Постать в українській новітній політиці визначна і шанована. Поєднавши дипломатичну далекоглядність і зумівши дистанціюватися від провідних політичних центрів, В.Наливайченко зумів налагодити ефективну роботу очолюваного ним відомства. Попри виконання основних, визначених законом функцій, СБУ вперше за історію незалежності було зроблено безпрецедентний крок у напрямку оприлюднення розсекречених матеріалів каральних органів радянського тоталітарного режиму, що у повній мірі дало змогу по новому побачити дійсну, ретельно приховувану до цього часу, історію українського народу, його героїчну боротьбу за власну незалежність та національне становлення. На власному прикладі, а не на популістичних гаслах, В.Наливайченко довів своє особисте бачення української державності, тим самим позиціонував себе як дійсно український демократичний лідер з європейським баченням сучасного становлення України.

Враховуючи вкрай необхідне для України перезавантаження політичної еліти, побудову нового, відмінного від пострадянського зразка, дійсно демократичного і європейського суспільства, саме за такими незаплямованими постатями, як В.Наливайченко, вбачається перспектива побудови новітньої української демократії, сформованої в кращих традиціях європейської і світової історії державотворення, де на першому місці стоятиме не бажання власної наживи за рахунок народу, а розбудова великої і могутньої держави.
Добавить комментарий (0)
Читайте еще:
Загрузка...
UA-События
MGC
marketgid.com
Загрузка...
LOVE.DAILY.COM.UA
вверх    вернуться на предыдущую страницу
Главная  |   Публикации  |   Новости  |   Таблоид  |   Спорт  |   Hi-tech  |   Фото

Блоги  |  Форум  |  Архив  |  Контакты

При перепечатке материалов ссылка на DailyUA обязательна      RSS

>>  Реклама на сайте


Copyright © 2008 — 2010. DailyUA