This version of the page http://www.igrashki.com.ua/ukr/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-08-28. The original page over time could change.
Про компанію. Будинок іграшок


ВАШ КОШИК

Оплата і доставка

ТМ «Будинок іграшок» — національна мережа магазинів іграшок, яку було створено в 1998 році. Саме тоді відкрився наш перший магазин в Києві по вул.Малишка, 3Д, який нещодавно відсвяткував своє десятиріччя. Поступово розширюючись, протягом цього часу ми відкрили ще 10 магазинів у більшості районів Києва та 11 — по Україні.

Зараз наші магазини працюють на радість дітям і їх батькам у Києві, Львові, Донецьку, Рівному, Черкасах, Запоріжжі, Дніпродзержинську, Житомирі, Дніпропетровську та Кривому Розі, наповнюючи оселі наших клієнтів веселим сміхом щасливих дітлахів. Адже щастя дітей — це найголовніше прагнення всіх батьків, яке завжди збувається в «Будинку іграшок».

Ми поважаємо кожного нашого клієнта, намагаємося завжди розуміти, підтримувати та допомагати у пошуках потрібного подарунку — для нас це дійсно дуже приємна справа.

Спеціалісти в магазинах нашої мережі ніколи не залишать Вас на одинці зі своїми пошуками. Ми врахуємо кожну дрібницю: щоб іграшка була цікавою і не набридла першого дня, щоб вона була не просто красивою, але і корисною, і, обов’язково, безпечною. Ми допоможемо обрати найвідповіднішу іграшку, яка сподобається Вам і стане добрим другом Вашій дитині на довгий час.













Створено в Студії Дмитра Бабича