This version of the page http://www.ukrgasbank.com/ukr/personal/e_banking/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-09-02. The original page over time could change.
Електронний банкінг — Укргазбанк

РУС   УКР   ENG

А-А

358 - з мобільного телефону
0 44 494-46-50
0 800 309-00-0

Приватним клієнтам


Електронний банкінг


Скористайтесь дистанційними послугами банку!

Укргазбанк постійно дбає про підвищення якості та зручності обслуговування своїх клієнтів. З цією метою ми пропонуємо скористатися послугами банку, які заощаджують Ваш час та дають змогу здійснювати банківські операції без особистого відвідування банку, за допомогою дистанційних каналів обслуговування.

Ви  маєте можливість одержувати інформацію про стан рахунку, управляти своїми платіжними картками, здійснювати комунальні та інші платежі, використовуючи сучасні інформаційні канали та технології.

Платіжний термінал самообслуговування
За допомогою платіжного терміналу самообслуговування Ви зможете здійснити наступні операції:

- Оплата комунальних платежів через термінали самообслуговування

Тепер ви можете сплатити комунальні послуги, в т.ч. за газ, електроенергію, гарячу та холодну воду через термінали самообслуговування УКРПЛАТ, не нервуючи та не гаючи часу в чергах. Приймання платежів здійснюється як готівкою, так і за допомогою банківської платіжної картки. Комісія за сплату комунальних послуг через термінали самообслуговування не стягується.

Як оплатити комунальні послуги.

Для оплати послуг на користь КП «ГІОЦ» необхідно піднести штрих-код рахунку на сплату комунальних послуг до сканеру, який знаходиться в лівій частині під монітором. В разі відсутності паперового рахунку можливо зазначити номер ЖЕО, особовий рахунок та місяць. Термінал самообслуговування за он-лайн технологією отримає від КП «ГІОЦ» дані виставленого рахунку за обраний період. На сенсорному екрані необхідно заповнити показники лічильників для сплати за газ, електроенергію гарячу та холодну воду. Сума за послугу розраховується автоматично, та в разі необхідності може бути відредагована. Після завершення операції необхідно отримати чек терміналу самообслуговування.

- Переказ коштів з карткового рахунку на інший картковий рахунок

Ви маєте можливість здійснити безготівковий переказ грошей за допомогою Вашої картки та платіжного терміналу самообслуговування. Для цього необхідно знати номер та термін дії картки особи, якій Ви бажаєте перерахувати кошти. Ці дані та сума переказу вводяться на екрані терміналу згідно підказок. Кошти доступні на рахунку отримувача одразу після здійснення переказу.

- Поповнення карткового рахунку

Основні переваги користування послугою:

  • Ви можете поповнити картковий рахунок у будь-який зручний для Вас час.
  • Вам не потрібно звертатись до каси банку. Термінали самообслуговування      працюють 24 години 7 днів на тиждень.
  • Грошові кошти зараховуються на Ваш рахунок  миттєво.

Якщо при поповненні карткового рахунку через касу банку кошти стають доступними для використання через декілька годин, то при поповненні рахунку через термінал самообслуговування – одразу після проведення операції.

  • Одна з унікальних можливостей – можливість погашення овердрафтів та кредитів по платіжних картках.

Як скористатись послугою поповнення карткового рахунку.

  • оберіть мову спілкування
  • оберіть пункт меню «Поповнення рахунку»
  • користуючись підказками терміналу вставте картку у пристрій для зчитування карток
  • покладіть необхідну суму готівкових коштів по одній купюрі у пристрій для приймання коштів та оберіть «Провести операцію»
  • після проведення операції заберіть чек, надрукований платіжним терміналом самообслуговування, як підтвердження проведеної операції. Заберіть Вашу картку.

Внесені кошти будуть миттєво зараховані на Ваш картковий рахунок.

Примітка: Поповнення карткових рахунків через термінал самообслуговування відбувається тільки у гривні. Приймаються купюри номіналів від 1 до 500 гривень. Кількість поповнень не обмежена.

- Виписка по картковому рахунку

За допомогою платіжного терміналу самообслуговування Ви зможете отримати виписку по картковому рахунку за поточний або минулий місяць. Оберіть на терміналі пункт меню «Виписка по рахунку», вставте картку у картоприймач та після введення ПІН-коду отримайте чек з випискою за обраний період.

