This version of the page http://www.lsmu.edu.ua/index.php/uk/news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-08-26. The original page over time could change.
Луганський державний медичний університет - Новини

До уваги абітурієнтів!!!

Увага!!! Телефон приймальної комісії до 15 липня: (0642) 63-02-61, після 15 липня: (0642) 63-02-45. Ласкаво просимо до Луганського державного медичного університету.

Поздоровляємо нашого колегу Разумного Романа Валерійовича

Поздоровляємо нашого колегу Разумного Романа Валерійовича з присудженням "Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України".

Розпорядженням Кабінету Міністрів України "Про присудження Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України" від 16 червня 2010 р. № 1234.

25 червня 2010 р. у Кабінеті Міністрів України в урочистій обстановці Віце-прем’єр-міністром Уряду та Міністром України у справах сім’ї, молоді та спорту відбулося вручення диплому та нагрудного знаку лауреатам "Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України".

Премію Кабінету Міністрів за вагомі досягнення молоді у різних сферах суспільного життя було засновано Постановою Кабінету Міністрів України від 16 листопада 1999 року № 2097. Починаючи з 2000 року – це Премія Кабінету Міністрів за особливі досягнення молоді у розбудові України (згідно Постанови КабМіну від 13 червня 2000 року № 951).

Згідно Положення про Премію, затвердженого Постановою Уряду від 21 листопада 2007 року № 1333, Премія Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України присуджується молоді, особливі досягнення якої сприяють розвитку суспільно-економічного життя України та утвердженню її міжнародного авторитету.

Премія присуджується до Дня молоді особам віком до 35 років за досягнення у розбудові України протягом календарного року, що передує її присудженню. При цьому можуть також враховуватися досягнення кандидата на присудження Премії за попередні роки.

З метою проведення конкурсного відбору кандидатів на присудження Премії утворюється Комітет з присудження Премії. Комітет розглядає подання про присудження Премії, а також проводить конкурсний добір кандидатів. Рішення Комітету про висунення кандидатів на присудження Премії приймається відкритим голосуванням простою більшістю голосів. Це рішення є підставою для підготовки проекту розпорядження Уряду про присудження Премії.

Про конрупційні прояви 2010

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ
ЛУГАНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ МЕДИЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
НАВЧАЛЬН
ИЙ ВІДДІЛ

Н А К А З

« 29 » червня  2010 року                     м. Луганськ 129

 

Про затвердження плану заходів
Луганського державного
медичного університету, спрямованих
на запобігання корупційним і
злочинним проявам на 2010 рік

З метою реалізації державної політики з подолання корупції в центральних органах виконавчої влади, профілактики та попередження причин і умов, які сприяють проявам корупції та іншим не правовим діянням в органах охорони здоров’я та відповідно до законів України «Про боротьбу з корупцією», «Про державну службу» та Плану заходів щодо реалізації Концепції подолання корупції в Україні «На шляху до доброчесності» затвердженого Указом Президента України від 11.09.2006 року за № 742/2006 та на виконання наказу МОЗ України № 119 від 18.06.10 «Про затвердження плану заходів МОЗ України, спрямованих на запобігання корупційним і злочинним проявам на 2010 рік,

НАКАЗУЮ:

1.Затвердити план заходів ректорату Луганського державного медичного університету, спрямованих на запобігання корупційним і злочинним проявам на 2010 рік (додається).

2. Завідуючим кафедрами та керівникам структурних підрозділів ЛугДМУ забезпечити своєчасне виконання завдань плану заходів ректорату ЛугДМУ, спрямованих на запобігання корупційним і злочинним проявам на 2010 рік.

3. Стан виконання плану заходів заслуховувати на засіданні ректорату щоквартально.

4. Щоквартально подавати до Департаменту кадрової політики, освіти і науки інформацію про хід їх виконання.

Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Ректор, професор                                                                                                  В.К. Івченко

Проект вносить  проректор
з науково-педагогічної роботи
проф. Сімрок В.В.

 

Затверджено
Наказ ректора ЛугДМУ
від 29 червня 2010 № 129

ПЛАН
заходів ректорату Луганського державного медичного
університету спрямованих на запобігання
корупційним і злочинним проявам на 2010 рік.

