Номер 099 за 03.06.2010
ПОШУК
Розширений пошук
Республіка Крим  Херсонська  Запорізька  Донецька Луганська Дніпропетровська Харківська Миколаївська Одеська Кіровоградська   Полтавська Сумська Черкаська Чернігівська Київська   Вінницька Житомирська   Рівненська Хмельницька   Тернопільська Чернівецька Івано-Франківська Львівська Волинська Закарпатська
МЕНЮ
Архів
Про “УМ”
Реклама в “УМ"
Передплата на “УМ”
Контактна інформація
Архів опитувань
Карта сайту
РОЗСИЛКА
Підписатися
Відписатися
ОПИТУВАННЯ
  Ви щасливий(-а)?
так
ні
мабуть, для щастя не вистачає зовсім трохи
важко сказати
     

І знову — чуже свято
На чемпіонаті світу українські глядачі вкотре вболіватимуть лише за красиву гру
Андрій ФОМЕНКО   Віталій МОХНАЧ   

Через вісім днів у Південноафриканській Республіці візьме старт найочікуваніша спортивна подія року — ХІХ чемпіонат світу з футболу. Вважається, що за масштабністю футбольні «мундіалі» поступаються лише Олімпіадам, а за глядацьким інтересом точно перевищують принаймні зимові Олімпійські ігри. Адже любителеві спорту в будь–якому куточку планети легше уявити себе на смарагдовому газоні в ролі героя з м’ячем, ніж на бобслейній трасі чи на гірських лижах, доступних лише мешканцям «зимових» країн.

Цього літа Міжнародна федерація футболу нарешті відновлює справедливість і вперше проводить турнір в Африці, яку тривалий час обходили стороною через пануючу там бідність. Південноафриканська Республіка хоч із проблемами, але підготувалася до прийому планетарного дійства.


Без наших і Роже
«Ролан Гаррос» не побачить очікуваного фіналу Федерер — Надаль
Інф. «УМ»   

Сестри Олена й Катерина Бондаренко вибули з боротьби і в парному розряді відкритого чемпіонату Франції. Позавчора ввечері у чвертьфіналі, який переривався через дощ, українки програли чесько–словенському дуету Квета Пешке — Катаріна Среботнік (12–й номер посіву) — 6:4, 2:6, 3:6.


ХРОНІКА


РОЗДIЛИ
ІнФорУМ
Політика
Світ
Світ без політики
Економіка
Людина
Здоров'я
Культура
Спорт
Калейдоскоп
Листи
ПОГОДА
Погода в Києві і по всій Україні.
КУРСИ ВАЛЮТ

НБУ

ГОРОСКОП
НОВИНИ САЙТУ