Подписной индекс: 30463

Издается с:июля 1995 г.

  Издается с:марта 2002 г.
ГЛАВНАЯ НАШ КАТАЛОГ АНАЛИТИКА ИНФОРМАЦИЯ О НАС НАШИ ПАРТНЕРЫ ГДЕ КУПИТЬ КАТАЛОГ ПОДПИСКА СВЕЖИЙ НОМЕР КАК РАЗМЕСТИТЬ РЕКЛАМУ РЕКЛАМА НА САЙТЕ РОЗЫГРЫШ ССЫЛКИ НОВЫЙ ДИЗАЙН САЙТА
Свежий номер
№ 1 31.01.2008
Аналитика номера
Оптовый рынок
18642
398
Розничный рынок
22133
664
.
реклама
.
Размещение рекламы на щитах
наша кнопка

.
наши партнеры
.
§ реклама

Рибні делікатеси від “Санта Бремор”

Протягом останніх років значення слова "Санта" стійко асоціюється у мешканців Бєларусі з виробництвом широкого асортименту якісних продуктів харчування. Сумісне білорусько-німецьке підприємство "Санта Імпекс Брест" було засноване в 1993 році; в основу його діяльності закладений процес переробки морепродуктів, а також оптова і роздрібна торгівля рибою і рибопродукцією.

З метою розширення виробництва, введення нових прогресивних технологій СП "Санта Імпекс Брест" у 1998 році заснувало дочернє підприємство СП "Санта Бремор" ТОВ, яке є найбільшим виробничим комплексом з переробки риби і виробництва морозива. Підприємство розташоване на території вільної економічної зони "Брест".

Розглядаючи перспективу довгострокового співробітництва, керівництво підприємства постійно залучало до участі у розробці бізнес-плану і стратегії створення дистриб'юторської мережі фахівців західноєвропейських компаній. При цьому приоритет у виборі консультантів надавався постачальникам сировини і обладнання для рибної промисловості. Результатом такого співробітництва, відкритості компанії для потенціальних зовнішніх інвесторів стала участь німецького капіталу в уставному фонді підприємства.

Фундатори підприємства:

  • з німецької сторони - фірма-постачальник компонентів для рибного виробництва "Альфа Мар Сіафуд Імпорт Експорт" ГмбХ;
  • з білоруської сторони, як було сказано вище, - СП "Санта Імпекс Брест" ТОВ.

Сьогодні СП "Санта Бремор" - підприємство, що динамічно розвивається; на ньому працюють 3 тисячі чоловік, і в його структуру входять 7 виробництв: 4 великих цехи і 3 - менших. Це - виробництво рибопродукції класу "пресерви", цехи з виробництва копченої риби, ікорної продукції, морозива, салатів, заморожених напівфабрикатів. В одному з цехів, розташованих на території Брестського лісгоспу Каменецького лісництва, виробляється 5 видів екологічно чистої мінеральної води, 25 видів солодких газованих напоїв на основі мінеральної води. Але головним напрямком діяльності підприємства є рибопереробка. Цех з переробки риби почав свою роботу в березні 2001 року. Сьогодні "Санта Бремор" виробляє 1,5 тис. т рибної продукції на місяць. Асортиментний перелік продукції, що випускається, на сьогоднішній день містить близько 120 найменувань. Найвідомішими торговими марками є "Матиас", "Морячок", "Ікра № 1" та ін.

У червні 2000 року на підприємстві почав роботу цех з виробництва морозива. Площа цеху становить близько 1000 м2. Асортимент продукції складається з понад 100 видів різного морозива, яке представлено такими брендами, як "Топ", "Магия", "Коровка", "Цезарь". Сьогодні морозиво займає близько 5% загального обсягу виробництва підприємства.

Незважаючи на нетривалий час існування на ринку продукція компанії "Санта Бремор" полюбилася білоруським, російським і українським покупцям.

Відмітною стороною "Санта Бремор" є висока якість продукції і, як наслідок, заслужена довіра покупців до торгової марки. Завдяки якості сировини, сучасним технологіям виробництва, досвіду висококваліфікованих фахівців кінцевий продукт має досконалий смак і зовнішній вигляд.

На СП "Санта Бремор" ведеться постійний контроль якості продукції, що випускається. Впроваджена комплексна система управління якістю продукції на підприємстві НАССР, яка включає безперервний контроль сировини, допоміжних матеріалів, технологічного процесу, якості готової продукції, умов зберігання і реалізації.

Сьогодні підриємство здійснило перехід до системи управління якістю відповідно до вимог Міжнародних стандартів ІСО серії 9000. Ця система передбачає відповідальність виробника за якість продукції і надає можливість доказати її.

Рибопродукція (весь асортимент) і безалкогольні напої не підлягають обов'язковій сертифікації, але з метою стабільного випуску продукції підвищеної якості в компанії проводиться сертифікація не тільки готового товару, але і його виробництва. Вона базується на оцінці якості технологічних процесів, якості функціювання обладнання, високому рівні метрологічного забезпечення. Відповідно до методики сертифікації виробництва основною технічною характеристикою якості технологічних процесів є стабільність як фактор цілісності технологічної системи. При цьому оцінка рівня цієї системи (якість технології) проводиться шляхом реальної стабільності функціювання окремих підсистем, що входять до неї.

