This version of the page http://www.sdl.net.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-08-29. The original page over time could change.
.: SDL - Гуртово-роздрібна торгівельна компанія :.
 
 
Главное меню
.: Головна :.
Найти
Головна Дерев'янні будинки (зруб) Меблі Паркет Художня ковка Базальтова ізоляція Скловолокниста ізоляція Натуральна ізоляція Канати Звукоізоляція Паро-, гідроізоляція ОСБ плити Дерев'яні двотаврові балки Партнери Мапа сайту Контакти
 

Вітаємо Вас на нашому сайті

Група компаній об'єднаних під торговою маркою SDL, пропонує вашій увазі вироби з деревини і металу.

Зруб - Виходячи зі свого досвіду в дерев'яному житловому будівництві, ми сподіваємося своїми знаннями про технології виготовлення будинків з оциліндрованого колоди і їх якісних особливостей, допомогти Вам порівняти витрати і зробити вибір якості пропонованих послуг і матеріалів.

Технологія виготовлення зрубів
Технологія монтажу дерев'яного будинку

Елітні меблі на замовлення
  • Більш ніж 7 років досвіду роботи на Українському ринку;
  • Комплексний ремонт приміщень;
  • Високоякісні мебелі з елітних порід деревини;
  • Меблева фурнітура світових виробників;
  • Насичена кольорова гама;
  • Велика кількість задоволених нашою продукцією, клієнтів;
  • Вигідні умови співпраці.

Найкращі меблі - для Вашого затишку
Детальніше... Галерея...

Комплексне рішення для малогабаритної, кухні:

Стіл 'Mini Слайдер'(815х700х760 - складений, 1630х700х760 - розкладений)
Стіл 'Maxi слайдер' (1200х800х760 - складений, 2400х800х760 - розкладений).

Дизайнерське рішення, для підкреслення індивідуального смаку:

Стіл "Класік", розміри - 1200х750х750
Стіл "Модерн", розміри - 1200х750х750
Детальніше...
Паркет і паркетна дошка - можливісь зробити вибір на користь якості кольору і тепла текстури, натуральної підлоги. Повний спектр послуг, в поєднанні з найкращою якістю.

Не розкіш, а рішення принципу, будови Вашого затишку.
Детальніше про

Штучний паркет
Трьохполосна паркетна дошка
Однополосна паркетна дошка
Екзотична дошка
Плінтус
Підложка під паркет та дошку
Художня ковка - це огорожі, ворота, ковані козирки, перила, меблі, велике різноманіття декоративних деталей інтерєру.

Бажання замовника і майстерність виконання - визначні і невідємні характеристики будь-яких наших робіт.

Детальніше... Галерея...
Базальтові утеплювачі – натуральні неорганічні матеріали, які отримується шляхом плавлення мінеральної породи. Це екологічно чисті матеріали, з практично необмеженою сферою застосування при утепленні стін, підлоги, стелі, дахів, труб, котлів, машин та приладів, що дозволяє економити велику кількість енергії та покращувати стан навколишнього середовища.

ROCKWOOL
PAROC

Скловолокнисті утеплювачі – найсучасніші технології в поєднанні з унікальними розробками, дозволяють виробляти скловату з теплотехнічними характеристиками, які є найкращі на теперішній час. Скловата лідер на ринку України серед матеріалів для теплоізоляції завдяки своїм високим теплоізоляційним властивостям і невисокою ціною.

Детальніше про Knauf

Звукоізоляційні матеріали – використовуються в якості ефективного шару в конструкціях для захисту приміщень від небажаних шумів (ліфту, вентиляційного обладнання та звуків від сусідів). Найчастіше використовуються для звукопоглинаючого оздоблення внутрішніх поверхонь (підлоги, стелі, стін, вентиляційних каналів, ліфтових шахт і т. п.).

ШУМАНЕТ - БМ
ШУМАНЕТ - СК



Натуральні утеплювачі – це сучасні екологічно чисті ізоляційний матеріали деревного походження, що характеризуються високими ізоляційними параметрами та чудовими експлуатаційними властивостями, це дифузійно-відкрита ізоляція, що 'дихає'. Натуральні утеплювачі застосовуються для ізоляції дахів, стін і перекриттів. Ці переваги особливо важливі при використанні плит для утеплення будинків у каркасному будівництві збірними елементами.

Kronotherm
Hofatex
Steico

Паро-, гідроізоляційні матеріали – це матеріали плівкогово типу, які застосовують, перш за все, для ізоляції стін і дахів будівель від шкідливого атмосферного впливу опадів, пилі, вітру і т.п. Пароізоляційні плівки захищають від проникнення пару з теплих внутрішніх приміщень в стінові і дахові конструкції будівель. Даний тип матеріалів характеризується практично нульовою паропроникністю.

Дерев'янні двотаврові балки – це надійність, простота і швидкість при будівництві дерев'яних будинків, що досягається за рахунок невеликої ваги балок і стабільності їх розмірів. Сама балка виготовляється з масиву дерева - висушеного, відсортованого по міцності, а стінки виготовляється з високоякісного деревного волокна.

Kronopol
Steico
ОСБ – це плоско-пресовані плити деревного походження з орієнтованою стружкою OSB (Oriented Stand Board).
Плити ОСБ - це основний матеріал який використовується в каркасному будівництвві, для виготовлення будинків, контейнерів, торгівельних павільйонів, дач та альтанок. Вони використовуються для обшивки стін, даху, підлоги, перекриттів, як конструктивний елемент сходів та площадок.

Kronopol
Kronospan
Канада

 

 
Опитування
Які товари та послуги Вас зацікавили?

Будівельно-монтажні робти
Деревяні будинки (зруб)
Меблі та інтерєри
Паркет та паркетна дошка
Художня ковка
Ізоляційні матеріали
ОСБ
Балки
Мармур, граніт, онікс
Сендвіч-панелі

Результаты
 
03040 Україна, м.Київ вул.Васильківська 1, т. +38 (044) 360-61-58, т./ф. +38 (044) 257-41-29

[Головна] [Меблі] [Паркет] [Художня ковка] [ROCKWOOL - Загальнобудівельна ізоляція] [ROCKWOOL - Технічна ізоляція] [Knauf - Скловолокнисті утеплювачі] [Натуральні утеплювачі] [Звукоізоляція] [Пароізоляція] [Гідроізоляція] [ОСБ] [Деревянні балки] [Партнери] [Мапа сайту] [Контакти]



Design by rgbeer.org.ua, Київ 2007