- Придбання електронних ваучерів

Електронні ваучери використовуються для поповнення рахунку мобільного зв’язку або доступу до мережі Інтернет або для дзвінків з використанням IP-телефонії.
Електронний ваучер – це паперовий чек, на якому надрукований секретний код доступу до послуги. Секретний код використовується для активації передплаченої послуги. Після його введення до відповідної системи Ви отримуєте обрану послугу. Електронний ваучер є аналогом картки доступу до зазначених послуг, які продаються в магазинах та кіосках.
Як придбати електронний ваучер через термінал самообслуговування

  • Оберіть мову спілкування (українську, російську або англійську).
  • Оберіть пункт меню «Мобільні оператори», а потім розділ «Ваучери»
  • На екрані з’явиться перелік послуг: Мобільні оператори, Інтернет, ІР-телефонія
  • Якщо Ви бажаєте придбати ваучер для поповнення рахунку мобільного зв’язку, то оберіть меню «Мобільні оператори».  На екрані з’явиться перелік операторів мобільного зв’язку, ваучери яких Ви можете придбати: Kyivstar, UMC (МТС), Beeline, Golden Telekom, Life, Djuice, Мобілич та інші.  Оберіть  оператора, який Вас цікавить. Оберіть номінал ваучера, який Ви бажаєте придбати.
  • Якщо Ви бажаєте придбати ваучер для доступу до мережі Інтернет, то оберіть меню «Інтернет». Оберіть оператора та номінал ваучера з переліку, який з’явиться на екрані.
  • Якщо Ви бажаєте придбати ваучер для поповнення рахунку ІР-телефонії, оберіть меню «ІР-телефонія». Оберіть оператора та номінал ваучера з переліку, який з’явиться на екрані.
  • Оберіть спосіб розрахунку - карткою.
  • Вставте картку у пристрій для зчитування карток та введіть ваш ПІН-код. Після цього заберіть свою картку.
  • Термінал самообслуговування роздрукує та надасть Вам чек, який містить інформацію про придбаний Вами ваучер: назва оператора, номінал, код активації (поповнення), номер ваучера, термін дії та інструкція для поповнення рахунку. Також цей чек містить інформацію про суму, яка списана з Вашого карткового рахунку.

Дізнатися про адреси розташування терміналів самообслуговування Ви можете на сайті банку або за
телефоном цілодобового Контакт-центру 0-800-309-000 (безкоштовно в межах України зі стаціонарних телефонів)
"Укргазбанк" бажає Вам приємного користування дистанційними послугами банку!

- Миттєве поповнення мобільного телефону

АБ «Укргазбанк» впровадив на терміналах самообслуговування нову послугу миттєвого поповнення рахунку операторів мобільного зв’язку МТC, Beeline, Life:), Київстар.
Тепер усі власники платіжних карток MasterCard або VISA, емітованих АБ «Укргазбанк» або іншими банками-членами «УкрКарт», мають можливість в режимі он-лайн поповнити рахунок операторів мобільного зв’язку. Послуга дуже зручна у користуванні. Клієнту необхідно лише зазначити номер мобільного телефону і кошти будуть зараховані протягом декількох хвилин. 
Переваги миттєвого поповнення рахунку мобільного зв’язку через термінал самообслуговування:

  • кошти оперативно надходять на Ваш рахунок
  • сплатити можливо будь-яку суму від 1 гривні
  • для поповнення рахунку потрібно лише мати кошти на картковому рахунку

Як миттєво поповнити рахунок оператора мобільного зв’язку через термінал самообслуговування

  • Оберіть мову спілкування (українську, російську або англійську).
  • Оберіть пункт меню «Мобільні оператори», а потім розділ «OНЛАЙН поповнення»
  • Введіть на екрані номер мобільного телефону в форматі +38 ХХХ ХХХ ХХ ХХ.
  • Перевірте правильність введеного Вами номера мобільного телефону та підтвердить Ваш вибір, обравши функцію «Далі».
  • Оберіть спосіб розрахунку - карткою.
  • Введіть суму, яку ви бажаєте сплатити.
  • Вставте картку у пристрій для зчитування карток та введіть ваш ПІН-код. Після цього заберіть свою картку.
  • Після цього термінал самообслуговування роздрукує та надасть Вам один чек, який містить інформацію про сплату коштів за передплачений сервіс операторів мобільного зв’язку: назва послуги «пряме поповнення рахунку оператора мобільного зв’язу», назва оператора, номер телефону. Також цей чек містить інформацію про суму, яка списана з Вашого карткового рахунку.
Комісія за он-лайн поповнення рахунків операторів мобільного зв’язку на терміналах самообслуговування у залежності від оператора становить до 5% (мінімум 1 грн.)