 

1. Продовжити реалізацію положень законів України «Про боротьбу з корупцією», «Про державну службу», забезпечити виконання інших нормативно-правових актів антикорупційного характеру.

Відповідальні:     

  • керівники структурних підрозділів.

Термін:

-    протягом року.

2. Забезпечити попередження осіб, які претендують на зайняття посад викладачів та керівників підрозділів університету про спеціальні обмеження, встановлені законом України «Про боротьбу з корупцією».

  • начальник відділу кадрів Коробкова С.І.;
  • керівники підрозділів.

-    протягом року.

3. Вжити заходів щодо недопущення співробітниками університету хабарництва, поборів, зловживання службовим становищем.

  • керівники підрозділів університету.

-    протягом року.

4. Висвітлювати заходи щодо запобігання корупційним діянням та їх виявлення на університетському сайті.

  • проректор з навчально-педагогічної роботи, проф. Лещинський П.Т.

-    протягом року.

5. Посилити контроль за цільовим використанням бюджетних коштів, збереженням державного майна, достовірності ведення бухгалтерського обліку.

  • головний бухгалтер, Репьяхова Н.Д.;
  • начальник ПФВ Нестеренко Г.О.

-     протягом року.

6. Забезпечити ефективну роботу приймальної громадян з метою поліпшення умов реалізації конституційного права громадян на звернення, своєчасного та належного реагування на обґрунтовані факти щодо порушення вимог законодавства про державну службу та боротьбу з корупцією, вживати заходів щодо недопущення порушення Закону україни «Про звернення громадян».

  • начальник відділу кадрів Коробкова С.І.;
  • керівники підрозділів.

-     протягом року.

7. За результатами перевірок та ревізій фінансово-господарської діяльності університету, здійснити заходи з усунення виявлених недоліків та інформувати Департамент кадрової політики та запобігання корупції щодо притягнення посадових осіб до відповідальності.

  • головний бухгалтер, Репьяхова Н.Д.;
  • начальник ПФВ Нестеренко Г.О.

-     протягом року.

8. Проводити постійний аналіз нормативно-правової бази в галузі охорони здоров’я з метою виявлення прогалин та колізій, які створюють ризики виникнення корупційних правопорушень.

  • начальник відділу кадрів Коробкова С.І.;
  • начальник юридичного відділу Губарева Н.А.

-     протягом року.

9. Забезпечити неухильне дотримання вимог чинного законодавства щодо організації та проведення прийому студентів на 1 курс університету.

  • відповідальний секретар ПК, доц. Задорожний С.П.

-    травень-серпень 2010 року.

10. Забезпечити дотримання вимог чинного законодавства при проведенні закупівель товарів, робіт та послуг за державні кошти та прозорість у їх проведенні.

  • голова тендерного комітету.

-    протягом року.

11. Питання щодо запобігання корупційним діянням розглянути на засіданнях ректорату, Вченої ради, радах факультетів.

  • проректори;
  • декани факультетів.

-    протягом року.

12. Звіт про стан виконання плану заходів МОЗ України, спрямованих на запобігання корупційним і злочинним проявам на 2010 рік щоквартально подавати до Департаменту кадрової політики та запобігання корупції.

  • начальник відділу кадрів Коробкова С.І.

-    протягом року.

 

Ректор ЛугДМУ, професор                                                                              В.К. Івченко

Студентське наукове товариство ЛугДМУ інформує!

Студентське наукове товариство ЛугДМУ затвердило план роботи на наступний навчальний рік. Подробиці в огляді новин.

Виставка художньої літератури в читальному залі бібліотеки ЛугДМУ!

Бібліотека ЛугДМУ інформує! У читальному залі доступна до огляду книжкова виставка присвячена ювілею – 100-літтю від дня народження видатного поета О. Т. Твардовського! Запрошуємо читачів до бібліотеки.

Розділи



Страны

82.2% Ukraine
3.7% Russian Federation
2.7% Italy
2.3% United States
2.2% United Kingdom

Посетители

Сегодня: 1
Вчера: 164
На этой неделе: 382
На прошлой неделе: 1042
В этом месяце: 8220
В прошлом месяце: 4944
Всего: 22754