Гарантія успіху в цьому напрямку - це впровадження на виробництвах "Санти" нових технологій, які в порівнянні з традиційними дозволяють більш надійно захищати готову продукцію від бактеріального пошкодження, утрати вологи і тим самим утрати органолептичних властивостей. Діють нові технології з удосконалими температурними режимами, застосуванням різних харчових добавок, що мають антимікробну активність і забезпечують високу смакову і товарну якість продукції.

Потужний виробничий потенціал, високі показники якості, широкий асортимент і незмінний попит дозволяють компанії експортувати продукцію власного виробництва. Експорт продукції становить 70% загального обсягу виробництва. Продукція під торговою маркою "Санта Бремор" поставляється в Росію, Молдову, Казахстан, Україну. Також великі партії направляються по замовленням фірм Німеччини, Голландії, Польщі, Руминії, Ізраїлю, США, Канади, Лівану.

Підприємство має представництва і розгалужену дилерську мережу у всіх областях Бєларусі. У Росії створена потужна дистриб'юторська мережа на базі Московського представництва, яка має широку географію від Москви до Далекого Сходу. В Україні реалізація ведеться через представництва в Києві і Львові, які здійснюють розповсюдження продукції по всій території України. Всі перевозки компанія "Санта Бремор" здійснює власним транспортом. Налагоджені міцні зв'язки з багатьма фірмами Норвегії, Голландії, Німеччини, Польщі, Росії, Латвії, Литви й інших країн близького і далекого зарубіжжя. Поставки риби, в основному, здійснюються напряму від виробників, що дозволяє тримати конкурентоздатний рівень цін. Закупівлю риби компанія "Санта Бремор" здійснює в багатьох регіонах світу - від Далекого Сходу до Норвегії.

Проводячи політику розширення ринку рибопродукції, підприємство бере активну участь у виставках. Адже будь-яка виставка, особливо спеціалізована, є тим поштовхом, який дозволяє знайти контакти з оптовими покупцями, розширити дистриб'юторську мережу. У рамках виставок, як правило, проводяться прес-конференції, семінари, дегустаційні конкурси, що відкриває широкі можливості для знайомства з фахівцями в тих галузях, що цікавлять компанію. Регулярна участь в міжнародних виставках харчової промисловості й одержані нагороди свідчать про те, що СП "Санта Бремор" здійснило перехід до випуску продуктів харчування світової якості і склало реальну конкуренцію закордонним виробникам.

Виходячи з тенденцій у харчовій промисловості, підприємство планує розширення асортименту як за рахунок модернізації вже діючих виробничих потужностей, так і за рахунок уводу нових виробництв. Так, у вересні цього року відкрито новий завод з виробництва крабових паличок на основі м'яса сурімі. Мета виробництва - випуск продукту, більш близького за рецептурою до японських продуктів, ніж до китайських аналогів. На новому заводі створено порядка 500 нових робочих місць. Дане виробництво є єдиним у Бєларусі й одним з найсучасніших у Європі. Технологи "Санта Бремор" рік стажувалися у Франції, США, Японії. Там же закуплялося й обладнання.

Компанію "Санта Бремор" відмічає високий рівень обслуговування клієнтів. Ми відкриті для співробітництва з Вами, готові обговорити будь-які взаємовигідні пропозиції. Компанія вміє швидко реагувати на тенденції попиту, своєчасно пропонуючи нові продукти відповідно до смаків і інтересів сучасного покупця.

Представництво у м. Харкові - СПД Брага,
вул. Морозова, 11, тел. (0572) 28-45-70, (050) 605-02-03

 
--÷--
.
§ тематические номера
Мороженое
  • Мороженое и замороженные продукты
  • АТЗТ "Хладопром"
  • Ласунка - ласощі цього літа
  • ТМ "Мушкетер" - лідер якості!
  • Сыр
  • Коротко про сир
  • Сири торгової марки “РОСИ”
  • Сыри баштанки
  • За сиром тільки в “СИРНИЙ ДІМ”!
  • Мука
  • Крупа. Мука. Макаронные изделия
  • “МИЛЕНА”-торговельна марка макаронних виробів високої якості
  • Торговельна марка “Спритний кухар”
  • Рыба
  • РЫБА ДЛЯ ВАШЕГО ЗДОРОВЬЯ И УДОВОЛЬСТВИЯ
  • Рибні делікатеси від “Санта Бремор”
  • "Санта Бремор”- це красиво, смачно та корисно!
  • Растительное масло
  • Під знаком Сонця - про соняшникову олію і не тільки про неї...ч.1
  • Під знаком Сонця - про соняшникову олію і не тільки про неї...ч2
  • Кондитерские изделия
  • Таємниця, невідома дорослим...
  • "Лісова казка" - нові напрямки, нові перспективи
  • § Статьи журнала "Професиональное оборудование"
    Холодильное оборудование
  • Холод в большом объеме
  • Рынок холодильного оборудования Украины
  • Общественное питание
  • О картофелечистках
  • --÷--
    Свежий номер ПРО
    31.01.2008
    .
    реклама
    .
    Внимание!
    Необходимо купить Кассовый аппарат
    .
    Анонс
    Опубликована статья «О картофелечистках»
    .
    Все права   являются собственностью и охраняются в соответствии с действующим законодательством © 2002-2005. администратор При любом использовании материалов ссылка на ресурс обязательна. Вы всегда можете подписаться на каталог в ближайшем отделении связи! Индекс 30463