Послуги Контакт-центру

Ви хотіли би отримати актуальну інформацію про продукти та послуги банку, які Вас цікавлять, але у Вас не вистачає часу на відвідування відділення банку? У Вас виникли питання щодо операцій по Вашій платіжній картці або Ви хотіли би швидко підключитись до нових послуг «Укргазбанку»?

Зателефонуйте до цілодобового Контакт-центру «Укргазбанку»:

0 800 309 000 – дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні

0 44 494 46 50 -  дзвінки по м. Києву

358 – дзвінки з мобільних телефонів

Контакт-центр працює цілодобово та без вихідних. У нас працюють кваліфіковані та ввічливі оператори, які в найкоротшій термін нададуть вам необхідну інформацію

Контакт-центр «Укргазбанку» - це завжди актуальна інформація:

  • про продукти та послуги банку
  • про цікаві акції та їх умови
  • про адреси найближчих відділень та банкоматів
  • про офіційні курси НБУ, комерційні курси основних валют та банківських металів

Контакт-центр «Укргазбанку» - це не тільки інформаційно-довідкова служба.
Контакт-центр «Укргазбанку» надає широкий спектр банківських послуг.

Послуги Контакт-центру  

  • Блокування платіжної карти
  • Зміна щоденних лімітів по платіжних картках
  • Підключення до послуги М-банкінг
  • Консультації за депозитними програмами та програмами кредитування
  • Консультації по інших банківських продуктах та послугах
  • Реєстрація скарг та пропозицій

Завдяки цілеспрямованому розвиткові Контакт-центр успішно реалізовує проект з переорієнтації із суто інформаційно-довідкової служби в ефективний і доступний для широкого кола клієнтів канал продажу банківських продуктів і послуг.

Мобільний банкінг

E-mail виписка по картковому рахунку


Якщо Ви є держателем платіжної картки АБ "Укргазбанк", Ви маєте можливість отримувати щомісячну виписку по картковому рахунку безпосередньо на Вашу електронну поштову скриньку.

Дана послуга забезпечить Вас найповнішою інформацію про рух коштів по Вашому картковому рахунку без потреби регулярного відвідування відділення банку.

Виписка, яку Ви отримаєте електронною поштою, є повним аналогом виписки, що надається у відділенні банку.

Ви можете замовити отримання щомісячної виписки по картковому рахунку електронною поштою у будь-якому відділенні АБ "Укргазбанк".

Продаж електронних ваучерів

Замовити послугу чи банківський продукт

«Укргазбанк» цінує час своїх клієнтів. Для скорочення часу на отримання банківської послуги Ви маєте можливість скористатись інтерактивним сервісом.

Заповніть форму он-лайн заяви та надішліть її до банку. Співробітник банку зв’яжеться з Вами для уточнення інформації та узгодження дати та часу Вашого візиту до банку.

Зверніть увагу на вірне заповнення полів, де зазначаються Ваші контактні дані.

  • Заява на відкриття поточного рахунку
  • Заява на відкриття депозитного рахунку
  • Заява на відкриття карткового рахунку
  • Заявка на видачу додаткової платіжної картки
  • Заява на виготовлення нової платіжної картки
  • Заява на отримання кредиту
  • E-mail виписка по картковому рахунку на e-mail 
  • Заява на підключення до SMS-повідомлень по картковому рахунку
  • Заява на оренду індивідуального сейфу

Регулярні платежі online

Поповнення мобільного телефону online



Версія для друку




Інтернет-банкінг
Скористайтесь послугами банку on-line

Офіси
Звертайтесь до найближчого до Вас офісу банку!

Банкомати
Мапа, правила користування і можливості мережі банкоматів

FOREX
Операції на міжнародному валютному ринку